single.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

7 reistips voor zomervakantie

23-05-2019

Weet jij al wat je komende zomer gaat doen? Op zoek naar een kamer? In je hangmatje lekker liggen Netflix-en? Ben je gewoon aan het werk? Of heb je nog een aantal lege weken waar je een leuke invulling voor zoekt? Tadaaaaaa lees dan gauw verder, want wij hebben 7 reistips voor jouw zomervakantie. En er is nog plaats!

7 reistips voor je zomervakantie (juni, juli, augustus):

Kickstart Costa Rica

In 4 weken tijd leer je Spaans, help je mee op een schildpaddenproject, leer je surfen of doe je yoga en ga je een 4-daagse trip door het Monte Verde Nationaal Park maken. Prachtig! Hoe gevarieerd wil je het hebben?! Leuk als een reis op zichzelf of om je rondreis door Midden-Amerika mee te beginnen!
Startdata: 7 juli, 21 juli, 4 augustus

Costa Rica Puert Viejo de Talamanca

Kickstart Thailand

In 3 weken tijd word je ondergedompeld in alles waar Thailand bekend om staat. Prachtige natuur, een hele interessante cultuur, lekker eten en super gastvrije mensen. Deze ontdekkingsreis doe je samen met andere internationale reizigers. De reis bestaat uit Siam Culture week, Thai Buddhism /Thai Adventure Trekking en Community Engagement week.
Startdata: Iedere maandag (aankomst op zaterdag of zondag)

Centraal Thailand Lotte 1

Helpen op het Monkey Rehab in Zuid-Afrika

Dierenliefhebbers let op want is echt te gek!  Het Moneky Rehab Centrum is nog op zoek naar vrijwilligers deze zomer. Het centrum is gespecialiseerd in de opvang van wees aapjes, gewonde apen of apen die te lang bij mensen hebben gewoond  en die ‘vermenselijkt’ zijn. Maar ook andere gewonde of verweesde dieren zijn welkom en worden hier verzorgd, totdat ze weer terug kunnen worden gezet in de natuur. Als vrijwilliger kun je meehelpen bij dit prachtige project en ben je dagelijks bezig met de verzorging van de aanwezige dieren. En ja, baby-aapjes de fles geven is daar een onderdeel van…
Startdatum: dagelijks (in overleg)

Monkey Rehab foto van Isabelle

Vrijwilligerswerk op Bali

Dit is ook leuk voor 2 – 5 weken: Vrijwilligerswerk doen, wonen in een huis met internationale reizigers en het doen van activiteiten op het super mooie Bali! Het is echt een leuke combinatie van het leren kennen van de Balinese bevolking, tradities en cultuur en het doen van vrijwilligerswerk op Bali. Topper!
Startdata: Iedere maandag (aankomst op zaterdag of zondag)

Indonesie Bali cultuur en lesgeven Bali bruiloft

Vrijwilligerswerk/rondreis Flores

Flores is het onbekende zusje van Bali; een fantastisch mooi eiland met stranden die minstens zo mooi zijn als op Bali en waar de zee net zo helder blauw is. Hier kun je in de zomervakantie 2 tot 7 weken genieten van alles wat het eiland Flores te bieden heeft: stranden, Nationale Parken, bergen, traditionele bergdorpjes, rijstvelden, jungle, wilde dieren, vogels, vissen…Echt een aanrader!
Startdata: 17 juni, 1 juli, 15 juli, 5 en 19 augustus

City to Reef Australië

City to Reef combineert de mooiste stad van Australië met de fascinerende oostkust tot aan Cairns. In 43 dagen ga je van hoogtepunt naar hoogtepunt in een internationale groep samen met een professionele gids. Het Opera House, Bondi Beach, Byron Bay, Fraser Island, Great Barrier Reef en nog heel veel meer!
Startdata: 24 juni, 8 juli, 22 juli, 5  en 19 augustus

Groepsreis Australie

Big 7 Experience in Zuid-Afrika

Heb jij ze wel eens gezien? We bedoelen dan natuurlijk de leeuw, het luipaard, de olifant, de buffel en de neushoorn. Een super super super mooie ervaring als je deze dieren in het écht tegen het lijf loopt. Maar weet je wat nóg mooier is? Als je ook nog de walvis en de witte haai aan je lijstje kunt toevoegen, dan heb je de Big 7 compleet! En laat dat nou net kunnen met deze Big 7 Experience. Help mee bij 2 verschillende wildlife projecten in jouw zomervakantie. Daar ga je geen spijt van krijgen!
Startdatum: 30 juni, 14 en 28 juli, 11 en 25 augustus

Zuid-Afrika Kwazulu Big 5 reservaten Carmen jpg

#letsmakememories