single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

2 maanden Costa Rica - Linda

Ik heb gewerkt in het nationaal park Cabo Blanco. Dat is me heel erg goed bevallen. Het was echt een fantastische ervaring en voor mij mijn eerste grote reis, maar zeker niet de laatste. Eerst ben ik 2 weken in San José geweest, de hoofdstad, naar een school om Spaans te leren. Daarna ben ik twee weken naar een school in Samara geweest om verder Spaans te leren. Daarna een week vrij om te reizen, 1,5 week vrijwilligerswerk in een nationaal park en toen nog 1,5 week vrij om te reizen. In totaal ben ik dus 2 maanden in Costa Rica geweest.

Aanrader? Ja, het is een geweldige ervaring waar je ontzettend veel mensen ontmoet, een prachtige omgeving ziet, geweldige avonturen kunt beleven en daarnaast veel leert over jezelf en een andere cultuur.

Tip Neem niet teveel spullen mee., sta open voor contacten met zowel reizigers als locals. Verblijf in een gastgezin, dit is heel leuk, en goed voor je Spaans. Zorg dat je een beetje Spaans spreekt, of ga naar een school om het te leren. Gebruik altijd je gezonde verstand! Ik heb me nooit echt onveilig gevoeld, omdat ik luisterde naar de lokale bevolking. ‘s Avonds laat niet alleen over straat, neem een taxi, enzovoort. Check ook mijn weblog: www.lindaspeelman.waarbenjij.nu

Costa Rica vrijwilligerswerk

#letsmakememories