single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Een 10 voor Bali - Frieda

En dat is reis nummertje twee! Eerder heeft Frieda al een mooie reis naar Zuid-Afrika gemaakt via Activity International en nou heeft ze reis nummer 2 ‘in the pocket’. Dit keer is ze naar Indonesië afgereisd en heeft vrijwilligerswerk op Bali gedaan. En weer heeft ze een mooie ervaring te pakken en is ze blij met ons: Activity International is een super fijne organisatie om mee naar het buitenland te gaan. Al helemaal als dit uw eerste reis alleen is. Ze helpen je super goed tot het moment dat je in het vliegtuig stapt, maar natuurlijk willen ze ook weten hoe het met je gaat als je er daadwerkelijk bent!, aldus haar berichtje op Trustpilot.

We hebben het allemaal weer erg graag voor je gedaan Frieda, en super dankjewel voor je mooie evaluatie én je mooie foto’s! Komt er nog een reis nummer 3????

Een 10 voor Bali Frieda 4

“Ik heb Engelse les gegeven op Bali en dat is me super goed bevallen. Dit avontuur was echt fantastisch! Ik heb zoveel kunnen helpen op het project en dat geeft zo’n goed gevoel, natuurlijk heb ik ook allemaal leuke nieuwe mensen ontmoet en kennis gemaakt met de cultuur. 😊

Een 10 voor Bali Frieda 1

Tip: Niet te veel voorbereiden, laat alles op je afkomen!

Welk rapportcijfer ik deze reis geef? Een 10!

Een 10 voor Bali Frieda 5

Een 10 voor Bali Frieda 2

Een 10 voor Bali Frieda 6

#followyourdreams