single.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Stagiaires gezocht (sept)

30-04-2019

Vanaf september hebben we hebben weer plaats voor een (of meerdere) leuke, gezellige, hardwerkende stagiaire(s). Ben jij degene – of ken jij iemand – die we zoeken, reageer dan snel!

We zijn op zoek naar:

Stagiaire voor afdeling Marketing en Communicatie

Ben jij die leuke, gezellige, hardwerkende HBO-er die zin heeft om zich een aantal maanden in te zetten voor ons Marketing/Communicatie team op ons kantoor in Enschede? Is een dag zonder Social Media de slechtste dag uit je leven? Spring je een gat in de lucht als jouw persbericht in de krant verschijnt? Draai jij je hand niet om voor de organisatie van een leuk evenement? Krijg je energie van de hele dag kletsen met aankomende deelnemers op beurzen en infodagen? En neem jij de eerste werkdag taart mee voor bij de koffie? Dan zeggen wij: schrijven maar. Wij zijn op zoek naar jou!

Verder vragen wij niet heel veel, maar wel dat je:
•studeert aan een HBO (Communicatie, Marketing of Nieuwe media, Journalistiek, Toerisme)
•ervaring en/of affiniteit hebt met avontuurlijke reizen
•minimaal 20 weken beschikbaar bent
•foutloos goede Nederlandse teksten kunt schrijven > fout maken = koffie halen 😉
•kernwoorden: creatief, gezellig, ondernemend, flexibel, representatief
•een rijbewijs (en rij-ervaring) is handig!

Stuur een leuke, overtuigende e-mail (of iets anders creatiefs) naar Janine Wegman en overtuig ons dat jij degene bent die wij zoeken.

Stagiaire die onze coördinatoren gaat ondersteunen

Zeg duizendpoot, lees je even mee? We zijn namelijk op zoek naar een stagiaire die van alle markten thuis is en die onze coördinatoren gaat ondersteunen met hun dagelijkse werkzaamheden. Je zit op een HBO-toerisme en/of je hebt reis- of werkervaring in het buitenland. Je vindt het heerlijk om daarover te kletsen. Je vindt het sowieso een ‘must’ voor jongeren om buitenlandervaring op te doen want je bent er zelf ook een stuk wijzer door geworden!

Daarnaast ben je een leuk, gezellig en spontaan type, je bent makkelijk in de omgang, je bent representatief en je bent communicatief erg vaardig. Dagelijks contact met (aankomende) avonturiers is iets waar je blij van wordt. Daarnaast spreek en schrijf je ook nog eens goed Engels want je zult ook dagelijks contact moeten onderhouden met onze partners over de hele wereld. Kortom: je hebt onwijs veel zin om heel veel te leren en op allerlei gebieden kennis en vaardigheden op te doen.
•Kernwoorden: samenwerken, flexibel, communicatief, representatief, gezellig, initiatief tonen en ondernemend
•Goede kennis van Nederlands en Engels
•minimaal 20 weken beschikbaar
•rijbewijs is handig!

Zin in? Mailen maar!

Stuur een leuke, overtuigende e-mail met CV en foto (‘s) naar Janine@activityinternational.nl en overtuig ons dat jij degene bent die wij zoeken.

#letsmakememories