single-faq.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Heb ik een reisverzekering nodig?

Dit hangt natuurlijk van je persoonlijke situatie af, maar het is wel belangrijk om dit voor vertrek goed uit te zoeken. Let daarbij op de volgende zaken:

  • Veel zorgverzekeringen hebben wel een buitenlanddekking voor ziektekosten, maar zaken als bagage of bijzondere reiskosten (als je eerder naar huis moet vanwege ziekte bijvoorbeeld) zijn vaak niet meeverzekerd. Kijk dus goed naar de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.
  • Als je een doorlopende reisverzekering hebt, dan is deze vaak niet geldig bij een langer verblijf in het buitenland. Check voor vertrek of er een maximum zit aan het aantal dagen dat je in het buitenland gedekt bent.
  • Niet alle zorg- of reisverzekeringen dekken schade die is opgetreden tijdens het werken in het buitenland.
  • Bij Activity International kun je twee reisverzekeringen afsluiten die speciaal gemaakt zijn voor langere reizen en (vrijwilligers)werk in het buitenland. Bij beide verzekeringen, de Special ISIS verzekering en de Lang op Reis verzekering, kun je dekkingen optioneel afsluiten of juist weglaten. Zo kun je de verzekering helemaal laten aansluiten op jouw wensen. Β«

Kan ik ook een reisverzekering afsluiten als ik niet bij jullie geboekt heb?

Ja, dat kan! Ook al ben je geen deelnemer van Activity International, je kan toch via ons de Special ISIS verzekering of de Lang op Reis verzekering afsluiten. Deze verzekeringen zijn speciaal bedoeld voor mensen die (langere tijd) gaan reizen en werken in het buitenland. Beide zijn gemakkelijk online af te sluiten. Zie ook onze informatie over reisverzekeringen voor de premies en voorwaarden van deze verzekeringen. Β«

#followyourdreams