single-product.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
India Online

Online vrijwilligerswerk bij Women Empowerment!

We werken samen met een prachtig project in het Zuiden van India; het Women Empowerment programma in Kerala. In India worden vrouwen nog altijd niet gelijk behandeld als mannen. Ook al zijn ze hoog opgeleid, ze hebben minder kansen op een goede baan. Empowerment van deze vrouwen kan op heel veel manieren. Wij hebben ervoor gekozen om deze vrouwen Engels onderwijs te geven. Niet alleen om hun taalvaardigheid te ontwikkelen maar ook om de vrouwen meer zelfvertrouwen te geven. De vrouwen waarmee we werken komen uit gezinnen met een gemiddeld inkomen en meestal uit conservatieve families. De meesten zijn jong getrouwd en moesten zich richten op de opvoeding van hun kinderen. Hierdoor hebben ze weinig kans gehad om zich verder te ontwikkelen of een goede baan te krijgen.Voor jou als vrijwilliger een mooie taak om de vrouwen vooruit te helpen, en zelf meer te leren over de cultuur van India. Kies voor dit vrijwilligerswerk in India programma!

Hoe kan je helpen?

Online vrijwilligerswerk is nu de manier om te helpen. Veel van deze vrouwen in India willen graag Engels (beter) leren. Thuis achter je laptopje, help je mee om deze vrouwen Engelse les te geven! Maar ook bijvoorbeeld te praten over gelijkheid van mannen en vrouwen. Dit doe je door het plannen van lessen, interactie met de vrouwen, discussiëren en huiswerk geven. Onze programma coördinator in India helpt je daarbij. De lessen zijn een paar uurtjes per week en in kleine groepjes of een op een. Meestal zijn het 2 sessies per week, en 1 sessie is ongeveer 2 uurtjes. Super leuk om via Zoom of skype contact te hebben met vrouwen in India! Een hele toffe ervaring! En als het weer mag kun je, als je dat wilt, een echte reis naar India maken.

Korting na India online!

Als je dit online programma hebt afgerond, krijg je een korting van 75 euro op een van onze reizen! Dit hoeft niet perse een reis naar India te zijn, het mag ook een van onze andere reizen. Help mee online, maak plannen en blijf dromen van een echte reis!

Online Women Empowerment India in het kort

 • Minimaal 2 weken (2 of 3 sessies per week)
 • Extra weken bijboeken
 • Online vrijwilligerswerk India kun je hele jaar door starten
 • India Online wordt veel geboekt door reizigers van alle leeftijden (minimaal 18 jaar)
 • Als het reizen weer kan, ontvang je een korting van 75 euro op een van onze reizen
 • Nodig: een laptop met camera en microfoon!
0.00

Online India

Online India

Extra week

Extra week

This must be a number!

Kom naar een infodag!
Wat ga je doen?

2 weken online lessen geven!

Nadat je hebt aangemeld voor het India online programma, ontvang je een e-mail van de programma coördinator met een korte introductie. En met meer informatie over de achtergrond van het project en een uitleg over de projectactiviteiten.
De vrouwen die je les gaat geven, worden verdeeld in twee groepen; beginners en gevorderden. De online lessen zijn interactief, de eerste dag begint met een introductie van de vrijwilliger en de vrouw(en). De sessies duren 2 uur en worden 2 of 3 keer per week gegeven.

Spreekvaardigheid en luistervaardigheid:
De sessies moeten gericht zijn op de ontwikkeling van de spreekvaardigheid van de vrouwen. Je kunt de vrouwen ook huiswerk meegeven. Huiswerk kan een werkblad zijn over het onderwerp dat besproken is of het introduceren van het nieuwe onderwerp voor de volgende les. De sessies zijn interactief. De meningen van de vrouwen moeten ook behandeld worden in een sessie.

Doel van het programma:

 • Vrouwen in staat stellen (vloeiend) Engels te spreken.
 • Om het zelfrespect en het zelfvertrouwen van vrouwen te ontwikkelen.
 • Om interactieve sessies te houden die ruimte geven aan de vrouwen om te praten.
 • Om een ruimte voor vrouwen te creëren om hun gedachten en ideeën te uiten in het Engels.

 

Prijzen

€  150  – 2 weken (2 of 3 sessies per week)
€  50  – extra week (2 of 3 sessies per week)

Inbegrepen bij de prijs:

 • Faciltairen van de sessies die je geeft op het Women Empowerment project
 • Partnerorganisatie in India waar je terecht kunt voor vragen en feedback

Niet inbegrepen:

 • Reserveringskosten (€ 40)
Startdata

India online start wekelijks. Geef ons door wanneer je graag zou willen meehelpen op dit project en hoeveel tijd je per week hebt. Je bent een paar uur per week bezig met de sessies, en kunt zelf ook lessen voorbereiden.
Let op! In verband met het tijdverschil met India, zullen de sessies vaak in de ochtenden zijn.

Voor wie geschikt

Dit online vrijwilligerswerk is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die een paar uurtjes per week wil meehelpen.
Je hebt een basisniveau Engels, en je kunt makkelijk werken met Zoom of skype.
Je kunt dit programma ook gebruiken als stage.

Foto's
Reisverhalen
Jacob en Colina Het motto op school is, I am different, not less. En zo is het! Het was weer een mooi weekje met geweldige momenten..... Lees hier meer
#letsmakememories