singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Stage plaatsen

Stage lopen bij Activity International betekent werken in een leuke, informele, internationaal georiënteerde werksfeer. Bij ons doet iedereen – ongeacht de functie – wel eens de afwas en als je koffie haalt, doe je dat meteen voor het hele team. Teamspirit it is! Afhaken op een vrijdagmiddagborrel mag – maar niet te vaak. Een stapje extra zetten voor een drukke collega is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Net als hard werken. Inzet, enthousiasme, een potje humor en een goede motivatie, daar houden wij van! Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Stagiaire die ons kan helpen op het gebied van Marketing en Communicatie

Ben jij die leuke, gezellige, hardwerkende HBO-er die zin heeft om ons een aantal maanden te helpen op het gebied van Marketing/Communicatie op ons kantoor in Enschede? Is een dag zonder Social Media de slechtste dag uit je leven? Spring je een gat in de lucht als jouw persbericht in de krant verschijnt? Draai jij je hand niet om voor de organisatie van een leuk evenement? Krijg je energie van de hele dag kletsen met aankomende deelnemers op beurzen en infodagen? En neem jij de eerste werkdag taart mee voor bij de koffie? Dan zeggen wij: schrijven maar. Wij zijn op zoek naar jou!

Verder vragen wij niet heel veel, maar wel dat je:
•studeert aan een HBO (Communicatie, Marketing of Nieuwe media, Journalistiek, Toerisme)
•ervaring en/of affiniteit hebt met avontuurlijke reizen
•minimaal 20 weken beschikbaar bent
•foutloos goede Nederlandse teksten kunt schrijven > fout maken = koffie halen 😉
•kernwoorden: creatief, gezellig, ondernemend, flexibel, representatief
•een rijbewijs (en rij-ervaring) is handig!

Stuur een leuke, overtuigende e-mail (of iets anders creatiefs) naar info@activityinternational.nl en overtuig ons dat jij degene bent die wij zoeken.

Stagiaire die onze coördinatoren gaat ondersteunen

Zeg duizendpoot, lees je even mee? We zijn namelijk op zoek naar een stagiaire die van alle markten thuis is en die onze coördinatoren gaat ondersteunen met hun dagelijkse werkzaamheden. Je zit op een HBO-toerisme en/of je hebt reis- of werkervaring in het buitenland. En je vindt het bovendien ook nog eens heerlijk om daarover te kletsen. Bovendien vind je het sowieso een ‘must’ voor jongeren om buitenlandervaring op te doen want je bent er zelf ook een stuk wijzer door geworden!

Daarnaast ben je een leuk, gezellig en spontaan type, je bent makkelijk in de omgang, je bent representatief en je bent communicatief erg vaardig. Dagelijks contact met (aankomende) avonturiers is iets waar je blij van wordt. Daarnaast spreek en schrijf je ook nog eens goed Engels want je zult ook dagelijks contact moeten onderhouden met onze partners over de hele wereld. Kortom: je hebt onwijs veel zin om heel veel te leren en op allerlei gebieden kennis en vaardigheden op te doen.
•Kernwoorden: samenwerken, flexibel, communicatief, representatief, gezellig, initiatief tonen en ondernemend
•Goede kennis van Nederlands en Engels
•minimaal 20 weken beschikbaar
•rijbewijs is handig!

Stuur een leuke, overtuigende e-mail met CV en foto (‘s) naar info@activityinternational.nl  en overtuig ons dat jij degene bent die wij zoeken.

#letsmakememories