singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Over ons

Activity International: over ons

Even voorstellen: wij zijn het team van Activity International. Zonder uitzondering allemaal enthousiaste wereldreizigers (geweest). We zijn alle kanten uitgezwermd en zijn daardoor echte experts op ons vakgebied geworden. We hebben allemaal onze specialiteit en dat is handig voor jou, want je hebt vanaf boeking tot vertrek een vaste coördinator als contactpersoon. Mét de juiste kennis! Je kunt bij ons terecht met al je vragen en we helpen je graag met al je voorbereidingen. Dat doen we iedere dag met veel plezier! Maar ook als je op reis bent zijn wij er voor je want we vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel vertrekt en met de wetenschap dat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. We weten uit ervaring hoe mooi en waardevol een buitenlandavontuur kan zijn. En dat gunnen we jou ook. Niet voor niets is ons motto: Let’s make memories!

Geschiedenis

Activity International is in 1988 opgericht. In eerste instantie als au-pairorganisatie, maar het aanbod werd al snel uitgebreid naar werkvakanties, vrijwilligerswerk en taalreizen. We zijn de oudste organisatie in Nederland die werken en reizen combineert. De afgelopen jaren hebben we al meer dan 20.000 deelnemers de kans gegeven om internationale ervaring op te doen. Activity International is vandaag de dag een van de grootste en bekendste uitwisselingsorganisaties in Nederland.

Missie

Activity International heeft als doel mensen een unieke ervaring in het buitenland te bieden, al dan niet gecombineerd met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Met onze programma’s willen we zoveel mogelijk deelnemers in contact brengen met andere culturen. Omdat we hen een onvergetelijke ervaring willen bezorgen, maar ook om een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. Om dit te bereiken hebben we een veelzijdig aanbod van mogelijkheden wereldwijd. Onze programma’s bieden zekerheid, kwaliteit en gemak, terwijl we zo veel mogelijk rekening houden met de flexibiliteit en vrijheid van de individueel ingestelde reiziger. Onze organisatie kenmerkt zich door haar persoonlijke en informele benadering, met veel aandacht voor service en begeleiding, ervaring en deskundigheid.

 

#letsmakememories