singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Dit zijn wij

Even voorstellen: wij zijn Activity International!

Dit zijn wij, het team van Activity International. Lief en leed delen we met elkaar. Met een bijzonder gezellig én hecht team van reislustige collega’s voelt het soms alsof je met je familie aan het werk bent. Heerlijk vertrouwd, altijd met een gezonde dosis humor en met een lach op ons gezicht. We delen onze passie voor reizen. En we vinden het oprecht een cadeautje om iedere dag bezig te zijn met mensen die zich oriënteren op een aankomende reis. Soms is het de eerste reis die gemaakt gaat worden, soms de eerste keer buiten Europa en voor anderen is het iets dat ‘nu’ op hun pad komt. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om iets bijzonders in het buitenland te gaan doen. Wij zijn dankbaar om daar deel van uit te mogen maken.

Janine Wegman

Jannie WegmanJanine is jáááááren geleden begonnen als stagiaire bij Activity International. Toen in 1997 de kans zich voordeed om Activity International over te nemen, hoefde ze niet lang na te denken. Sindsdien runt ze Activity International met ontzettend veel liefde en passie. Janine is écht een mensen-mens, een ontzettend fijne werkgever en een heerlijke persoonlijkheid. Ze houdt van positiviteit en kan ontzettend genieten van mensen die heerlijk positief in het leven staan. Bhutan, het land dat erom bekend staan dat de bevolking hier het gelukkigst is, staat dan ook hoog bovenaan haar wishlist!

Barry Harzevoort

Barry HarzevoortBarry, onze bedrijfsencyclopedie! Na zijn VWO trok Barry voor het eerst de wijde wereld in. Hij liet Nederland achter zich en ging een jaar backpacken in Australië en Nieuw-Zeeland. Vervolgens startte hij met zijn studie aan de NHTV. Dit was een mooi excuus voor twee gave stages: als reisleider in Canada en als zeekayakgids in Alaska. Hoe gaaf! Na het inleveren van zijn scriptie ging hij terug naar Canada. Vervolgens kwam hij even thuis en pakte hij zijn backpack weer in om door Latijns-Amerika te reizen. Dit smaakte naar meer en Barry ging weer terug naar Australië en Nieuw-Zeeland. Na anderhalf jaar kwam hij terug en was het tijd om te starten met de allerleukste baan van de wereld bij Activity International. Inmiddels is Barry mede-eigenaar en weet hij écht alle ins en outs van Activity International. Barry is een natuur- en wildlife freak. Als coördinator Wildlife en Backpacken kan hij zich dagelijks uitleven.

Carma Schaafsma

Carma SchaafsmaNa het afronden van haar studie Communicatiewetenschappen (en Spaans) kwam Carma in 1998 via een kleine omweg – en eigenlijk per toeval – bij Activity International terecht. Hoeveel geluk kun je hebben?! Carma zorgt ervoor dat jullie met regelmaat leuke nieuwsbrieven krijgen, dat de website up-to-date is en dat er prachtige magazines bij de drukker vandaan komen. Daarnaast doet ze nog veel meer andere mooie dingen binnen Activity International, veelal achter de schermen. De goedlachse en altijd gezellige Carma maakt onze dagen nóg leuker!

Yvette Teeselink

Yvette TeeselnkYvette zat in 2004 bij één van de presentaties die Barry gaf op een infodag. Ze was zich aan het oriënteren op een reis naar Azië. Het bleef niet bij louter oriënteren. In 2005 vertrok ze voor vrijwilligerswerk naar Thailand. Haar allereerste reis zo ver weg, en ook nog eens alleen. Sindsdien heeft Azië een bijzondere plek in haar hart ingenomen. Inmiddels heeft ze al veel Aziatische landen bezocht en is ze niet voor niets onze Azië-expert. Ondertussen heeft ze ook een bezoekje gebracht aan Zuid Afrika, zowel voor vakantie als voor het bezoeken van een aantal programma’s die zij ook onder haar hoede heeft bij Activity International (lees hier haar reisverslag). Ook hier kan ze je in alle enthousiasme alles over vertellen. Yvette is een bijzondere collega. Met haar positieve mindset, haar liefde voor alles wat leeft en haar enthousiasme waarmee ze dagelijks op kantoor komt maakt ze iedere dag voor mens en dier nóg mooier!

Luuk Heitkamp

Luuk HeitkampLuuk zal menigeen verbaasd hebben toen hij in 2012 – tijdens zijn studie- naar Afrika ging voor vrijwilligerswerk. Deze nuchtere Tukker die vooral van wit brood met kaas (zonder boter) houdt, hielp mee op een sportproject in een klein dorpje in Malawi. Talking about leaving your comfortzone! Maar wat een goede keus was dat, hij had hier namelijk de tijd van zijn leven! Na terugkomst kwam hij weer bij Activity International terecht, dit keer als stagiaire op kantoor. Wat een gezelligheid! En sindsdien heeft hij ons niet meer losgelaten. Het reisvirus kreeg ook Luuk te pakken en in 2015 maakte hij een te gekke reis door Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika. Amper terug werden de volgende reisplannen alweer gemaakt. Tsja…ééns besmet, altijd besmet. Luuk maakt inmiddels al ene paar jaar deel uit van ons team en daar zijn we erg blij mee. Niet alleen omdat ie lekker koffie kan zetten maar ook omdat ie heerlijk positief en enthousiast is. Op zijn eigen manier natuurlijk want het blijft wel een Tukker.

Stagiaires (Lidy, Koen, AnneMarijn, Marieke, Casper, Lindsay, Yasmin, Laura, Manon, Sarith, Anouk en veel meer)

Naast het vaste team doen onze stagiaires ook erg veel. Ze nemen ons erg veel werk uit handen en leren daardoor erg veel van alles wat met de bedrijfsvoering te maken heeft. Daarnaast maken ze natuurlijk kennis met alle leuke deelnemers die dagelijks aan de telefoon hangen met hun mooie planen. Dat werkt wel aanstekelijk….Een aantal stagiaires heeft na hun stage/studie al de rugzak gepakt en sturen ons foto’s van over de hele wereld :-). We zijn dol op onze stagiaires en we kunnen ze maar moeilijk loslaten aan het eind van hun stage. Bovendien houden we wel van de frisse wind door het kantoor die ze veroorzaken. Behalve als ze op stap zijn geweest, dan even niet.

Stagiaire, coördinator of financiële medewerker, bij ons doet iedereen – ongeacht de functie – wel eens de afwas. En als je koffie haalt, doe je dat meteen voor het hele team. Teamspirit it is! Afhaken op een vrijdagmiddagborrel mag – maar niet te vaak. Een stapje extra zetten voor een drukke collega is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Net als hard werken. Inzet, enthousiasme, een potje humor en een goede motivatie, daar houden wij van! Lijkt het jou leuk om bij ons te komen stage lopen? Kijk dan even hier.

 

#letsmakememories