single-product.php

Vliegtickets Nieuw-Zeeland

New Zealand here I come!

Veel verder kan je niet reizen. En als je dan zover gaat, wil je comfortabel en veilig vliegen. Wij helpen je graag met een ticket en je kunt kiezen uit verschillende opties. Altijd gaan we voor goede backpacker tickets. Niet altijd het goedkoopst, maar dat heeft een reden. Naast de prijs kijken we ook naar andere voorwaarden. Is je ticket wijzigbaar? Hoeveel bagage mag je mee? Hoe lang is het ticket geldig. Prijs is belangrijk, maar het is niet alles. En daarbij helpen we ook echt. Je boekt niet via een onpersoonlijk boekingssysteem maar via één van onze experts die zelf veel tijd in Nieuw-Zeeland hebben doorgebracht. Als je bij ons een ticket naar Nieuw-Zeeland boekt met een vertrek in juni dan zoeken we altijd even contact. Benieuwd waarom?

 • Betrouwbare luchtvaartmaatschappijen
 • Wijzigbare jaartickets
 • Enkele reis mogelijk
0.00

Nieuw-Zeeland – Vliegtickets

Maak jouw keuze

Kom naar een infodag!
Wat ga je doen?

Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Bij ons kan je kiezen voor 3 verschillende tickets:

 1. Jaarretour Cathay Pacific
 2. Jaarretour Qantas
 3. Enkele reis Malaysia Airlines

Hulp voor vertrek naar Nieuw-Zeeland

Net zo belangrijk als goede tickets: voor vertrek staan onze experts voor je klaar! Natuurlijk bij het boeken van een ticket maar ook bij het plannen van je reis. We zitten vol met heel veel praktische informatie en kunnen helpen met logische reisroutes.

In totaal hebben de medewerkers van Activity International ruim 50 maanden in Australi√ę en Nieuw-Zeeland doorgebracht. Wij kennen ins en outs die je bij online reserveringssites niet vindt.

 

 • Cathay Pacific

Cathay Pacific staat vaak in de top van de beste luchtvaartmaatschappijen. Vanaf Amsterdam vlieg je via Hongkong naar Auckland. Waarom? Omdat wij uit ervaring weten dat dit de beste plek is om je Nieuw-Zeeland avontuur te beginnen. Hier maak je makkelijk vrienden, er is vrij snel werk te vinden en het is een prima plek om reisspullen aan te schaffen of een auto te kopen. In Auckland doe je ook het startpakket.

Stoppen in Azi√ę op de terugweg kan in Hongkong.

Wil je absoluut stoppen in Bali, Thailand of¬†Singapore? Boek dan zelf in Australi√ę een enkele reis naar 1 van deze bestemmingen en pak vervolgens weer je vlucht op vanaf 1 van deze 3 plekken.

Voorwaarden retourticket Cathay Pacific

Ons ticket met Cathay Pacific naar Australi√ꬆis¬†altijd¬†12 maanden geldig en¬†je¬†kunt¬†na vertrek de data wijzigen.¬†Een datumwijziging is gratis (max.¬†3 in totaal).

Samenvatting van de voordelen van het Cathay Pacific jaarretour:

 • 12 maanden geldig
 • Datumwijziging na vertrek mogelijk (3x gratis)
 • Vluchten uitgevoerd door goede maatschappij uit de top 10 van Beste Airlines
 • Stop in¬†Hongkong mogelijk (Bali,¬†Bangkok en Singapore mogelijk door bijboeken extra vlucht)
 • 30kg bagage toegestaan
 • Wijzigingen door middel van e-mail via Nederland
 • Inbegrepen¬†service bij de ticketprijs: Reishandboek voor vertrek, hulp bij aanvraag visum, hulp van een programmaco√∂rdinator in Nederland, reisadvies,¬†hulp bij het afsluiten van een reisverzekering, certificaat na terugkomst

 

 • Qantas / Emirates

Qantas is¬†d√© Australische luchtvaartmaatschappij. Vanwege de intensieve samenwerking tussen Qantas en Emirates, vlieg je vanuit Amsterdam of Brussel via Dubai naar Australi√ę en vanaf daar door naar Auckland, Wellington of Christchurch. Wij hebben de voorkeur voor¬†Auckland.

Aan het einde van je verblijf kan je terugvliegen via Australi√ę. Wil je ook stoppen in Azi√ę op de terugweg (Bali, Thailand, Singapore)? Dat kan!¬†Aan jou de keuze.

De exacte prijs van het ticket wordt bepaald door o.a. de extra vluchten die je bijboekt (stop Azi√ę of Australi√ę) en de datum. Ook geldt er in onze zomer en rond de kerst een hoogseizoenstoeslag.

Stel zelf je ticket samen

Jij bepaalt hoe je gaat! Stel zelf je route samen en cre√ęer jouw reis. Zo kan je van Amsterdam naar Sydney en 1 maanden later van Melbourne naar Auckland. Na wat werken en een rondreis door Nieuw-Zeeland vlieg je van Christchurch naar Perth om de westkust en Red Centre te ontdekken. En van Sydney vlieg je via een stop in Zuidoost Azi√ę weer terug naar huis. Hoe mooi wil je het hebben! En dit is slechts √©√©n van de vele routemogelijkheden. Wij helpen jou graag om jouw perfecte reis samen te stellen.

Voorwaarden retourticket Australi√ę

Ons ticket naar Nieuw-Zeeland met Qantas¬†is¬†altijd¬†12 maanden geldig en¬†je¬†kunt¬†na vertrek de data en route nog wijzigen.¬†Een datumwijziging is gratis (max. 3 in totaal).¬†Voor een routewijziging betaal je¬†‚ā¨ 150. Ook kan je voor een scherp tarief binnenlandse vluchten bijboeken.

Samenvatting van de voordelen van het Qantas jaarretour:

 • 12 maanden geldig
 • Datumwijziging na vertrek mogelijk (3x gratis)
 • Routewijziging mogelijk
 • Stop in Australi√ę mogelijk
 • Vluchten uitgevoerd door goede maatschappijen uit de top 10 van Beste Airlines (Qantas en Emirates)
 • Stop in Azi√ę mogelijk (o.a. Bali, Thailand en Singapore)
 • Relatief korte vluchttijden door reis via Dubai
 • 30kg bagage toegestaan
 • Wijzigingen door middel van e-mail via Nederland

Voorwaarden Qantas ticket in detail:

 • Het ticket¬†is¬†12 maanden¬†geldig vanaf je vertrek uit Nederland of Belgi√ę
 • Je kunt dagelijks vertrekken
 • Je reist met de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas (of √©√©n van hun partners, o.a. Emirates).
 • Je mag een¬†stopover maken op de terugweg¬†in Singapore, Bangkok, Bali, Jakarta, Shanghai, Beijing,¬†Hongkong, Tokio¬†of Dubai.
 • Boek je ook een vlucht naar Nieuw-Zeeland dan kan je vliegen op Auckland, Christchurch, Wellington of Queenstown. De kosten voor deze add on zijn ca. ¬†‚ā¨ 250. Je kun dan vliegen vanaf¬†en terug¬†naar Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide of Perth.
 • De genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten (‚ā¨ 40) en inclusief¬†luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen.
 • Routes en prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige routes (zoals terugreizen via Bali en Bangkok) zijn erg populair en sneller vol.
 • Data wijzigen:¬†3x gratis.¬†Alle wijzigingen op basis van beschikbaarheid. Wijzigingen worden gemaakt via een Nederlands mailadres
 • Route wijzigen is mogelijk: ‚ā¨ 150 (excl. eventuele herrberekening¬†brandstoftoeslag¬†en luchthavenbelasting)
 • Toeslag hoogseizoen: ‚ā¨¬†250 (bij vertrek¬†van 5-7¬†t/m 13-8 en 9-12 t/m 26-12)
 • Binnenlandse vluchten bijboeken (onbeperkt)¬†tegen een verlaagd tarief: ‚ā¨¬†40¬†tot ‚ā¨ 200¬†per vlucht (afhankelijk van de route). De binnenlandse vluchten moeten voor vertrek uit Nederland worden geboekt
 • Bij boeking kort voor vertrek of op sommige populaire data¬†kan het zijn dat we je in een andere tariefklasse¬†moeten boeken. Hierdoor kan de prijs hoger uitvallen. Dit doen we alleen in overleg. Als je enigszins flexibel bent wat betreft de reisdata is het zelden nodig je in een duurdere klasse te boeken
 • Inbegrepen¬†service bij de ticketprijs: Reishandboek voor vertrek, hulp bij aanvraag visum, hulp van een programmaco√∂rdinator in Nederland, reisadvies,¬†hulp bij het afsluiten van een reisverzekering, certificaat na terugkomst

 

 • Enkele reis Nieuw-Zeeland

Een verblijf Down Under is verslavend. Zon, strand en een prachtige natuur. Waarom niet langer blijven dan 1 jaar? Ga in volledige vrijheid op reis! Terug via Australi√ę, Azi√ę of toch liever via de USA? Met een enkele reis blijf je extreem flexibel en bepaal je tijdens jouw avontuur hoe je verder gaat. Natuurlijk moet je wat strenger zijn met je budget want¬†na maximaal 12 maanden zal je Nieuw-Zeeland moeten verlaten en een ticket terug kopen.

Onze One Way aanbieding

Je vliegt met Malaysia Airlines vanuit Amsterdam. Je stapt over in Azi√ę en reist dan door naar Auckland. Dit ticket moet binnen 3 dagen na boeking worden betaald en uitgegeven. Wijzigingen zijn niet mogelijk en de annuleringskosten zijn 100%. Je mag 30kg bagage meenemen.

Prijzen

Prijzen vliegtickets Australi√ę

 1. Jaarretour Cathay Pacific vanaf ‚ā¨ 1390
 2. Jaarretour Qantas vanaf ‚ā¨ 1650
 3. Enkele reis Malaysia Airlines vanaf ‚ā¨ 735

Prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen maar excusief reserveringskosten (‚ā¨ 40). De vanaf prijs is gebaseerd op een vlucht naar (en bij een retour terug vanaf) Sydney en kunnen hoger uitvallen bij vluchten naar / van andere steden of als er een stop in Azi√ę gewenst is.

Maatwerk

Omdat iedere reiziger zijn persoonlijke bucket list, wensen en plannen heeft, gaan wij voor maatwerk. We zullen het ticket afstemmen op jouw plannen zodat we tot het beste voorstel komen. Daarom gaan we bovenstaand ook uit van een vanaf prijs. Voeg je stops of bestemmingen toe dan kan de prijs hoger uitvallen.

Mail ons je wensen en wij sturen je het best mogelijk voorstel.

Reisverhalen
Chantal Wheel De acht weken vlogen voorbij, maar ik had natuurlijk ook heel veel zin in mijn Zuid-Afrika avontuur. Ik heb heel veel verschillende mensen ontmoet, met heel veel verschillende kinderen mogen spelen en mogen bijdragen aan hun ontwikkeling. Ik heb een cultuur leren kennen door onderdeel te zijn van community, veel verschillende projecten bezocht en fantastische weken beleefd met alle vrijwilligers en andere mensen die ik heb ontmoet tijdens mijn verblijf in Livingstone. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan mijn hele Afrika avontuur denk! Er zijn ook momenten geweest dat ik het heel confronterend vond, maar dit avontuur pakt niemand mij meer af en het was het dubbel en dwars waard!.... Lees hier meer
#letsmakememories