page-travel.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Nieuw-Zeeland

Backpacken of highschool in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland, het land waar de zon als eerste opkomt. Of Aotearoa zoals de Maori het noemen: ‘Het land van de lange witte wolk’. Iedereen die er geweest is, vindt het land prachtig, stoer en ruig. Maar vooral heel puur, 100% pure! Een fantastisch land om een tijdje rond te reizen, te wonen, te studeren en te werken. En de dingen te doen waarvan je never nooit gedacht had dat je dat zou durven……Activity International helpt je met het regelen van je reis naar Nieuw-Zeeland. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het helpen van avontuurzoekers met spannende plannen. En omdat we dit zo’n gemoedelijk en mooi land vinden, zijn we ook op zoek gegaan naar een aantal gave highschools. Kia Ora New-Zealand!

Au Pair in Nieuw-Zeeland 10

Nieuw-Zeeland: get the picture

Nieuw-Zeeland bestaat uit het Noordereiland en het Zuidereiland en nog een aantal kleinere eilandjes. Qua oppervlakte kun je het ongeveer vergelijken met Groot-Brittannië. Ze zeggen dat er in Nieuw-Zeeland meer verschillende landschappen te vinden zijn dan in heel Europa: prachtige goudgele stranden, subtropische eilandjes, duizelingwekkende fjorden, levende vulkanen, azuurblauwe meren, bossen, bergen, heuvels, gletsjers en heel veel schapen op sappige groene weides……je vindt het hier allemaal!

En dan de locals! Op en top vriendelijk, open-minded en avontuurlijk. De Maori cultuur is volop aanwezig en vind je terug op veel plekken. Wedden dat je verslaaft raakt aan het rugby van de All Blacks! Nieuw-Zeeland kruipt in je bloed en voordat je het weet ben je zelf een Kiwi (nee…. niet het fruit).

Skydive Nieuw-Zeeland

Activity International & Nieuw-Zeeland

Al jaren helpen we Backpackers op weg naar deze bestemming. In Nieuw-Zeeland mag je geld verdienen om je verblijf te bekostigen. Je moet dan wel voor vertrek een Working Holiday Visum aanvragen. Voor je de rugzak inpakt regel je verder een vliegticket en een goede reisverzekering.

Je bent ruim 20 uur onderweg voordat je aankomt in Auckland, de hoofdstad en meest populaire startpunt. Geloof ons dat het dan fijn is dat er iets geregeld is. Een leuke week samen met andere backpackers of assistentie bij aankomst in Auckland en hulp bij zoeken naar werk. Activity International regelt het.

Een tijdje naar school in Nieuw-Zeeland is ook echt geweldig. En goed te doen want dit is één van de veiligste bestemmingen ter wereld. Zit je in 4 vwo en wil je er een semester tussenuit? Net klaar met de havo maar nog niet direct studeren in Nederland? Wij hebben een aantal geweldige scholen geselecteerd. Wat denk je van Avondale Highschool met een eigen Outdoor Camp!

Op zoek naar een stage in Nieuw-Zeeland? Kijk dan eens op de site van onze collega’s van Stagereizen.

Nieuw-Zeeland

Read more

Vind je perfecte reis of highschool in Nieuw-Zeeland

#letsmakememories