singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Doorlopende reisverzekering

ISIS Continu reisverzekering

Dit jaar vaker dan één keer met vakantie? Dan is het zeker de moeite waard om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De ISIS Continu reisverzekering biedt een prima dekking voor de reiziger die vaker per jaar de grens over steekt. En dat voor een scherpe prijs. Al vanaf € 30 per jaar ben je verzekerd voor verlies, diefstal en beschadiging van bagage, buitengewone kosten zoals repatriëring, uitkering bij ongevallen en voor geneeskundige kosten in het buitenland.

Wat maakt de ISIS Continu reisverzekering zo bijzonder?

 • gedurende een heel jaar verzekerd tijdens (meerdere) reizen naar het buitenland van maximaal 90 aaneengesloten dagen
 • de geneeskundige kosten zijn in het buitenland tegen kostprijs gedekt en er zit geen eigen risico op
 • je bent automatisch verzekerd voor heel veel wintersporten en avontuurlijke sporten zoals mountainbiken, parachutespringen, zeilen, surfen, kitesurfen en raften (zie ook de polisvoorwaarden)
 • ISIS is al meer dan 55 jaar specialist in het verzekeren van jongeren

Afsluiten?

ISIS Continu afsluiten >>

Of neem telefonisch contact op via 053 483 1040 en we maken dit binnen 5 minuten voor je in orde. geef duidelijk aan welke verzekering je wilt afsluiten.

Premies

Jaarpremie in euro’s
Alleenstaand
Europa30,-
Wereld45,-
inclusief partner
Europa60,-
Wereld85,-
inclusief gezin
Europa80,-
Wereld108,-

Bovenstaande premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Waar ben je voor verzekerd?

Bagage
Stel, je rugzak wordt gestolen, je camera raakt beschadigd of je verliest je paspoort. Hiervoor ben je automatisch verzekerd met de ISIS Continu Reisverzekering. In de polisvoorwaarden kun je terugvinden welke artikelen wel en niet zijn verzekerd.

Buitengewone kosten
Het kan gebeuren dat je tijdens je reis in het buitenland buitengewone kosten moet maken. Bijvoorbeeld omdat een familielid ernstig ziek is of komt te overlijden. ISIS vergoedt deze extra reiskosten om naar Nederland terug te reizen dan.

Ongevallen
Heb je er ooit bij stilgestaan dat je tijdens je reis niet alleen een been kunt breken maar bij een ongeval ook te maken kunt krijgen met blijvende invaliditeit? En welke kosten dit eenmaal thuis nog met zich mee kan brengen? ISIS keert zowel uit bij blijvende invaliditeit als bij overlijden.

Geneeskundige kosten
Bij de ISIS Continu reisverzekering dien je je Nederlandse zorgverzekering aan te houden tijdens de reis. Je bent aanvullend op je zorgverzekering tot de kostprijs verzekerd. Dit kan erg belangrijk zijn als je bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten reist, waar de kosten van medische hulp erg hoog zijn. Soms vergoedt je zorgverzekering in het buitenland ook niet tot de kostprijs. Met de ISIS Continu reisverzekering ben je dus altijd verzekerd van een goede dekking!

De Goudse Alarmcentrale

Indien je iets vervelends overkomt tijdens je reis dan kun je terugvallen op De Goudse Alarmcentrale. Deze verzekeraar is internationaal uitstekend georganiseerd en in vele landen met contactpunten aanwezig. Hierdoor is ter plaatse vaak Payment-On-the-Spot mogelijk, dat wil zeggen dat je niet zelf je dure doktersrekeningen hoeft te voldoen; via ISIS wordt dit voor jou betaald. Je hoeft dus niet te wachten tot je terugkomst in Nederland voordat je je geld vergoed krijgt. Heb je een ISIS Continu reisverzekering dan kan je op allerlei manier profiteren van het uitgebreide internationale netwerk.

Bijvoorbeeld:

 • Informatie over een betrouwbare dokter op Bali of in Bangkok.
 • Overbruggingsgeld als je bent bestolen en zelfs geen geld meer hebt om naar de ambassade te komen.
 • Je doktersrekeningen in Australië en Europa rechtstreeks laten betalen.

Belangrijkste voorwaarden

 • De dekking van de ISIS Continu is geldig voor maximaal 90 aaneengesloten dagen.
 • Je bent verplicht om in Nederland je ziektekostenverzekering aan te houden.
 • Je sluit de verzekering af voor 1 jaar. Je kunt de verzekering aan het eind van de eerste contracttermijn beëindigen, waarbij je een opzegtermijn van twee maanden in acht moet nemen. Daarna is de verzekering dagelijks opzegbaar, met de opzegtermijn van één maand.
 • Je verzekering is geaccepteerd op het moment dat je van ons het polisblad hebt ontvangen en de verzekering gaat in vanaf de op het polisblad aangegeven ingangsdatum.

 

#letsmakememories