singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken

Dit zijn wij

Lief en leed delen we met elkaar, het team van Activity International. Met een bijzonder gezellig Ć©n hecht team van reislustige collega’s voelt het soms alsof je met je familie aan het werk bent. Heerlijk vertrouwd, altijd met een gezonde dosis humor en met een lach op ons gezicht. We delen onze passie voor reizen. En we vinden het oprecht een cadeautje om iedere dag bezig te zijn met mensen die zich oriĆ«nteren op een aankomende reis. Soms is het de eerste reis die gemaakt gaat worden, soms de eerste keer buiten Europa en voor anderen is het iets dat ‘nu’ op hun pad komt. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om iets bijzonders in het buitenland te gaan doen. Wij zijn dankbaar om daar deel van uit te mogen maken.

Meet the team!

Janine Wegman
Janine is jƔƔƔƔƔren geleden begonnen als stagiaire bij Activity International. Toen in 1997 de kans zich voordeed om Activity International over te nemen, hoefde ze niet lang na te denken. Sindsdien runt ze Activity International met ontzettend veel liefde en passie. Janine is Ʃcht een mensen-mens, een ontzettend fijne werkgever en een heerlijke persoonlijkheid. Ze houdt van positiviteit en kan ontzettend genieten van mensen die heerlijk positief in het leven staan. Bhutan, het land dat erom bekend staan dat de bevolking hier het gelukkigst is, staat dan ook hoog bovenaan haar wishlist!

Barry Harzevoort
Barry, onze bedrijfs encyclopedie! Na zijn VWO trok Barry voor het eerst de wijde wereld in. Hij liet Nederland achter zich en ging een jaar backpacken in Australiƫ en Nieuw-Zeeland. Vervolgens startte hij met zijn studie aan de NHTV. Dit was een mooi excuus voor twee gave stages: als reisleider in Canada en als zeekayakgids in Alaska. Hoe gaaf! Na het inleveren van zijn scriptie ging hij terug naar Canada. Vervolgens kwam hij even thuis en pakte hij zijn backpack weer in om door Latijns-Amerika te reizen. Dit smaakte naar meer en Barry ging weer terug naar Australiƫ en Nieuw-Zeeland. Na anderhalf jaar kwam hij terug en was het tijd om te starten met de allerleukste baan van de wereld bij Activity International. Inmiddels is Barry mede-eigenaar en weet hij Ʃcht alle ins en outs van Activity International. Barry is een natuur- en wildlife freak. Als coƶrdinator Wildlife en Backpacken kan hij zich dagelijks uitleven.


Carma Schaafsma

Na het afronden van haar studie Communicatiewetenschappen (en Spaans) kwam Carma in 1998 via een kleine omweg – en eigenlijk per toeval- bij Activity International terecht. Hoeveel geluk kun je hebben?! Carma zorgt ervoor dat jullie met regelmaat leuke nieuwsbrieven krijgen, dat de website up-to-date is en dat er iedere twee jaar weer prachtige magazines bij de drukker vandaan komen. Daarnaast doet ze nog veel meer andere mooie dingen binnen Activity International, veelal achter de schermen. De goedlachse en altijd gezellige Carma maakt onze dagen nĆ³g leuker!

Yvette Teeselink
Yvette zat in 2004 bij Ć©Ć©n van de presentaties die Barry gaf op een infodag. Ze was zich aan het oriĆ«nteren op een reis naar AziĆ«. Het bleef niet bij louter oriĆ«nteren. In 2005 vertrok ze voor vrijwilligerswerk naar Thailand. Haar allereerste reis zo ver weg, en ook nog eens alleen. Hoe dat haar leven veranderde lees je hier. Sindsdien heeft AziĆ« een bijzondere plek in haar hart ingenomen. Inmiddels heeft ze al veel Aziatische landen bezocht en is ze niet voor niets onze AziĆ«-expert. Ondertussen heeft ze ook een bezoekje gebracht aan Zuid Afrika, zowel voor vakantie als voor het bezoeken van een aantal programma’s die zij ook onder haar hoede heeft bij Activity International. Ook hier kan ze je in alle enthousiasme alles over vertellen. Yvette is een bijzondere collega. Met haar positieve mindset, haar liefde voor alles wat leeft en haar enthousiasme waarmee ze dagelijks op kantoor komt maakt ze iedere dag voor mens en dier nĆ³g mooier!

Monique Korbeld
Toen Activity in 2005 van Groningen naar Enschede verhuisde was dit dĆ© kans voor Monique om haar liefde voor reizen en vreemde talen met haar liefde voor factuurtjes te combineren. Monique is verantwoordelijk voor de financiĆ«le afdeling Ć©n voor een heel gaaf programma: het Kickstart programma. Ze houdt van haar werk en wij houden van haar. Ze maakt namelijk ook ons salaris over :-). En ben jij een keer net iets te laat met betalen? Dan krijg je deze leuke collega aan de lijn, ze is moeilijk boos te krijgen dus don’t worry!

Manon Loohuis
Waar is Manon niet geweest? Na haar carriƩre als reisleidster op Cyprus en hostelmanager kwam ze in 2010 bij Activity International terecht. Manon is groot fan van het maken van verre reizen. Haar allereerste reis bracht haar in Thailand en sindsdien heeft deze vrolijke tukker reiservaring opgedaan in Ecuador, Mexico, Guatemala, Suriname, Ghana, de Fillipijen, Maleisiƫ, Canada en de VS. Manon is binnen Activity International onze Latijns-Amerika expert, ze vindt het heerlijk om aanstaande avonturiers te begeleiden bij hun reisplannen.

Yvette Bosch
Ken je de cd van Coldplay A Head Full of Dreams? Die titel slaat op Yvette. Altijd met plannetjes bezig, niet stilzitten maar dromen najagen, niet wachten tot er iets op je pad komt…neee, alles zelf doen! Festivals bezoeken, 2 maanden op reis gaan, eigenaar van de site Vettt – Veel plezier!, leuk dingen organiseren, plannen maken…een vrolijke (en soms wat chaotische) wervelwind binnen Activity International. Indutten is geen optie. Yvette is in 2004 bij Activity International begonnen als stagiaire van de NHTV. Ze heeft toen onderzoek gedaan naar het backpackgedrag van jongeren in AustraliĆ«. De titel van haar scriptie was: The plan is…there is no plan. Ɖn dat is Yvette! Ze is op het moment onze Social Media expert, organiseert vol passie onze infodagen (en teamborrels) en is onze Marketing-cijferexpert. Meten is weten!

Luuk Heitkamp
Luuk zal menigeen verbaasd hebben toen hij in 2012 – tijdens zijn studie- naar Afrika ging voor vrijwilligerswerk. Deze nuchtere Tukker die vooral van wit brood met kaas (zonder boter) houdt, hielp mee op een sportproject in een klein dorpje in Malawi. Talking about leaving your comfortzone! Maar wat een goede keus was dat, hij had hier namelijk de tijd van zijn leven! Na terugkomst kwam hij weer bij Activity International terecht, dit keer als stagiaire op kantoor. Wat een gezelligheid! En sindsdien heeft hij ons niet meer losgelaten. Het reisvirus kreeg ook Luuk te pakken en in 2015 maakte hij een te gekke reis door AustraliĆ«, Nieuw-Zeeland en Amerika. Amper terug werden de volgende reisplannen alweer gemaakt. Tsja…Ć©Ć©ns besmet, altijd besmet. Sinds dit jaar maakt hij onderdeel uit van ons team en daar zijn we erg blij mee. Niet alleen omdat ie lekker koffie kan zetten maar ook omdat ie heerlijk positief en enthousiast is. Op zijn eigen manier natuurlijk want het blijft wel een Tukker.

Stagiaires (AnneMarijn, Marieke, Casper, Lindsay, Yasmin, Laura, Manon, Sarith, Anouk en veel meer)
Naast het vaste team doen onze stagiaires ook erg veel. Ze nemen ons erg veel werk uit handen en leren daardoor erg veel van alles wat met de bedrijfsvoering te maken heeft. Daarnaast maken ze natuurlijk kennis met alle leuke deelnemers die dagelijks aan de telefoon hangen met hun mooie planen. Dat werkt wel aanstekelijk….Een aantal stagiaires heeft na hun stage/studie al de rugzak gepakt en sturen ons foto’s van over de hele wereld :-). We zijn dol op onze stagiaires en we kunnen ze maar moeilijk loslaten aan het eind van hun stage. Bovendien houden we wel van de frisse wind door het kantoor die ze veroorzaken. Behalve als ze op stap zijn geweest, dan even niet.

Stagiaire, coƶrdinator of financiĆ«le medewerker, bij ons doet iedereen – ongeacht de functie – wel eens de afwas. En als je koffie haalt, doe je dat meteen voor het hele team. Teamspirit it is! Afhaken op een vrijdagmiddagborrel mag – maar niet te vaak. Een stapje extra zetten voor een drukke collega is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Net als hard werken. Inzet, enthousiasme, een potje humor en een goede motivatie, daar houden wij van! Lijkt het jou leuk om bij ons te komen stage lopen? Kijk dan even hier.

 

#letsmakememories