single-product.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Werken in Auckland

Hulp na aankomst, werken en dan... go with the flow!

Hoe relaxt is het om even op weg geholpen te worden nadat je 'gebroken' bent aangekomen in Nieuw-Zeeland. Hulp bij het opstarten, het vinden van werk en daarna snel je eigen plan trekken. En - mocht het nodig zijn - ook kunnen terugvallen op lokale experts tijdens de rest van je reis. Dat is Werken in Auckland.

Werken of reizen? Allebei natuurlijk!

Na de lange vlucht is de transfer naar een hostel geregeld en hier zijn twee nachten voor je geboekt. En op het moment dat het jou uitkomt, volg je een workshop met tips and tricks over werken en reizen in Nieuw-Zeeland. Hoe solliciteer je Down Under? Waar kan je makkelijk werk vinden? Wat is het minimum loon? En hoe kom ik op het Zuidereiland. Van alles komt aan bod. Natuurlijk word je ook nog geholpen met je belastingnummer en een bankrekening. Eerst reizen? Of direct aan het werk? Als je wilt, wordt er direct voor je gekeken waar je je eerste geld in Nieuw-Zeeland kunt verdienen. Al voor vertrek wat geregeld hebben? Denk dan eens aan Au Pair in Nieuw-Zeeland.

Toch eerst reizen? Ook dan ben je hier goed. Want je kunt gedurende 365 dagen terecht voor het boeken van voordelige tours, hostels en buspassen. Zwemmen met dolfijnen, kokende modderpoelen bekijken en een vulkaan beklimmen. Het kan allemaal in Nieuw-Zeeland. Let's make some awesome memories!

 • Hulp bij het zoeken naar werk
 • Transfer en 2 nachten in een hostel inbegrepen
 • Workshop Tips and Tricks Nieuw-Zeeland
 • 365 dagen hulp in Nieuw-Zeeland
 • Geen vaste startdata
Wat ga je doen?

Na de jarenlange samenwerking weten we één ding zeker; je staat er niet alleen voor. Het team van onze collega’s in Auckland zorgt voor een prima start van je reis door hun deskundig advies en hun passie over Nieuw-Zeeland. Daarnaast maak je gebruik van hun eigen backpacker centrum en de uitgebreide database met baantjes door het hele land. En dat 365 lang mocht je dat willen.

Na aankomst pak je de bus naar het hostel. Twee nachten zijn inbegrepen. Een van de volgende dagen de workshop? Of toch liever een paar dagen bijkomen van de lange vlucht. Aan jouw de keuze. Je kunt het backpackercentrum binnenlopen wanneer jij dat wilt en de afspraak maken. En dag geldt ook voor de dagen, weken en zelfs maanden daarna. Vraag om hulp, tips en advies bij het maken van reisplannen of het zoeken naar werk. Heerlijk zo’n organisatie waar je op terug kunt vallen!

Nieuw-Zeeland Ultimate NZ

 

Prijzen

€ 450 – Werken in Auckland

Inbegrepen:

 • Transfer vliegveld-hostel in Auckland (airbus voucher)
 • Twee overnachtingen met ontbijt (hostel)
 • Werk- en reisworkshop (kort na aankomst)
 • Jobservice (job seminar, advies, internetsite en e-mails met vacatures)
 • Partnerorganisatie in Auckland waar je terecht kan voor vragen en advies (ook kopen van mobiele telefoons, bustickets etc.)
 • International Youth Travel Card (met 4000 kortingen op tours en dergelijke)
 • Emergency hotline (24 uur per dag)
 • Telefoonkaart met goedkope beltarieven
 • Work New Zealand App
 • Gratis e-mail- en internetfaciliteiten (Auckland)
 • Hulp bij aanvragen bankpas en belastingnummer (IRD nummer)
 • Mogelijkheid tot opslag van bagage en doorsturen van post
 • Maandelijkse pub-meetings en andere activiteiten zoals film, concerten, rugby wedstrijden.

Niet inbegrepen:

Startdata

Het hele jaar door kan je dagelijks aankomen. De transfer wordt geregeld op de dag dat je in Auckland landt. En dan zijn er 2 nachten inbegrepen (extra nachten kan je bijboeken). De workshop wordt een paar keer per week aangeboden. Hier kan je direct na aankomst of een paar dagen later (aan jou de keuze!) aan deelnemen. Lekker flexibel dus!

Accommodatie

Tijdens de inbegrepen nachten verblijf je in één van de best beoordeelde hostels van Auckland: The Attic Backpackers. Dit hostel ligt op ca. 5 minuten afstand van het kantoor van onze partner waar je de workshop volgt, en waar je terecht kan voor allerlei info. Het hostel beschikt over nette kamers, een gemeenschappelijke keuken en fijne plekken om te ontspannen en andere backpackers te ontmoeten. Er is gratis wifi en een ontbijt is ook inbegrepen.

The Attic scoort een 8.8 op de site van Hostelworld.

Voor wie geschikt

“Ik kan het wel zelf maar wil toch wat zekerheid na aankomst”
“Zo snel mogelijk aan de slag om geld te verdienen en niet onnodig tijd verliezen door zelf dingen te moeten uitvinden”
“Mijn ouders vinden het fijn dat ik ter plekke ergens op kan terugvallen. Het is toch de andere kant van de wereld”

Zomaar een paar reacties van backpackers die Werken in Auckland hebben geboekt. Als dit ook bij jou past dan is dit het pakket voor jou.

Visum

Working Holiday Visum

Om legaal te kunnen werken in Nieuw-Zeeland heb je een Working Holiday visum nodig. Dit speciale visum biedt je de mogelijkheid om maximaal 1 jaar te reizen en werken in Nieuw-Zeeland. Daarbij mag je telkens 6 maanden bij dezelfde werkgever werken. Je kan het visum aanvragen als je tussen de 18 en 30 jaar bent. Ook moet je bij aankomst in Nieuw-Zeeland kunnen aantonen dat je over NZ$ 4200 beschikt als reisgeld. Meer informatie krijg je na boeking. Let op: je kunt het Working Holiday Visum maar 1 keer in je leven aanvragen.

De kosten voor het Nieuw-Zeelandse Working Holiday Visum bedragen NZ$ 245 (december 2018).

Toeristenvisum

Wil je niet werken, korter weg of ben je ouder dan 30? Dan kan je naar Nieuw-Zeeland met een gratis toeristenvisum. Hiermee mag je binnen een jaar meerdere keren maximaal 3 maanden in Nieuw-Zeeland blijven, mits je het land tussentijds even verlaat (re-entry visum). Het visum kost dus niet en ontvang je als je het land binnen komt.

Paspoort

Je moet in het bezit zijn van een geldig paspoort. Deze moet geldig zijn voor de gehele periode die je in Nieuw-Zeeland bent. Houd voor de geldigheid natuurlijk ook rekening met het feit dat je na Nieuw-Zeeland waarschijnlijk nog verder gaat reizen. In sommige landen in Azië geldt dat je paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn na vertrek uit dit land.

Werken

In Nieuw-Zeeland mag je met een Working Holiday Visum legaal betaald werk doen. Dat is echt uniek want dit mag slechts in een paar landen over hele wereld. Het werken is bedoeld om het rondreizen te kunnen bekostigen en zo langer van het land te kunnen genieten.

Bij Werken in Auckland word je geholpen met de aanvraag van een belastingnummer en bij het zoeken naar werk. Ook kan je terecht voor tips and tricks op het gebied van solliciteren. Waar moet je aan denken? In de zomer en het najaar zijn er veel agrarische baantjes; kiwi’s plukken, druiven oogsten of appels sorteren. In de zomermaanden zijn er veel horeca baantjes. Dan wordt er wel vaak gekeken naar ervaring. Vergeet niet om referenties mee te nemen en een goede cv te maken! In de winter kan je op het Zuidereiland skiën. In die periode is er behoefte aan skilift bedieners, horecapersoneel en soms zelf skileraren. En tenslotte passen veel backpackers op bij Nieuw-Zeelandse gezinnen. Lijkt dit laatste je super leuk, dan is ons au pair programma misschien wel wat voor je.

Foto's
Au Pair in Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland Highschool Waimea Horeca Jobs Australie Mailtje uit Nieuw-Zeeland
Reisverhalen
Richard Klein Ik ben nu net terug van het surfkamp en het was geweldig. Ik moest de eerste dag al gelijk vroeg opstaan om de bus te pakken van 7:15 uur. Na een rit van 2 uur kwamen we aan in 7-Miles-Beach. Na een korte introductie konden we gelijk aan de slag met onze wetsuites en direct door na het strand. Eenmaal op het strand zijn we niet gelijk in het water gaan oefenen maar eerst op het strand..... Lees hier meer
#letsmakememories