single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Geweldige tijd in de States - Judith

Twee weken geleden kregen we het evaluatiefomulier van Judit binnen die au pair in Amerika is geweest. Daarop allemaal hoge cijfers en het aanbod dat we foto’s van haar mochten gebruiken en stukje van haar weblog mochten publiceren. Dat laten we ons natuurlijk geen 2x zeggen. Binnen no time hadden we weet-ik-hoeveel foto’s in de inbox zitten. Super leuk!Β  Heel erg bedankt Judith en jeetje, wat heb jij veel leuke dingen gedaan!

Au Pair in Amerika Op de helft 4

8 juni: Ik ben al op de helft!

“Ja je leest het goed in de titel! Ik ben inmiddels al 6 maanden hier. En ik heb al heel veel gaafs mogen meemaken. Ik moet wel even terug graven in mijn hoofd. Heb zoveel gereisd en gezien.
Het is lastig om de hoogtepunten te benoemen. Ik heb er zoveel: Mexico, LA, New Orleans, Puerto Rico, Disney World…Dit zijn toch wel de meest bijzondere reizen die ik heb gemaakt.

Au Pair in Amerika Op de helft 13

In deze afgelopen 6 maanden heb ik geleerd, gedaan en ben ik veranderd. Het Amerikaanse leven is toch wel heel anders dan in Nederland. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen. Maar ik leer dingen die ik mee ga nemen in de toekomst en ik leer dingen waarbij ik denk dat ga ik dus nooit doen in de toekomst. Bijvoorbeeld reizen met kinderen is heftig. Je apprecieert alleen reizen 10x meer. Ik zeg niet dat ik het niet leuk vind maar het is vermoeiender. Alle reisjes die ik tot nu toe heb gemaakt waren ontzettend gaaf. Overal heb ik super leuke dingen gedaan. Natuurlijk zijn de reizen met de familie meer kind gericht dan mijn tripjes naar LA en New Orleans bijvoorbeeld.

Au Pair in Amerika Op de helft 6

Het is bizar om te denken dat ik al 6 maanden (een half jaar) al hier ben. De tijd gaat snel dus het voelt alsof ik langer hier ben maar ook weer niet. Ik ben al op de helft. Hoe kan dit zo snel zijn gebeurd. Het voordeel was dat ik nooit geen heimwee heb gehad, natuurlijk heb ik wel eens slechte dagen dat ik familie om mij heen wil hebben. Maar geen heftige heimwee. Ik vind mijn leven hier in Amerika te leuk om na te denken over de mensen thuis.Ik mag zoveel moois meemaken en ik zal ook zeker moeten afkicken van reizen als ik thuis kom. haha Inmiddels ben ik al begonnen met het plannen van mijn reismaand die begint eind augustus tot eind september. Ik heb al een hele hoop leuke plannen.

Dit is het voor nu en ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen.

X Judith

Au Pair in Amerika Op de helft 8

26 augustus: Mijn laatste werkdag.

“Vandaag is mijn laatste werkdag. Het jaar is voorbij en morgen vlieg ik om 8 uur β€˜s ochtends naar Miami. Het inpakken ging niet heel makkelijk elke keer zei ik tegen mijzelf misschien heb ik dat nog nodig dus pakte ik het niet in. Maar morgen vlieg ik toch echt weg en moet de kamer leeg zijn dus de laatste beetjes vanavond nog inpakken en dan moet ik toch echt klaar zijn. Morgen begint de maand reizen en heb er super veel zin in. Ik start in Miami en daar blijf ik 1 week, dan door naar Nashville waar ik een paar dagen blijf en dan San Francisco. Dit doe ik allemaal alleen. Dan op 9 september komen Maud en Iris hier heen en gaan we een aantal natuurparken bezoeken, Las Vegas in en Gerrian bezoeken in Los Angeles. Als einde gaan we met zijn 4e naar MAUI.

Ik heb er super veel zin in en zal 23 september weer terug zijn in DC. Dus nog lekker mijn verjaardag vieren hier en dan richting huis. Wanneer ik naar huis vlieg weet ik nog niet want heb nog geen terug vlucht gekregen. Maar dat komt vast allemaal goed. Tot snel allemaal!

Au Pair in Amerika Op de helft 10 Au Pair in Amerika Op de helft 7
Au Pair in Amerika Op de helft 1
Au Pair in Amerika Op de helft 5

 

#followyourdreams