single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Beste ervaring ooit! - Annemijn Doude van Troostwijk

Ik heb een geweldige zomer gehad! De mensen die ik ontmoet heb, plaatsen die ik gezien heb en alles wat ik heb meegemaakt maken afgelopen zomer tot een van de beste ervaringen ooit!

Summercamp USA Annemijn 2017 staff

Omdat ik een van de eersten was op kamp en bijna alle counselors pas in de drie weken daarna in delen aankwamen, heb ik iedereen erg goed leren kennen, en vriendschappen voor het leven op kunnen bouwen. De eerste week ben ik wel zo ongeveer bevroren in het meer, aangezien ik de lifeguard training moest doen, en de laatste sneeuw pas een maand daarvoor was gesmolten.ย Ik had een cabin met 2nd Year Seniors, die zijn 13 jaar oud, en ze zijn bijna allemaal de hele zomer gebleven. Daardoor heb ik zoveel leuks meegemaakt met de meiden! Van de eerste dag, die toch best apart is, tot het moment dat ze weg gingen en iedereen in tranen was, en alles wat daar tussen in zat. Drie uur vast zitten in je cabin met 14 meiden omdat het buiten onweert kan erg leuk zijn als je met zijn allen liedjes zingt, kaartspellen speelt, of ze Nederlandse zinnen leert. De meest hilarische verhalen volgen uit het spelen van never have I ever, helemaal met een Nieuw Zeelandse co-counselor die prettig gestoord is!

Wat ook erg veel voldoening gaf was het geven van zeillessen, 4 uur op een dag. Het mooiste was een meisje die in het begin niet eens in de zeilboot durfde te stappen, en aan het einde zelfs mee deed aan een Regatta!

Summercamp USA Annemijn 2017

De vrije dagen, waar ik meestal ook wel aan toe was, waren super leuk en afwisselend. De ene week naar Portland, shoppen, eten en op het stand liggen. De andere week in Sebago State Park kamperen, waarbij je op de grond slaapt onder de sterren, smores roostert en kampvuren bouwt tot je er bij neer valt. Dit allemaal met een geweldige groep counselors, waarvan ik heel veel slaapplekken aangeboden heb gekregen over de hele wereld! Een van mijn vrienden uit de UK komt waarschijnlijk over een paar weken al langs en in oktober gaan we met een hele groep naar het Oktoberfest in Duitsland, zo graag wil iedereen elkaar weer zien!

Summercamp USA Annemijn 2017 fun ridge

Al met al heb ik een super mooie tijd gehad die ik nooit zal vergeten, waar ik veel vrienden aan over heb gehouden! Het is ook maar mooi meegenomen dat mijn Engels ontzettend veel beter is geworden. ๐Ÿ™‚ย ย Ik wil jou (Luuk) ook ontzettend bedanken voor al je hulp! Alle stappenplannen en vele mailtjes verder ben ik erg blij dat je het proces zo eenvoudig en duidelijk mogelijk hebt gemaakt. Ik ben zelfs al weer terug gevraagd, en als dat uitkomt met mijn studie zal ik daar komende zomer ook zeker gebruik van maken!

Summercamp USA Annemijn 2017 Izzy

Ben jij ook benieuwd geworden naar dit gave programma, hier lees je alles over de mogelijkheden om op een Summercamp in Amerika te werken.

#followyourdreams