single.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Summercamp USA 2020

02-01-2019

Joehoe, de voorbereidingen voor het Summercamp USA 2020 zijn begonnen! Zo langzamerhand kunnen we weer richting zomer 2020 gaan denken. En dan moeten de Kerst, de sneeuw en de Elfstedentocht nog komen! Maar toch, als je sowieso al plannen hebt om in de zomer van 2020 op een Amerikaans zomerkamp te gaan werken, waarom gebruik je de komende tijd niet (of de Kerstvakantie) om de boel op te starten. Ben je lekker op tijd en wordt de kans alleen maar groter dat je daadwerkelijk geplaatst wordt!

Summercamp USA

Geschikt of Ongeschikt?

Als je summercamp counselor wilt worden dan ben je in op 1 juni 2020 tussen de 19 en 27 jaar en moet de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebben. Je hebt een goede tot uitstekende kennis van de Engelse taal. Ben je 18 jaar en heb je zeer goede vaardigheden en skills, neem dan even contact met ons op. Je Engels wordt gecheckt tijdens een (skype)interview door ons en door onze partnerorganisatie tijdens een interview na boeking.

Je beschikt over vaardigheden en skills waarin je les kunt geven. Als counselor moet je het daarnaast natuurlijk leuk vinden om met kinderen om te gaan. Werkervaring met kinderen is niet verplicht, wel heel handig. Denk bijvoorbeeld aan stages op een school, lesgeven bij een sportclub, animatiewerk op een camping, etc.

Verder moet je minimaal 9 weken beschikbaar zijn. Na het kamp mag je nog ca. 4 weken door Amerika reizen en dien je tussen 1 september en 1 april bij Activity International te boeken. Hoe eerder, hoe beter je plaatsingskansen.

Summercamp USA slaapzaal kids

Welke functie je ook gaat vervullen, voor alle functies geldt: een goede gezondheid, aanpassingsvermogen, hard kunnen werken, een voorbeeld voor de kinderen zijn, rekening houden met (soms strenge) kampregels en weinig privacy of tijd voor jezelf. Wanneer je het kamp eerder verlaat, ongeacht de reden, betaal je zelf de kosten terug die het kamp voor je heeft betaald. Dit kan oplopen tot maximaal US$ 1590 (ongeveer US$ 20 per dag). Voorbeeld: je hebt een contract van 9 weken, maar verlaat na 7 weken het summercamp. Je betaalt dan ongeveer US$ 280 terug.

Er wordt een Verklaring Omtrent het Gedrag gevraagd (VOG). Deze kun je bij de gemeente waar je woont aanvragen.

Meer info? Kijk bij Summercamp USA 2020 

 

#letsmakememories