single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Summercamp – De beste zomer ooit! - Karlijn Steenkamp

Deze zomer heb ik op een girls scout summercamp in North Carolina gewerkt. Het camp lag in de bergen dus ik had een super mooie omgeving en een geweldig uitzicht. Er waren maar 3 internationale counselors, waaronder ik, op het summercamp waar ik werkte. Ik heb samen met iemand anders het mountain bike programma opgezet bij het camp. Hierbij moesten we zelf alle lessen indelen en maken omdat dit het eerste jaar was dat er mountain biken was. Dit was echt heel leuk om te doen vooral omdat de kinderen super enthousiast waren

Summercamp USA Karlijn mountainbiken
De zomer is heel snel voorbij gegaan. Ik heb activiteiten gegeven overdag en s ’nachts sliep ik bij de kinderen in een cabin. Het werk zelf was best zwaar omdat je lange dagen maakt met meestal maar 5 uur slaap per nacht. Maar op het moment dat de kinderen weg gaan en ze moeten huilen omdat ze het zo leuk hebben gehad en je kaartjes of mailtjes van de kinderen krijgt dat ze je missen en dat ze een super gave zomer hebben gehad waren al die uren hard werken het zeker waard!

De mooiste herinnering van mijn zomer was de 4th of July. Ik had die dag niet vrij omdat het een speciale dag was op het camp. De dag begon met een speciaal 4th of July ontbijt. Daarna hadden we een wedstrijd tussen twee teams en aan het einde van de ochtend hadden we de pinda drop. Dit houd in dat er een speciaal gehuurd vliegtuig overvliegt waaruit allemaal pinda’s vallen die de kinderen moeten verzamelen. De hele dag waren er allemaal speciale activiteiten tussen de twee teams en er was veel eten. We sloten de dag af met heel veel vuurwerk.

Deze zomer was de beste die ik ooit heb gehad. Ik heb heel veel geleerd, mooie plekken gezien en hele lieve mensen ontmoet. Ik heb nog steeds goed contact met de mensen uit Amerika en het plan is om volgend jaar weer terug te gaan!

Summercamp USA Karlijn

Kijk hier voor meer informatie over Summercamp USA programma.

 

#followyourdreams