single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Terug uit Bali - Eline

We krijgen regelmatig mailtjes, foto’s en reisverhalen binnen van reizigers die naar ‘waar-dan-ook’ zijn vertrokken. Zo leuk om te krijgen! Ook van Eline kregen we een mailtje. Zij heeft vrijwilligerswerk op Bali gedaan Zo leuk om te lezen en wat heeft ze het naar haar zin. Lees maar eens.

Eline in de klas met kids 2

Terug uit Bali

Ik ben Eline en ik ben 19 jaar. Ik heb vrijwilligerswerk in Bali gedaan en ik was in totaal voor 4 weken daar. Ik begon met een introductieweek. Ik vond het erg leuk om zo kennis te maken met de andere vrijwilligers en om het land beter te leren kennen. De tweede week ging ik lesgeven. Ik zou alleen les gaan geven op de primaryschool, maar ik heb in die week ook de kindergarten erbij gedaan. Ik wilde zoveel mogelijk mee pakken. Het lesgeven was maar 2 uurtjes op een dag en zo kon ik 4 uur per dag lesgeven en natuurlijk ook nog de lessen voorbereiden. Het lesgeven was een super ervaring! Die kindjes zijn allemaal zo leuk en je mag zelf weten hoe je gaat lesgeven. De derde week zou ik ook gaan lesgeven, maar die week heb ik geruild voor het turtleproject. Ik ben echt super blij dat ik dit heb gedaan, want ik vond dit zo leuk om te doen! Ik vond het ook leuk dat ik naar Nusa Penida ging. Echt een super mooi eiland! Het project zelf was ook geweldig. Zo dicht bij schildpadden doe je nooit meer in je leven. Zeker het moment van de schildpadden vrijlaten in de zee was zo bijzonder. De laatste week had ik een Adventure week. We gingen allemaal leuke activiteiten doen. We waren met een leuke groep van 5 meiden.

Eline terug uit Bali op de fiets

Ik ben zo blij dat ik voor vrijwilligerswerk heb gekozen. Dit alles was echt een super ervaring en echt een aanrader als je voor het eerst (alleen) gaat reizen. Voor mij was dit de eerste keer dat ik zo lang van huis was en dat ik helemaal alleen was. Ik heb me daar super veilig gevoeld en bijna geen een moment alleen gevoeld. Heel erg bedankt voor deze ervaring!

Eline Smit (Bali maart 2019)

Eline op Bali

#followyourdreams