single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Isa in Thailand - Isa

Isa is 7 weken naar Centraal Thailand geweest en heeft het Karen Hill Tribe Teaching project en het Sport Coaching project gedaan. Vorige week kregen we haar evaluatie, prachtige foto’s én reistips van haar. Super leuk!  Dankjewel Isa!

Isa in Thailand in de klas

Ik ben in Thailand geweest en daar heb ik vrijwilligerswerk gedaan. Daarnaast heb ik ook andere programma’s gedaan die de organisatie ter plekke aanbood, zoals een trekking door de jungle en een week aan het strand. Ik heb het zowel bij het vrijwilligerswerk als bij de vakantie-weken echt superleuk gehad. Ik heb veel geleerd en ook veel nieuwe mensen leren kennen. Echt een ervaring om nooit te vergeten!

Tip van Isa: Stel je open voor nieuwe mensen en culturen! En neem zelf initiatief voor het vrijwilligerswerk (neem bijvoorbeeld iets mee wat je kan gebruiken voor een spel tijdens de lessen).

Isa in Thailand muurtje bouwen

Wat mogen we volgens Isa absoluut niet missen als we naar Thailand gaan?

Oehh, in mijn vrije week ben ik samen met een ander meisje naar Chiang Mai en Pai gereisd. Dat vond ik wel echt superleuk! Chiang Mai vond ik zelf een leukere stad dan Bangkok; veel rustiger, een hele fijne sfeer en gewoon een mooie omgeving, dus daar zou ik zeker heen gaan. Daar hebben we ook een kookcursus gedaan, wat ik ook echt superleuk vond! (Bij de plek waar wij waren kreeg je zelfs een receptenboekje mee, dus dan kan je ook thuis aan de slag) En verder zijn we ook nog naar een olifantenopvang geweest. Er zijn er heel veel, maar wij zijn naar Happy Elephant Home geweest, een kleinschalig bedrijf dat met liefde de olifanten die vroeger slecht zijn behandeld (bijvoorbeeld door olifantenritjes), verzorgt! Daar hebben we ze eten gegeven en een stuk gewandeld. Het was wel duur, maar ook een hele bijzondere ervaring! Verder zou ik ook sowieso naar een van de vele nationale parken gaan, want de natuur in Thailand is echt prachtig! Er waren nog veeel meer leuke dingen, maar dit waren een paar van mijn hoogtepunten:)

sa in Thailand aapjes
Isa in Thailand lesgeven Isa in Thailand trekking
Isa in Thailand uitzicht Isa in Thailand visvrouwtjes
Isa in Thailand vlag thailand
Isa in Thailand voetballen
#followyourdreams