single-event.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Infomiddag over onze reizen

21/05/22

Heb jij plannen om een mooie reis te gaan maken? Droom jij van een buitenlandavontuur? Durf jij de stap (bijna) te zetten maar heb je nog wel wat vragen over je reis of gewoon zin om met ons je plannen te bespreken? Kom dan op zaterdag 21 mei 2022 van 13.00 – 16.00 uur langs bij Activity International op ons kantoor in de Spinnerij in Enschede.

Naast een aantal korte presentaties kun je deze middag vooral bij ons terecht voor advies en informatie. Of je nou gaat backpacken tijdens een tussenjaar, vrijwilligerswerk gaat doen na je studie, wilt helpen bij een wildlife project, als au pair aan de slag wilt gaan, of op een highschool gaat studeren, je mag deze middag over alles – maar dan ook alles – je vragen stellen. We helpen je graag verder!

Presentaties

13.00 uur – 13.45 uur Presentatie over vrijwilligers- en wildlifeprojecten (wereldwijd)
14.00 uur – 14.45 uur Presentatie over backpacken in Australië en onze Kickstart Reizen
15.00 uur – 15.45 uur Presentatie over High School USA en Nieuw-Zeeland
15.00 uur – 15.45 uur Presentatie over au pair USA en Australië

Waar wordt de infodag gehouden?

Activity International
Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Je kunt hier gratis parkeren.

Meld je aan!

Als je op 21 mei onze infodag wilt bezoeken, meld je dan aan. Je kunt daarvoor het onderstaande formulier gebruiken. Laat even weten welke presentatie(s) je wilt bijwonen en met hoeveel mensen je komt. En als je al een brandende vraag hebt, dan kun je die ook alvast stellen. Wij zullen je vervolgens op de hoogte houden. Natuurlijk organiseren we de infodag veilig en binnen de richtlijnen van het RIVM. Als er beperkingen of speciale regels gelden, zullen we dat in de week voor de infodag laten weten.

     

    Zet in mijn agenda

    Hier is het:

    Kaart wordt geladen...
    #followyourdreams