single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Mailtje uit Nieuw-Zeeland - Judith

Vandaag weer een fijne evaluatie gekregen van Judith uit Nieuw-Zeeland Judith heeft het Ultimate New Zealand geboekt en heeft een heerlijke eerste week achter de rug. Ze gaat daarna reizen (en werken) In Nieuw-Zeeland maar als het goed is staan Australië en Indonesië ook nog op haar to-do list. Top, fijne reis Judith en dank voor je evaluatie!

Nieuw-Zeeland

Mailtje uit Nieuw-Zeeland

Mijn reis is tot nu toe super goed bevallen. De transfer van de luchthaven naar het hostel was erg fijn. Op de luchthaven aangekomen ging ik meteen op zoek naar het busticket met uitleg waarbij er meteen een man op me af stapte en uit het niets vertelde waar ik heen moest. Heel makkelijk kunnen vinden dus.

Het hostel is prima. Alles was duidelijk, en ik ben goed geholpen door aardige mensen. Door 2 dagen vliegen en niet slapen was ik helemaal kapot en dat  zagen ze meteen. Ze hebben me bijna direct naar de kamer gebracht waar ik lekker kon uitrusten.

Ik heb een geweldige eerste week gehad met een leuke groep en activiteiten. Ik ben heel goed begeleid en ik kreeg meteen kortingen op de bus en op mijn eventuele reizen buiten Nieuw-Zeeland

Tip: Heel veel vragen stellen! Ook al denk je dat dat raar is. En een goed lijstje maken met wat mee te nemen!

Nieuw-Zeeland 2

#letsmakememories