single-product.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Au Pair in Nieuw-Zeeland

Als au pair aan de slag in Nieuw-Zeeland?

Kia ora! Nieuw-Zeeland, het land waar de zon als eerste opkomt. Iedereen die er geweest is, vindt het land prachtig, stoer en ruig. Maar vooral heel puur, 100% pure! Een land waar alle outdoor sporten worden beoefend die je maar bedenken kunt. Een fantastisch land om een tijdje au pair te zijn en mee te draaien in een echt Nieuw-Zeelands gastgezin. En in je vrije tijd de dingen te doen waarvan je never nooit gedacht had dat je dat zou durven...Waag de sprong en word au pair in Nieuw-Zeeland!

Au Pair in Nieuw-Zeeland: get the picture

Nieuw-Zeeland bestaat uit het Noordereiland en het Zuidereiland en nog een aantal kleinere eilandjes. Qua oppervlakte kun je het ongeveer vergelijken met Groot-Brittannië. Ze zeggen dat er in Nieuw-Zeeland meer verschillende landschappen te vinden zijn dan in heel Europa: prachtige goudgele stranden, subtropische eilandjes, duizelingwekkende fjorden, levende vulkanen, azuurblauwe meren, bossen, bergen, heuvels, gletsjers en heel veel schapen op sappige groene weides……je vindt het hier allemaal!  En dan de locals! Op en top vriendelijk, open-minded en avontuurlijk. De Maori cultuur is volop aanwezig en vind je terug op veel plekken.

In dit geweldig land kan iedereen die tussen de 18 en 30 jaar is au pair worden. Dus niet alleen meiden, ook jongens zijn van harte welkom!
Je moet wel zo'n 200 uur aan recente ervaring hebben met kinderen, opgedaan de afgelopen 3 jaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar je verdere ervaringen met kinderen. En uiteraard moet je het werken met kinderen ook heel erg leuk vinden. Verder moet je beschikken over een rijbewijs en ook voldoende rijervaring. Uiteraard moet je niet te beroerd zijn om je handen uit de mouwen te steken en gemiddeld zo'n 20 /30  uur per week voor de kids te zorgen. En na die 7 maanden kun je er nog een paar maandjes backpacken aan vastplakken; in Nieuw-Zeeland óf Australië!

 • Au Pair in Nieuw-Zeeland; 7 tot 12 maanden
 • 18 - 30 jaar
 • Je kunt het hele jaar starten
 • Na 7 maanden mogelijkheid om nog een aantal maanden te gaan backpacken in Nieuw-Zeeland
 • Meer leuke foto's en ervaringen vind je op Insta: @activityinternationalaupair
Wat ga je doen?

Voordat we gaan uitleggen wat je er van je verwacht wordt als je eenmaal au pair bent, vertellen we eerst even iets over de Au Pair organisatie waarmee we in Nieuw-Zeeland samenwerken. Deze organisatie is opgericht in 2006 door …een au pair! Zij was naar Amerika geweest om daar een jaar als au pair mee te draaien in een Amerikaans gastgezin. ‘A lifechanging experience‘. Terug in Nieuw-Zeeland besloot ze haar eigen au pair organisatie op te richten en op dit moment is Au Pair Link (zo heet de organisatie) een vooraanstaande uitwisselingsorganisatie in Nieuw-Zeeland. Zij brengen honderden families en au pairs bij elkaar. Ze werken nauw samen met het Ministerie van Onderwijs in Nieuw-Zeeland en hebben als eerste een Early Childhood Education (ECE) licentie gekregen. Dit betekent dat zij samen met het ministerie een innovatief en inspirerend onderwijsprogramma hebben gemaakt  voor au pairs.

Au Pair in Nieuw-Zeeland au pair met kindje

In 2012 heeft Au Pair Link de Home Early Learning Organisation (HELO) opgericht. Zij hebben als doel om ervoor te zorgen dat families kunnen kiezen voor goede kinderopvang aan huis waarbij de kinderen op een respectvolle en liefdevolle manier worden verzorgd in een veilige omgeving, waarbij de verzorger oog heeft voor de ontwikkeling van het kind. Prettig voor de gastgezinnen, fijn voor de au pair en superleuk voor de kinderen! Wat een goede manier om op een leuke en verantwoorde wijze de kinderopvang te regelen!

Au Pair in Nieuw-Zeeland: 3 opties

Het Au Pair in Nieuw-Zeeland programma heeft 3 opties – met bijzondere namen – waaruit je kunt kiezen: het Au Pair 123 programma, het Au Pair Whiz programma en het Au Pair Mate programma. Hieronder kun je exacte verschillen zien. Voor alle drie de opties geldt dat je verantwoordelijk bent voor de verzorging van de kinderen van je gastgezin. Je maakt bijvoorbeeld eten voor ze, helpt met aankleden, brengt ze naar school, ruimt de kamers op, speelt met ze, stopt ze in bed, leest verhaaltjes voor, haalt en brengt ze naar sportclubs of naar speelafspraakjes, maakt huiswerk met ze of start een Yathzee-competitie met ze. Af en toe doe je eens een afwasje, ruim je de tafel af, kook je eens lekker Hollandse pot of gooi je een was in de wasmachine. Dat hoort erbij want je bent uiteindelijk ook gewoon onderdeel van het gezin. Maar het is niet de bedoeling dat je het hele huishouden gaat runnen.

Au Pair in Nieuw-Zeeland 6

De focus ligt bij het au pair-zijn op de verzorging van de kinderen. Je werkt maximaal 45 uur per week maar vaak is dat minder. Het schema van de week spreek je met je gastgezin van tevoren af. De meeste gezinnen werken gewoon van maandag t/m vrijdag. Maar er zijn gezinnen – bijvoorbeeld met een eigen bedrijf of met onregelmatige werktijden – die een aan ander schema hebben. Samen met hen overleg je dan per week wat je schema van die week is. Je bent anderhalve dag per week vrij. Verder ben je eens per maand een heel weekend vrij. De hoogte van je verdiensten (zakgeld) heeft met jouw ervaring te maken: hoe meer ervaring, hoe meer zakgeld. Hieronder kun je de verschillen zien tussen de opties waaruit je kunt kiezen:

Au Pair in Nieuw-Zeeland 5

Au Pair 123

 • Aantal werkuren per week: 20-45 uur
 • Zakgeld per week: $190 – $250
 • Bonus bij het volbrengen van het programma: $520 (half jaar) en  $1040 (jaar) ($20,- NZD per week)
 • Aantal maanden beschikbaar: 7 – 12 maanden
 • Gewenste ervaring: > 200 uur ervaring met kinderen (oppassen, sportclubs, zomerkampen enz.)
 • Leeftijd van de kinderen: ten minste 1 kind onder de 5 jaar
 • 3-daagse oriëntatie + CPR
 • Maandelijks bezoek van de Programme Mananger

Au Pair Whiz

 • Aantal werkuren per week: 30-45 uur
 • Zakgeld per week: $295 – $355
 • Bonus bij het volbrengen van het programma: $520 (half jaar) en  $1040 (jaar) ($20,- NZD per week)
 • Aantal maanden beschikbaar: 7 – 12 maanden
 • Gewenste ervaring: Early Childhood Education diploma (werken met kinderen onder de 5 jaar) + 6 maanden ervaringen óf 1 jaar ervaring full time (als au pair of nanny bijvoorbeeld)
 • Leeftijd van de kinderen: ten minste 1 kind onder de 5 jaar
 • 3-daagse oriëntatie + CPR
 • Maandelijks bezoek van de Programme Mananger

Au Pair Mate

 • Aantal werkuren per week: 20-45 uur
 • Zakgeld per week: $190 – $250
 • Bonus bij het volbrengen van het programma: $520 (half jaar) en  $1040 (jaar) ($20,- NZD per week)
 • Aantal maanden beschikbaar: 7 – 12 maanden
 • Gewenste ervaring: > 200 uur ervaring met kinderen
 • Leeftijd van de kinderen: alle kinderen zijn boven de 5 jaar
 • 3 daagse oriëntatie + CPR

Au Pair in Nieuw-Zeeland 16

Begeleiding ter plekke

In de meeste regio’s waar je als au pair geplaatst kunt worden, is een Programma Manager actief. Zij is een gekwalificeerd ECE docent en zij zal jou begeleiden tijdens jouw tijd in Nieuw-Zeeland. Ze is erg toegewijd aan het ondersteunen van de au pairs, gezinnen en hun kinderen. De Programma Manager zal samen met de au pair de interesses van de host kinderen in kaart gaan brengen en aan de hand daarvan leuke en leerzame les/spel ideeën bedenken, op maat gemaakt voor de kinderen. Dit om de kinderen; nieuwsgierig te maken, hun natuurlijke interesses te laten ontwikkelen, probleemoplossend te leren denken, hun ideeën te uiten door creativiteit en ze te leren om hun verantwoordelijkheid te nemen. Als au pair heb je hierdoor de mogelijkheid om dagelijkse leuke en leerzame momenten te creëren, die gericht zijn op de individuele persoonlijkheid en interesses van je host kinderen. Een goede leuke en leerzame basis!

Au Pair in Nieuw-Zeeland 7

De Programma Manager komt één keer maand even een kopje koffie drinken om te kijken hoe het met jou en je host kinderen gaat (behalve bij het Au Pair Mate programma). Je kunt haar altijd bellen als je vragen hebt of even zin hebt om te kletsen als je een beetje heimwee hebt. Daarnaast organiseert ze wekelijks leuke activiteiten voor au pairs én hun host kinderen, kun je workshops volgen, trainingen op het gebied van kinderopvang doen, heb je toegang tot allerlei handige informatie en worden er ook nog eens regelmatig leuke uitjes georganiseerd voor de au pairs uit de omgeving waar jij woont.

Au Pair in Nieuw-Zeeland 10

Maar eerst: een 3-daagse oriëntatie in Auckland

Na een lange vlucht kom je gebroken aan in Auckland, daar kun je redelijk zeker van zijn. En dan heb je ook nog dat fijne tijdsverschil van een uurtje of 10. Reken maar dat je een jetlag krijgt! Gelukkig hebben we de eerste opvang voor je in Auckland geregeld! Dat betekent dat de shuttle bus voor je klaar staat op de luchthaven en je naar het hotel brengt. Daar kun je een beetje wennen aan het tijdsverschil en bijkomen van je lange reis. Er worden 2 overnachtingen (met maaltijden) voor je geboekt in een airport hotel in de buurt van de luchthaven.

Auckland city at night

Op woensdagmiddag begint de oriëntatie. De eerste bijeenkomst is erg relaxt, je krijgt de eerste informatie en ontmoet je andere au pairs. De sessie duurt niet lang en na de bijeenkomst gaan de meeste au pairs nog even lekker slapen om even bij te komen van de lange reis. Op donderdag en vrijdag wordt alles uitgebreid besproken wat je moet weten over je tijd als au pair in Nieuw-Zeeland. Er wordt verteld over de culturele verschillen en je krijgt tips om jezelf aan te passen. Daarnaast leer je het een en ander over de ontwikkeling en het gedrag van kinderen en leer je hoe je daar op een goede en verantwoorde manier mee om kunt gaan. Er wordt uitgelegd wat er van jou als au pair verwacht wordt, wat jij van je gastgezin mag verwachten en wie je kunt bellen in het geval je vragen of problemen hebt. Je krijg een professionele EHBO cursus, inclusief reanimatie training. En ook nog een theorieles over het autorijden in Nieuw-Zeeland. Een hele leerzame bijeenkomst waar je zeker wat aan zult hebben! Een hoe gaaf, op donderdagavond staat de Auckland city tour gepland. Yes, super leuk! Daarnaast word je ook nog eens geholpen bij het openen van een bankrekening in Nieuw Zeeland en krijg je een lokaal SIM-kaartje voor in je telefoon.

Au Pair in Nieuw-Zeeland Auckland

Stel, het klikt niet met het gastgezin

Dat kan natuurlijk voorkomen! In dat geval bespreek je dat met je Programma Manager. Samen met haar ga je kijken wat er precies aan de hand is. Klikt het inderdaad niet of is er bijvoorbeeld sprake van miscommunicatie, heimwee of andere zaken. Als je écht niet wilt blijven bij het gastgezin, dan kun je in aanmerking komen voor een re-match. Ze gaan dan voor jou op zoek naar een nieuw gastgezin en voor het gastgezin zoeken ze een nieuwe au pair. Nadat jullie gezamenlijk hebben besloten om ‘uit elkaar’te gaan, ben je nog verplicht om 4 weken bij het gezin te blijven, tenzij anders is afgesproken. De familie heeft dan nog genoeg tijd om vervangende opvang te regelen.

Au Pair in Nieuw-Zeeland 14

Stap voor stap

Je moet er wel wat voor doen voordat je naar Nieuw-Zeeland kunt vertrekken. Maar natuurlijk helpen we zo goed als mogelijk met de voorbereiding en dan komt het allemaal wel goed. Hieronder vind je een overzicht wat er allemaal bij komt kijken. Op weg naar Nieuw-Zeeland, stap voor stap!

Na boeking moet je aan de slag!

Na boeking ontvang je van ons eerst een medische mail met wat vragen over je gezondheid.Op deze manier proberen we er achter te komen of er geen belemmeringen voor jou zijn om deel te nemen aan het programma. Het is belangrijk om eerlijk en open naar ons te zijn, zodat we zeker weten dat we later in het proces niet alsnog tegen dingetjes aanlopen, waardoor je bijvoorbeeld toch niet kan deelnemen aan het programma. Dit zouden wij heel erg vervelend vinden voor jou!

Is alles goed, dan krijg je daarna meteen alle informatie over het programma via de mail toegestuurd en mag je aan de slag met je online profiel. Je zult een compleet dossier van jezelf aan gaan maken zodat de families een zo goed mogelijk beeld van jou krijgen. Je mag daarnaast ook nog documenten toe gaan voegen zoals referenties, medische papieren, Verklaring omtrent Gedrag, schooldiploma, kopie paspoort, foto’s van jou, etc. In de informatie die je na boeking van ons krijgt staat stap voor stap precies vermeld wat je allemaal moet doen. Ben je klaar, dan horen we dat heel graag van je. Wij lopen dan alles even na om te kijken of alles inderdaad zo compleet is.

Interview op ons kantoor in Enschede

Als je dossier compleet is, nodigen we je uit voor een interview op ons kantoor in Enschede. Onze partnerorganisatie in Auckland hecht veel waarde aan een goede screening van au pairs zodat wij (en zij) een goede en betrouwbare indruk van de au pair krijgen. Vandaar dat persoonlijke interview, face-to-face! Het interview zal deels in het Engels plaatsvinden en zal in totaal zo’n 1.5 uur duren.

Doorsturen van jouw dossier naar Auckland

Op basis van jouw ingeleverde dossier met alle documenten, foto’s, motivatie en dergelijk én het interviewrapport zullen we bekijken of je een geschikte kandidaat bent om au pair te worden (en in verreweg de meeste gevallen is dat ook zo!). De kans is heel klein dat je niet geschikt bent, want op onze website kan je lezen aan welke eisen je moet voldoen. Voldoe je aan deze eisen, dan kan je als au pair naar Nieuw Zeeland. Als alles daadwerkelijk oké is en je dossier helemaal compleet is, sturen we jouw dossier door naar onze partnerorganisatie in Auckland. Zij zullen je dossier ook nog even na gaan kijken. Hebben zij geen op of aanmerkingen, dan zullen ze op basis van jouw ervaringen en wensen op zoek gaan naar een geschikt gastgezin voor jou. Gezinnen kunnen ook online direct contact met jou opnemen en ook jij kan vanuit jou kant een gezin ook laten weten dat je interesse hebt.

Nieuw-Zeeland aan de lijn!

Oeiiii, spannend want het wachten op een leuk gastgezin is begonnen! Heeft een gezin interesse, dan zullen ze jou dit laten weten en contact met je op gaan nemen. Jullie kunnen dan met elkaar gaan Skypen. Super leuk! Je kunt in totaal met maximaal 5 gezinnen tegelijk in contact zijn. Het beste is om op alle families die interesse hebben te reageren, ook al denk je misschien in eerste instantie dat het gezin niet goed bij je past. Tijdens jullie (Skype) gesprek kun je soms aangenaam verrast worden en het gezin daarna toch ontzettend leuk vinden. Blijkt het toch niet te klikken, dan kan je dit daarna altijd aan het gezin laten weten en het contact met hun beëindigen. Dan kan er weer een nieuw gezin contact met je opnemen.

Neem alle tijd die je nodig hebt om te matchen. Volg je gevoel. Bij twijfel niet matchen. Ga voor het gezin waar jij een goed gevoel bij hebt. Heb je een match met een gezin, dan spreek je samen een datum af wanneer je naar Nieuw Zeeland gaat komen. YES!

Alles regelen, inpakken en wegwezen!

Na plaatsing kun je alles gaan regelen waaronder je visum (en eventuele inentingen, reisverzekering, vliegticket etc) en daar zullen we je uiteraard zo veel mogelijk bij helpen. daarnaast moet je nog even wat tijd inruimen voor een online Pre-Departure training om  je voor vertrek nog beter voor te bereiden op wat een spannende tijd in je leven belooft te worden.….Daarna koffer inpakken en het regelen van je afscheidsparty. Have fun!

Na aankomst: 3-daagse oriëntatiemeeting 

Na een lange vlucht kom je gebroken aan in Auckland, daar kun je redelijk zeker van zijn. En dan heb je ook nog dat fijne tijdsverschil van een uurtje of 10. Reken maar dat je een jetlag krijgt! Gelukkig hebben we de eerste opvang voor je in Auckland geregeld! Dat betekent dat iemand van onze partnerorganisatie je komt ophalen van de luchthaven en je naar een goed hostel brengt. Daar kun je een beetje wennen aan het tijdsverschil en bijkomen van je lange reis. Er worden 2 overnachtingen (met maaltijden) voor je geboekt in een airport hotel in de buurt van de luchthaven. Op woensdagmiddag begint de oriëntatie. De eerste bijeenkomst is erg relaxt, krijg de eerste informatie en ontmoet je andere au pairs. De sessie duurt niet lang en na de bijeenkomst gaan de meeste au pairs nog even lekker slapen en bijkomen van de lange reis. Op donderdag en vrijdag wordt alles uitgebreid besproken wat je moet weten over je au pair in Nieuw-Zeeland. Er wordt verteld over de culturele verschillen en je krijgt tips om jezelf aan te passen. Daarnaast leer je het een en ander over de ontwikkeling en het gedrag van kinderen en leer je hoe je daar een op een goede en verantwoorde manier mee om kunt gaan. Ook wordt er uitgelegd wat er van jou als au pair verwacht mag worden, wat jij van je gastgezin mag verwachten en wie je kunt bellen in het geval je vragen of problemen hebt. Je krijgt ook nog een theorieles over het autorijden in Nieuw-Zeeland. Een hele leerzame bijeenkomst waar je zeker wat aan zult hebben! Op donderdagavond staat de Auckland city tour gepland.

Prijzen

€ 450,- 

Inbegrepen:

 • Selectie van een gastgezin
 • 3-daags oriëntatie na aankomst
 • Shuttlebus na aankomst naar hotel
 • City tour Auckland
 • Reis na gastgezin na orëntatie
 • Onderdak en maaltijden bij het gastgezin
 • Reis van Auckland naar het gastgezin
 • Zakgeld + bonus bij volbrengen van het programma
 • First Aid Training – inclusief reanimatiecursus
 • Hulp bij opening van bankrekening
 • Hulp bij aanvragen van belastingnummer
 • Begeleiding van een gekwalificeerde ECE manager (24/7 bereikbaar)
 • In geval van een rematch: max 5 dagen vervangend onderdak
 • Sim-kaart
 • Informatiehandboek, hulp en advies voor vertrek
 • Hulp bij het verkrijgen van het Working Holiday visum
 • Partnerorganisatie in Nieuw-Zeeland waar je terecht kunt voor vragen
 • Certificaat na terugkomst

 

Niet inbegrepen:

 • Reserveringskosten (€ 40)
 • Vliegticket naar Nieuw-Zeeland
 • Working Holiday Visum (ongeveer € 135,-  afhankelijk van de dollarkoers)
 • International rijbewijs (ca  €18)
 • Verklaring omtrent gedrag (ca. € 35)
 • Maandelijkse kosten voor je bankrekening in Nieuw-Zeeland (ca. € 3 per maand)
 • Reiskosten interview in Enschede
 • Persoonlijke kosten voor excursies e.d.
 • Reisverzekering (minimaal 7 maanden)
 • Let op: Nadat je geplaatst bent betaal je eenmalig 499NZ$ (is ongeveer €290) plaatsings/administratiekosten. Dit bedrag maak je rechtstreeks over aan onze partnerorganisatie.
Startdata

De startdata van de introductiedagen in 2019 zijn als volgt:

 • 13 en 20 februari
 • 6 en 20 maart
 • 3 en 10 april
 • 1 en 22 mei
 • 12 en 26 juni
 • 3, 10, 17, 24 en 31 juli
 • 7, 14, 21 en 28 augustus
 • 4 en 18 september
 • 2, 16 en 30 oktober
 • 13 en 27 november
 • 4 december

De aankomst is op een woensdag. Je wordt met een shuttlebus opgehaald van de luchthaven en naar het hotel gebracht waar de introductie wordt gehouden. Hier verblijf je 2 nachten en op vrijdag vertrek je naar je gastgezin. Als je gastgezin niet in Auckland woont, word je met de shuttlebus weer naar de luchthaven gebracht voor een binnenlandse vlucht naar je gastgezin.

Let op: In juli, augustus en september zijn er meer gezinnen die een au pair willen. De maanden maart, april en mei zijn de rustigste maanden.

Gastgezinnen

Nieuw-Zeelanders staan bekend om hun gastvrijheid. De mensen zijn warm en zullen je van harte welkom heten in hun gezin. Je zult je er snel thuis voelen en al snel zul je je een onderdeel van de familie en zelfs van je nieuwe omgeving voelen. Een typisch Nieuw-Zeelands gastgezin bestaat uit een vader en moeder die 2 of 3 kinderen hebben. De meeste gezinnen leven in de stad of in de buurt van steden als Auckland, Wellington en Christchurch. Maar sommige gastgezinnen wonen ook in kleinere steden of dorpen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze ze erg vriendelijk en relaxt zijn. En ook in Nieuw-Zeeland geldt: hoe meer mensen aan tafel, hoe beter en gezelliger!

Als au pair kun je een voorkeur aangeven voor waar je liefst geplaatst zou willen worden. In je dossier kun je aanvinken city of rural area. Als je die laatste optie kiest dan betekent dat je niet meer dan 10-30 minuten van een dorp of stad afzit. vaak mag je de auto van de familie lenen voor persoonlijk gebruik.

Voor wie geschikt
 • Je bent tussen de 18 en 30 jaar. Het maakt daarbij niet uit of je een jongen of een meisje bent. Aanmelden kan vanaf 17 jaar (op zijn vroegst 6 maanden voordat je 18 wordt). Je kunt echter je visum pas aanvragen en echt vertrekken naar de Nieuw-Zeeland wanneer je daadwerkelijk 18 bent geworden.
 • Je beschikt over voldoende kennis van het Engels. Na boeking vindt er een interview bij ons op kantoor plaats, dat deels in het Engels zal zijn!
 • Je hebt minimaal 200 uur oppaservaring (de laatste 3 jaar opgedaan) of minimaal 1 jaar full time werkervaring met kinderen onder de 5 jaar of een relevant diploma (+ half jaar praktijkervaring)
 • Je moet tenminste 3 referenties hebben, waarvan 2 van oppaservaring/andere werkervaring met kinderen en 1 karakter referentie (deze mogen dan niet van familie of vrienden zijn).
 • Je bent minimaal 7 maanden beschikbaar. Een korter verblijf is niet mogelijk. Langer wel, dit kan dan in overleg met het gezin voor een paar weken of een paar maanden zijn. Verlengen kan bij het zelfde gezin, of je kan ervoor kiezen om naar een nieuw gezin te gaan.
 • Je hebt de Nederlandse of Belgische nationaliteit.
 • Je hebt een middelbare school diploma.
 •  Je bent in het bezit van een rijbewijs én rijervaring.
 • Je rookt niet.
 • Je dient een medische verklaring en een verklaring omtrent het gedrag aan ons te overleggen.
 • Je moet de (DKTP) vaccinatie hebben gehad. Deze is 10 jaar geldig. Mocht deze periode zijn afgelopen, dan moet je hem opnieuw halen.

Let op: Ben je onder behandeling bij een psycholoog of ben je in het verleden onder behandeling van een psycholoog geweest (met of zonder gebruik van medicijnen), neem dan direct contact op met Yvette Teeselink (coördinator). Het kan zijn dat dit invloed heeft op je aanmelding en/of vertrek.

Wanneer?

Je kunt het hele jaar beginnen maar  In juli, augustus en september zijn er meer gezinnen die een au pair willen. De maanden maart, april en mei zijn de rustigste maanden.

Wanneer boeken?

Minimaal 2 maanden voor vertrek (bij voorkeur eerder). De procedure is vrij uitvoerig, dus je hebt deze tijd vaak écht nodig voor het (laten) invullen van de formulieren, matchen met een gastgezin en het aanvragen van je visum!

Foto's
Au Pair in Nieuw-Zeeland Rotorua Au Pair in Nieuw-Zeeland Castle Point Au Pair in Nieuw-Zeeland Auckland Au Pair in Nieuw-Zeeland Napier Au Pair in Nieuw-Zeeland 13 Au Pair in Nieuw-Zeeland 16 Au Pair in Nieuw-Zeeland 10 Au Pair in Nieuw-Zeeland 14 Auckland city at night Au Pair in Nieuw-Zeeland 7 Au Pair in Nieuw-Zeeland 6 Au Pair in Nieuw-Zeeland 5 Au Pair Nieuw-Zeeland Otago - Queenstown - Lake Wakatipu - Adventure Au Pair in Nieuw-Zeeland 9 Au Pair in Nieuw-Zeeland 11 Au Pair in Nieuw-Zeeland 11 Au Pair in Niuew-Zeeland Au Pair in Niuew-Zeeland Au Pair in Nieuw-Zeeland 17 Au Pair in Nieuw-Zeeland 19 Au Pair in Nieuw-Zeeland All Blacks Au Pair in Nieuw-Zeeland bezoek aan Fiji 2 Skydive Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland Te Puia
Filmpjes
Reisverhalen
Rian Ik vond Nieuw-Zeeland echt heel tof en denk er nog heel vaak een terug! Stiekem mis ik het ook wel heel erg...Van 17 mei 2017 tot en met 17 april 2018 ben ik in Nieuw Zeeland geweest als au pair. Ik was relatief ‘oud’ toen ik ging haha, namelijk 23 jaar (bijna 24). .... Lees hier meer
#letsmakememories