single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Cheerleaden in Amerika! - Lieke

Afgelopen schooljaar ging Lieke voor vijf maanden naar een High School in Amerika. Ze verbleef bij een Host Family en ging ze naar de Denver Senior High School.
Lieke is inmiddels al weer bijna 3 maanden thuis en is ze weer helemaal gewend aan Nederland! Lees hier haar reisverhaal:

”Ik moet wel zeggen dat ik het afscheid echt heel heftig vond! Je hebt na een half jaar toch wel echt een band gecreëerd met het gastgezin en vrienden die je in Amerika hebt gemaakt. Het is ook een raar gevoel omdat je weet dat je ze zo lang niet gaat zien. Ik mis het gastgezin ook echt enorm. Ik vond het ook heel lastig om mijn gast broertjes en zusjes achter te laten! Gelukkig heb ik wel elke dag nog contact met ze! Deze zomer komt mijn host zusje ook nog naar Nederland, dus dat is super gezellig!

Afscheid High School

Lieke friends

Het was ook wel erg raar om weer thuis te zijn na zo’n lange tijd, ik moest de eerste paar weken dan ook echt wel wennen. Gelukkig ben ik nu wel helemaal weer gewend!

Ik kijk terug op een heel mooi avontuur en ik zou het zo weer doen als ik de kans had. Ik heb zoveel mensen leren kennen en ook zoveel over de Amerikaanse cultuur geleerd. Ik vond het geweldig om elke zondag Football te kijken en om te cheerleaden! Kerst vond ik ook echt heel gezellig, vooral met de hoeveelheid sneeuw die ik heb gehad! Ik moet wel toegeven dat Iowa voor mij niet echt de beste match was, er was namelijk wel echt heel weinig te beleven. Gelukkig was het gastgezin wel echt een fantastische match en denk ik dat dit voor de rest van mijn leven gaat voelen als een tweede familie!

Lieke gastgezin

Lieke prom

Lieke cheerleading

Jullie nogmaals heel erg bedankt voor het waarmaken van deze ervaring!!”

Hier lees je meer over het High School programma in Amerika.

#followyourdreams