single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Anita in DaNang - Anita

Vandaag kregen we een mailtje van ‘onze’ Anita vanuit Vietnam. Anita heeft al 2 keer eerder vrijwilligerswerk gedaan in Vietnam en ze is er nu voor de derde keer. Anita is echt een topper! Het kan zijn dat je haar al een keertje gezien hebt want ze komt ons altijd trouw helpen op onze infodagen en vertelt dan honderduit over haar ervaringen als vrijwilliger in Vietnam.  Vandaag dus weer even een mailtje van haar met wat foto’s. Zo leuk! Keep up the good job Anita.  En een dikke plakknuffel terug!

Anita in Vietnam bij de kinderopvang

“Hi iedereen van Activity in Nederland!

Het gaat prima hier in het bloedhete DanNang waar het vandaag meer dan 40 C wordt!  Maar wij gaan “gewoon” door met werken hoor!  De 1e werkweek is prima verlopen… veel kids/ oudjes die er 2 jaar geleden ook al waren. Ik heb fijn gewerkt met de meiden van Volunteer Vietnam. Al met al mij hoor je mij niet “klagen” haha, dat doe ik gewoon thuis weer… Ik ben afgelopen weekend samen met Ronneke naar Hoi An geweest. Dat blijft leuk en hebben heerlijk uitgerust op het strand… en ben zelfs verbrand (da’s in 20 jaar niet gebeurd!) Rond 16 uur werd het een drukte .. pfff alleen maar gezinnen! En die gaan zo met de kids op de motorbike (soms met 5 tegelijk) allemaal naar het strand…. haha.

Vandaag onze 2e werkweek ; we gaan een dansmiddag organiseren voor en met de oudjes en vrijdag gaan we zwemmen met de gehandicapte kids! Dus weer een druk programma. Ik geniet van ieder moment hier!! 

Voor iedereen in Enschede een plakknuffel uit Vietnam van Anita!”

Anita in Vietnam 1

Anita in Vietnam 2

 

Anita in Vietnam voetbalwedstrijd

 

 

#followyourdreams