single-product.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Boek hier je flexibele vliegtickets naar Nieuw-Zeeland

Veel verder kan je niet reizen. En als je dan zo ver gaat, wil je comfortabel en veilig vliegen. Wij helpen je graag met een ticket en je kunt kiezen uit verschillende opties. Altijd gaan we voor goede backpacker tickets. Niet altijd het goedkoopst, maar dat heeft een reden. Naast de prijs kijken we ook naar andere voorwaarden. Vliegtickets Nieuw-Zeeland - Activity International helpt je op weg.

Tickets Nieuw-Zeeland via Activity International

Goedkoop is niet altijd goede koop. Natuurlijk wil je niet te veel betalen. Maar een ticket is meer dan de prijs alleen. Let op een goede prijs / kwaliteit verhouding. Wel gedacht aan het volgende: Is je ticket wijzigbaar? Hoeveel bagage mag je mee? Hoe lang is het ticket geldig? En als je iets wilt wijzigen, hoe doe je dat dan?

Onze hulp

En naast het inboeken van een ticket helpen we ook echt. Je boekt niet via een onpersoonlijk boekingssysteem maar via één van onze experts die zelf veel tijd in Nieuw-Zeeland hebben doorgebracht. Als je bij ons een ticket naar Nieuw-Zeeland boekt met een vertrek in juni dan zoeken we altijd even contact. Benieuwd waarom?

Naast de hulp voor vertrek, adviseren we je ook een pakket naar aankomst te boeken. Zo ben je na zo'n lange vlucht (inclusief flinke jetlag) direct in goede handen. Tip: Kickstart Ultimate Nieuw-Zeeland.

 • Betrouwbare luchtvaartmaatschappijen
 • Wijzigbare jaartickets
 • Enkele reis mogelijk
0.00

Nieuw-Zeeland – Vliegtickets

Maak jouw keuze

Kom naar een infodag!
Wat ga je doen?

Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Bij ons kan je kiezen voor 3 verschillende tickets:

 1. Jaarretour Cathay Pacific
 2. Jaarretour Qantas
 3. Enkele reis Malaysia Airlines

Hulp voor vertrek naar Nieuw-Zeeland

Net zo belangrijk als goede tickets: voor vertrek staan onze experts voor je klaar! Natuurlijk bij het boeken van een ticket maar ook bij het plannen van je reis. We zitten vol met heel veel praktische informatie en kunnen helpen met logische reisroutes.

In totaal hebben de medewerkers van Activity International ruim 50 maanden in Australië en Nieuw-Zeeland doorgebracht. Wij kennen ins en outs die je bij online reserveringssites niet vindt.

 • Cathay Pacific

Cathay Pacific staat vaak in de top van de beste luchtvaartmaatschappijen. Vanaf Amsterdam vlieg je via Hongkong naar Auckland. Waarom? Omdat wij uit ervaring weten dat dit de beste plek is om je Nieuw-Zeeland avontuur te beginnen. Hier maak je makkelijk vrienden, er is vrij snel werk te vinden en het is een prima plek om reisspullen aan te schaffen of een auto te kopen. In Auckland doe je ook het startpakket.

Stoppen in Azië op de terugweg kan in Hongkong.

Wil je absoluut stoppen in Bali, Thailand of Singapore? Boek dan zelf in Australië een enkele reis naar 1 van deze bestemmingen en pak vervolgens weer je vlucht op vanaf 1 van deze 3 plekken.

Voorwaarden retourticket Cathay Pacific

Ons ticket met Cathay Pacific naar Australië is altijd 12 maanden geldig en je kunt na vertrek de data wijzigen. Een datumwijziging is gratis (max. 3 in totaal).

Samenvatting van de voordelen van het Cathay Pacific jaarretour:

 • 12 maanden geldig
 • Datumwijziging na vertrek mogelijk (3x gratis)
 • Vluchten uitgevoerd door goede maatschappij uit de top 10 van Beste Airlines
 • Stop in Hongkong mogelijk (Bali, Bangkok en Singapore mogelijk door bijboeken extra vlucht)
 • 30kg bagage toegestaan
 • Wijzigingen door middel van e-mail via Nederland
 • Inbegrepen service bij de ticketprijs: Reishandboek voor vertrek, hulp bij aanvraag visum, hulp van een programmacoördinator in Nederland, reisadvies, hulp bij het afsluiten van een reisverzekering, certificaat na terugkomst
 • Qantas / Emirates

Qantas is dé Australische luchtvaartmaatschappij. Vanwege de intensieve samenwerking tussen Qantas en Emirates, vlieg je vanuit Amsterdam of Brussel via Dubai naar Australië en vanaf daar door naar Auckland, Wellington of Christchurch. Wij hebben de voorkeur voor Auckland.

Aan het einde van je verblijf kan je terugvliegen via Australië. Wil je ook stoppen in Azië op de terugweg (Bali, Thailand, Singapore)? Dat kan! Aan jou de keuze.

De exacte prijs van het ticket wordt bepaald door o.a. de extra vluchten die je bijboekt (stop Azië of Australië) en de datum. Ook geldt er in onze zomer en rond de kerst een hoogseizoenstoeslag.

Stel zelf je ticket samenJij bepaalt hoe je gaat! Stel zelf je route samen en creëer jouw reis. Zo kan je van Amsterdam naar Sydney en 1 maanden later van Melbourne naar Auckland. Na wat werken en een rondreis door Nieuw-Zeeland vlieg je van Christchurch naar Perth om de westkust en Red Centre te ontdekken. En van Sydney vlieg je via een stop in Zuidoost Azië weer terug naar huis. Hoe mooi wil je het hebben! En dit is slechts één van de vele routemogelijkheden. Wij helpen jou graag om jouw perfecte reis samen te stellen.

Voorwaarden retourticket Nieuw-Zeeland

Ons ticket naar Nieuw-Zeeland met Qantas is altijd 12 maanden geldig en je kunt na vertrek de data en route nog wijzigen. Een datumwijziging is gratis (max. 3 in totaal). Voor een routewijziging betaal je € 150.

Samenvatting van de voordelen van het Qantas jaarretour:

 • 12 maanden geldig
 • Datumwijziging na vertrek mogelijk (3x gratis)
 • Routewijziging mogelijk
 • Stop in Australië mogelijk
 • Vluchten uitgevoerd door goede maatschappijen uit de top 10 van Beste Airlines (Qantas en Emirates)
 • Stop in Azië mogelijk (o.a. Bali, Thailand en Singapore)
 • Relatief korte vluchttijden door reis via Dubai
 • 30kg bagage toegestaan
 • Wijzigingen door middel van e-mail via Nederland

Voorwaarden Qantas ticket in detail:

 • Het ticket is 12 maanden geldig vanaf je vertrek uit Nederland of België
 • Je kunt dagelijks vertrekken
 • Je reist met de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas (of één van hun partners, o.a. Emirates).
 • Je mag een stopover maken op de terugweg in Singapore, Bangkok, Bali, Jakarta, Shanghai, Beijing, Hongkong, Tokio of Dubai.
 • Boek je ook een vlucht naar Nieuw-Zeeland dan kan je vliegen op Auckland, Christchurch, Wellington of Queenstown. De kosten voor deze add on zijn ca.  € 250. Je kun dan vliegen vanaf en terug naar Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide of Perth.
 • De genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten (€ 40) en inclusief luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen.
 • Routes en prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige routes (zoals terugreizen via Bali en Bangkok) zijn erg populair en sneller vol.
 • Data wijzigen: 3x gratis. Alle wijzigingen op basis van beschikbaarheid. Wijzigingen worden gemaakt via een Nederlands mailadres
 • Route wijzigen is mogelijk: € 150 (excl. eventuele herrberekening brandstoftoeslag en luchthavenbelasting)
 • Toeslag hoogseizoen: € 250 (bij vertrek van 5-7 t/m 13-8 en 9-12 t/m 26-12)
 • Binnenlandse vluchten bijboeken (onbeperkt) tegen een verlaagd tarief: € 40 tot € 200 per vlucht (afhankelijk van de route). De binnenlandse vluchten moeten voor vertrek uit Nederland worden geboekt
 • Bij boeking kort voor vertrek of op sommige populaire data kan het zijn dat we je in een andere tariefklasse moeten boeken. Hierdoor kan de prijs hoger uitvallen. Dit doen we alleen in overleg. Als je enigszins flexibel bent wat betreft de reisdata is het zelden nodig je in een duurdere klasse te boeken
 • Inbegrepen service bij de ticketprijs: Reishandboek voor vertrek, hulp bij aanvraag visum, hulp van een programmacoördinator in Nederland, reisadvies, hulp bij het afsluiten van een reisverzekering, certificaat na terugkomst
 • Enkele reis Nieuw-Zeeland

Een verblijf Down Under is verslavend. Zon, strand en een prachtige natuur. Waarom niet langer blijven dan 1 jaar? Ga in volledige vrijheid op reis! Terug via Australië, Azië of toch liever via de USA? Met een enkele reis blijf je extreem flexibel en bepaal je tijdens jouw avontuur hoe je verder gaat. Natuurlijk moet je wat strenger zijn met je budget want na maximaal 12 maanden zal je Nieuw-Zeeland moeten verlaten en een ticket terug kopen.

Onze One Way aanbieding

Je vliegt met Malaysia Airlines vanuit Amsterdam. Je stapt over in Azië en reist dan door naar Auckland. Dit ticket moet binnen 3 dagen na boeking worden betaald en uitgegeven. Wijzigingen zijn niet mogelijk en de annuleringskosten zijn 100%. Je mag 30kg bagage meenemen.

Prijzen

Prijzen vliegtickets Nieuw-Zeeland

 1. Jaarretour Cathay Pacific vanaf € 1390
 2. Jaarretour Qantas vanaf € 1650
 3. Enkele reis Malaysia Airlines vanaf € 735

Prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen maar exclusief reserveringskosten (€ 40). De vanaf prijs is gebaseerd op een vlucht naar (en bij een retour terug vanaf) Auckland en kunnen hoger uitvallen bij vluchten naar / van andere steden of als er een stop in Azië gewenst is.

Maatwerk

Omdat iedere reiziger zijn persoonlijke bucket list, wensen en plannen heeft, gaan wij voor maatwerk. We zullen het ticket afstemmen op jouw plannen zodat we tot het beste voorstel komen. Daarom gaan we bovenstaand ook uit van een vanaf prijs. Voeg je stops of bestemmingen toe dan kan de prijs hoger uitvallen.

Mail ons je wensen en wij sturen je het best mogelijk voorstel.

Reisverhalen
Annelinde Holwerda Ik vond het ronduit eng om in mijn eentje naar Australië te gaan. Maar tegelijkertijd was het mijn grootste droom, sinds ik die serie op televisie gezien had. Na een paar weken in Down Under wist ik dat het mijn beste keuze ooit was. En nu, een jaar later, kan ik amper beschrijven hoe geweldig ik het heb gehad..... Lees hier meer
#letsmakememories