single.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Rangers gezocht!

05-01-2020

Wij zijn op zoek naar echte dieren- en natuurliefhebbers die het uitdagend vinden om wildlife rangers te assisteren bij het Kwazulu Big 5 project in Zuid-Afrika.

Het project bevindt zich in een waanzinnig mooi gedeelte van Zuid-Afrika. Zululand is een gedeelte van Zuid-Afrika waar heel veel natuurreservaten zijn en waar veel diersoorten nog in het wild voorkomen. Ten minste….als ze goed beschermd worden. Want door uitbreiding van de steden, door onwetendheid van de lokale bevolking en door stropers worden steeds meer dieren bedreigd en gaan stukken natuur verloren. Als vrijwilliger voor het Kwazulu Big 5 project kun jij een belangrijke bijdrage aan het behoud van bepaalde diersoorten en bedreigde natuurgebieden.

Fotografieproject Annelinde 8

Als vrijwilliger help je in een klein, internationaal team van rangers en onderzoekers gegevens te verzamelen die worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Uiteraard onder de bezielende leiding van een professionele rangers. Elke dag ben je in de bush te vinden en dat is natuurlijk precies jouw bedoeling!

Kijk hier voor meer informatie en meld je aan! 

Zuid-Afrika Kruger Research and Conservation olifant

Zuid-Afrika Anti-Rhino poaching awareness project moeder neushoorn met kalfje 2

#letsmakememories