single-event.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Infoavond Backpacken Australiƫ en Nieuw-Zeeland

14/06/17 - 30/06/17

We kunnen ons voorstellen dat (aanstaande) backpackers het leuk vinden om de medewerkers van Activity International te ontmoeten. Dat vinden wij ook leuk! En erg belangrijk, want persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel! Daarom organiseren we meerdere keren per jaar informatiedagen over het werken, reizen en backpacken in Australiƫ en Nieuw-Zeeland. Zin in? Bezoek ons dan bij Stoet in Enschede! Tijdens deze gezellige, informele en gratis infoavond heb je de mogelijkheid om je eens lekker te oriƫnteren op de reis die je misschien wel wilt gaan maken.

Zaal open

Presentatie Backpacken AustraliĆ« en Nieuw-Zeeland door onze expert Tijdens de presentatie over het werken, reizen en backpacken in AustraliĆ« en Nieuw-Zeeland zal veel worden verteld over hoe je baantjes kunt vinden, waar je op moet letten als je een vliegticket boekt, over startpakketten, over verzekeringen. over veiligheid, vervoer, surfcursussen, cowboy cursussen met job-garantie…kortom alles over een wereldtijd Down Under!

Mogelijkheid om vragen te stellen Voor en na de presentatie heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Barry de coƶrdinator. Hij staat voor je klaar met enthousiaste verhalen en vooral veel goede tips en adviezen over het werken, reizen en backpacken in Australiƫ en Nieuw-Zeeland. Verder veel informatie over het aanbod aan startpakketten, tickets, reisverzekeringen en er is uiteraard de mogelijkheid om de reis vast te leggen.

Zet in mijn agenda

Programma

19:30 uur

Zaal open

19:45 uur

Presentatie Backpacken Australiƫ en Nieuw-Zeeland door onze expert

Tijdens de presentatie over het werken, reizen en backpacken in AustraliĆ« en Nieuw-Zeeland zal veel worden verteld over hoe je baantjes kunt vinden, waar je op moet letten als je een vliegticket boekt, over startpakketten, over verzekeringen. over veiligheid, vervoer, surfcursussen, cowboy cursussen met job-garantie…kortom alles over een wereldtijd Down Under!

Wil je alvast lekker in de backpack-modus komen, bekijk dan vooral onderstaand filmpje!

Hier is het:

Kaart wordt geladen...
#followyourdreams