singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Stichting Muses

E-learning via Stichting Muses; een goede voorbereiding is het halve werk

Wij zijn Romy en Shanita van Stichting Muses. De stichting bestaat al sinds 2007 en wij hebben samen met andere experts verschillende online trainingen ontwikkeld op gebied van duurzaam vrijwilligerswerk én de impact die het op jouw persoonlijke ontwikkeling heeft. Lees maar eens wat we allemaal doen!

Stichting Muses Romy en Shanita

Voorbereidingstraining

Wij hebben onze eigen ervaringen en ervaringen van vrijwilligers gebundeld tot een professionele digitale training om vrijwilligers bewust te laten worden van duurzaam vrijwilligerswerk. Dit heeft geleid tot Route2Volunteer. Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording staat hierbij centraal. Tijdens de training(en) zal je veel leren over vrijwilligerswerk in het buitenland maar vooral ook veel over jezelf (kwaliteiten, valkuilen). Dit maakt dat je bewuster te werk gaat en vaak ook meer kan bereiken tijdens jouw periode als vrijwilliger. Naast het feit dat je je bewust wordt van een aantal belangrijke zaken, is het ook een onwijs leuke dag en ontmoet je andere vrijwilligers!

De voorbereidingstraining is verplicht voor vrijwilligers die via Activity International gaan werken op een sociaal project.

Meer weten? Kijk dan eens op onze site: Route2Volunteer

#letsmakememories