single.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Natuurproject in de VS

09-04-2019

Terug van weggeweest, en wat zijn we daar blij mee! We hebben het over 8 weken vrijwilligerswerk in Californië, Amerika. Iedereen tussen de 18 – 30 jaar kan aan de slag bij dit natuurproject in de VS . Dat kunnen Nationale Parken zijn maar ook natuurreservaten of kleinere natuurgebieden. Je werkt bijvoorbeeld doordeweeks in de prachtige omgeving van Pinnacles National Park of tussen indrukwekkende Red Woods. In het weekend heb je tijd voor outdooractiviteiten of andere excursies in deze ruige, maar adembenemend mooie gebieden. Een geweldige uitdaging voor stoere natuurliefhebbers die van aanpakken weten.

Startdatum: 24 augustus 2019

Natuurproject in de VS coastal repair work

Back to Basic in California

Het vrijwilligerswerk staat in het teken van natuurbescherming en natuurbehoud. Je helpt bijvoorbeeld bij het herstellen en onderhouden van wegen en paden, zodat de spectaculaire natuur toegankelijk blijft voor het publiek. Daarnaast verwijder je onkruid, bouw of herstel je hekken, help je mee om nieuwe vegetatie te planten en maak je uitkijkposten voor toeristen, die niet schadelijk zijn voor de natuur. Je wordt geplaatst op verschillende projecten en op verschillende locaties, zodat je meerdere gebieden ziet en met afwisselende aspecten van natuurbehoud in aanraking komt. Het is zwaar werk en je maakt soms lange hikes om op je werkplek te komen. Maar je wordt wel beloond met een prachtig uitzicht op de meest spectaculaire natuur van Californië!

Natuurproject in de VS forest

Tough job!

Je werkt samen met een internationale groep vrijwilligers ongeveer 10 uur per dag (inclusief reistijd), 4 dagen in de week, ongeacht de weersomstandigheden die soms vrij extreem kunnen zijn. Je overnacht in tenten en kookt ‘s avonds op een kampvuurtje of gasbrandertje onder de sterrenhemel. Na 4 dagen werken ga je terug naar de thuisbasis Boulder Creek om daar vervolgens 3 dagen lekker bij te komen. Sommige projecten liggen op grote afstand van het basiskamp in Boulder Creek. In dat geval werk je 8 dagen achtereen en ben je daarna 6 dagen vrij.

Natuurproject in de VS in het kort:

  • 8 weken
  • Startdatum 24 augustus 2019 (tot 19 oktober)
  • Leeftijd: 18 – 30 jaar
  • € 1920 exclusief vlucht en verzekering
  • Inclusief: reserveringskosten, transfer naar en van luchthaven, accommodatie, maaltijden (tijdens werkdagen), training, veiligheidsgereedschap
  • Internationale groep
  • Lifetime experience!

Heb je interesse in dit geweldige project en wil je meer weten? Stuur ons dan een berichtje. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen!

#letsmakememories