single-event.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Tussenjaar Infodag Activity International

14/06/17 - 30/06/17

Programma tussenjaar-infomiddag  –  24 juni 2017

reserveer je plekOp 24 juni organiseren we een infodag voor iedereen die een tussenjaar overweegt  te nemen. Dé uitgelezen kans om je te verdiepen in de mogelijkheden om op reis te gaan én om inspiratie op te doen voor een tussenjaar. Tijdens deze middag zullen wij je inspiratie geven over wat je allemaal in een tussenjaar kunt gaan doen. Daarnaast vertellen oud-deelnemers over hun tussenjaar-ervaring en is ook Stichting Muses. Zij kunnen je helpen met het kiezen van een eventuele vervolgstudie en het nuttig invullen van een tussenjaar.

Locatie
Deze infodag vindt plaats in Amersfoort bij Stadscafé de Observant. De Observant ligt op ongeveer 10-15 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

 

Het thema van de middag: Explore, Create and Shine!

Dit thema hebben we – even onder ons gezegd- niet zelf bedacht. Het is bedacht door Merel Stegeman van Wonderlust. Merel is een ervaren reiziger en heeft veel van de  wereld gezien. Tijdens haar reizen heeft ze veel geleerd, over de wereld maar vooral veel over haarzelf! Explore, create, shine is haar slogan en we vonden hem zo passend voor onze kijk op het nemen van een tussenjaar, dat we hem graag voor een dagje wilden lenen. Explore, create and shine. Ga jij het beleven volgend jaar? Wij dagen je uit….

reserveer je plek

Het programma

13.00-16.00 Infomarkt
Op de infomarkt maak je kennis met het team van Activity International, je moet jongeren die al op reis zijn geweest en je maakt kennis met allerlei mogelijkheden om je tussenjaar in te vullen.

13.00-13.45 Presentatie over Tussenjaar mogelijkheden
Je denkt erover om een tussenjaar (deels) in te vullen met het maken van een mooie reis. Hoe haal je zoveel mogelijk uit dit jaar? Zowel in het buitenland als Nederland. We vertellen je over de reizen die wij aanbieden, de mogelijkheden om voor een aantal maanden, maar ook voor een aantal weken weg te gaan. Naast de mogelijkheden die wij aanbieden nodigen we ook organisaties uit die je vanuit Nederland kunnen helpen om je tussenjaar zo mooi en nuttig mogelijk in te vullen. Explore, Create and Shine!

14.00-14.45 Presentatie door ex-reizigers over hun tussenjaar-invullingen
Hoe hebben anderen het aangepakt? Welke reizen hebben ze gemaakt? Hoeveel geld was daarvoor nodig? Was het nuttig Ă©n welke tips hebben ze voor jou. Wat doen ze nu Ă©n wat heeft het nemen van een tussenjaar ze uiteindelijk gebracht.

15.00-15.30 Exclusieve workshop Wonderlust door Merel Stegeman
Merel is een ervaren reiziger en tijdens haar reizen over de hele wereld, schreef ze in haar reisdagboek. Ze miste echter de vragen die haar dieper over haarzelf lieten nadenken. Daarom ontwikkelde ze het ‘Wonderlust journal’: een reisdagboek waarmee je aan de hand van prikkelende vragen en oefeningen jezelf beter leert kennen. Merel geeft op onze infodag een workshop en jij kunt daar bij zijn! De workshop is helemaal gratis, het is wel belangrijk dat je je even inschrijft.
Inschrijven kan via deze link: Aanmelden infodag + workshop.

Zet in mijn agenda

Hier is het:

Kaart niet beschikbaar
#followyourdreams