single-product.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

My Travel Coach pakket

De reis naar jouw studiekeuze

​Stel je hebt een tussenjaar en je staat op het punt om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Je gaat op reis! En je gaat niet zomaar een weekje op pad, nee, je gaat een echte wereldreis maken. Je gaat nieuwe mensen leren kennen, allerlei avonturen meemaken, je gaat ver buiten je comfortzone en je bent helemaal klaar voor het mooiste avontuur van je leven….Maar weet jij al wat je gaat doen als je straks weer thuiskomt? Is het geen goed idee om tijdens je reis hulp te krijgen bij je studiekeuze zodat je je hierover geen zorgen meer hoeft te maken als je straks weer thuiskomt? Ja toch?!  Daarom is er het My Travel Coach pakket: reizen, jezelf ontdekken en een juiste vervolgopleiding. Hoe leuk is dat?!

My Travel Coach pakket

My Travel Coach gaat met jou mee op reis; we spreken elkaar online op afgesproken momenten en wij gaan samen met jou op zoek naar jouw studiekeuze. Een gediplomeerde coach van My Travel Coach helpt je daarbij. Deze coach heeft ervaring met het begeleiden van jongeren die een studiekeuze of een andere keuze moeten maken. De coaching bestaat uit 7 sessies waarvan een aantal online en een aantal persoonlijk. De eerste bijeenkomst is in Nederland voordat je op reis gaat. Daarna worden er nog een aantal sessies voordat je op reis gaat gepland (persoonlijk of via skype). Tijdens je rondreis wordt de coaching online gedaan op afgesproken momenten. Jouw persoonlijke coach werkt met de methodiek van de Nederlandse stichting Emergo, die zich richt op jouw drijfveren en passies. Je krijgt zicht op je talenten en je werkt aan je eigen ontwikkeling. Het eindresultaat is een certificaat en een studiekeuze met daarbij een lijst van open dagen, aanmeldingscriteria etc.

Breakreizen: wij de reizen, zij de coaching!

Wij zijn fan van het My Travel Coach pakket! Want ook wij komen jaarlijks honderden jongeren tegen die tijdens hun tussenjaar graag op reis willen. Die de wereld willen ontdekken, grenzen willen verleggen. Zichzelf willen ontdekken en andere dingen willen leren dan louter en alleen de vakken die je op school krijgt. Wij bieden al bijna 30 jaar het soort reizen aan waar tussenjaar jongeren blij van worden en waarmee ze – met goede begeleiding – de droomreis van hun leven maken. Wij weten hoe dat moet, we weten waar dat kan, hoe dat veilig kan en hoe je daar het beste op voor kunt bereiden. We’ve seen that, been there and done that!

Breakreizen
Waar wij geen verstand van hebben is van studiekeuzes en het ontdekken van jouw talenten. En daar komt het My Travel Coach pakket om de hoek kijken. Een prachtige aanvulling op elkaar: My Tavel Coach zorgt voor de coaching, wij de reizen. Samen hebben we prachtige ‘Break Reizen’ samengesteld Bali BreakAfrica Break en Ecuador Break waarin wij de reis hebben georganiseerd en My Travel Coach het coachgedeelte op zich neemt. Liever een ander land of een andere reis? Geen probleem, My Travel Coach reist met jou mee, waar je ter wereld ook naartoe gaat!

 • Top combi: reizen en op zoek naar de juiste studiekeuze
 • Op alle reizen van Activity International toepasbaar
 • Vanaf 16 jaar
 • Deskundige begeleiding voorafgaand en tijdens je reis

Wat ga je doen?

Tijdens je reis ga je ook op zoek naar wat je nou eigenlijk wilt, waar je kwaliteiten liggen, ontdekken wie je bent en waar je blij van wordt. Een gediplomeerde coach helpt je daarbij. Deze coach heeft ervaring met het begeleiden van jongeren die een studiekeuze of een andere keuze moeten maken.

My Travel Coach Bonaire Break

De coaching bestaat uit 7 sessies waarvan 6 online en 1 persoonlijk. De eerste bijeenkomst is in Nederland voordat je op reis gaat. Tijdens je rondreis wordt de coaching online gedaan en heb je wekelijks contact met je coach. Jouw persoonlijke coach werkt met de methodiek van de Nederlandse stichting Emergo, die zich richt op jouw drijfveren en passies. Je krijgt zicht op je talenten en je werkt aan je eigen ontwikkeling. En dat ergens op een hele mooie plek ergens op deze wereld. Een land die jij hebt uitgekozen en waar jij je dromen wilt laten uitkomen.

Het eindresultaat is een certificaat en advies voor een studiekeuze met daarbij een lijst van open dagen, aanmeldingscriteria etc. Perfect toch?

Prijzen

€ 650 – My Travel Coach Pakket

Inbegrepen bij de prijs

 • Coaching van 7 sessies (1 in Nederland en 6 online tijdens je reis).
 • Informatie, hulp en advies voor vertrek
 • Hulp bij afsluiten reisverzekering en boeken reis
 • Certificaat en studieadvies na terugkomst

Niet inbegrepen

 • Vlucht naar land van bestemming
 • Reis naar keuze
 • Reserveringskosten (€ 40)
 • Reisverzekering
 • Vaccinaties
Voor wie geschikt

Het My Travel Coach pakket is geschikt voor iedereen die graag op reis wil maar ook graag hulp wil in het zoeken naar een juiste studiekeuze/opleiding.

Dus wil je na eindexamen er even tussenuit? Of ben je gestopt met de studie? Ga op reis, ontmoet nieuwe mensen, doe compleet nieuwe ervaringen op en/of ga een nieuwe taal leren. Zo’n breekjaar is je kans! Een waardevolle ervaring die je in je verdere leven zult meenemen. Maar hoe mooi, leuk en waardevol een reis ook is, het helpt je in de meeste gevallen niet om antwoord te krijgen op vragen als: welke vervolgopleiding zal ik na mijn tussenjaar gaan doen, waar ben ik goed in, waar word ik blij van en welke keuzes moet ik maken voor mijn toekomst.

Het My Travel Coach Pakket is super geschikt voor jongeren tussen de 17 en 24 jaar die net klaar zijn met de middelbare school, gestopt zijn met hun studie of gewoon een break willen.

Reisverhalen
Julka Marcek Doordat Zanzibar en Moshi zo’n andere omgeving en cultuur hebben, heb ik het gevoel dat ik twee reizen in één gemaakt heb. Soms vragen mensen mij wel eens; welke plaats of project vond je nu het leukst? Maar daar is gewoonweg niet tussen te kiezen, beiden waren geweldig. Deze ervaring zal ik mijn leven lang koesteren en had ik voor geen goud willen missen!

.... Lees hier meer
#letsmakememories