singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Stichting Muses

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wij zijn Romy en Shanita van Stichting Muses. Romy is meder-oprichtster/trainster van Stichting Muses en Shanita is trainster. Stichting Muses bestaat al sinds 2007 en wij verzorgen samen met andere experts verschillende trainingen op gebied van duurzaam vrijwilligerswerk én de impact die het op jouw persoonlijke ontwikkeling heeft. Lees maar eens wat we allemaal doen!

Stichting Muses Romy en Shanita

Voorbereidingstraining

Wij hebben onze eigen ervaringen en ervaringen van vrijwilligers gebundeld tot een professionele en interactieve training om vrijwilligers bewust te laten worden van duurzaam vrijwilligerswerk. Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording staat hierbij centraal. Tijdens de training(en) zul je veel leren over vrijwilligerswerk in het buitenland maar vooral ook veel over jezelf (kwaliteiten, valkuilen). Dit maakt dat je bewuster te werk gaat en vaak ook meer kan bereiken tijdens jouw periode als vrijwilliger. Naast het feit dat je je bewust wordt van een aantal belangrijke zaken, is het ook een onwijs leuke dag en ontmoet je andere vrijwilligers! De voorbereidingstraining is verplicht voor vrijwilligers die (via Activity International) gaan werken met kinderen/jongeren.

Training: Wijzer met Kids

Naast de voorbereidingstraining hebben we ook een training ontwikkelt die “Wijzer met Kids’ heet. Deze training is speciaal bedoelt voor vrijwilligers die met kinderen gaan werken op bijvoorbeeld scholen of in de kinderopvang. Leidraad bij deze training zijn onder andere de richtlijnen die Better Care Network heeft opgesteld voor het werken met kinderen.

Training: Greater Good

Met een backpack vol nieuw ontwikkelde talenten, kwaliteiten en een onvergetelijke ervaring ben je weer terug. Je hebt zoveel gezien, gedeeld, geleerd en ervaren, dat kan letterlijk life changing zijn! Je vraagt je misschien af of de studie die je volgt of de baan die je hebt wel echt is wat je wilt. Wij weten uit eigen ervaring wat een impact zo’n reis kan hebben. Door middel van de training The Greater Good zetten we dat geweldige gevoel van ‘making a difference’ in die jij als vrijwilliger mee terugneemt van jouw reis en vertalen dit in een werk/levens plan die jou vooruit helpt in de richting van jouw persoonlijke succes verhaal. Wij helpen jou het maximale uit jouw talenten te halen zodat jij succesvol kunt worden op een manier die bij jou past. Door te ontdekken wat jouw kernmotivatie is, waar jij gelukkig van wordt en energie van krijgt, kunnen wij jou op weg helpen bij het kiezen van bijvoorbeeld een juiste studie of baan.

Meer weten? Kijk dan eens op onze site: www.Muses.nl

#letsmakememories