singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Vliegticket Nieuw-Zeeland

Boek je flexibele vliegticket Nieuw-Zeeland!

Ben je van plan om naar Nieuw-Zeeland te gaan? Dan boek je natuurlijk een pakket of reis bij Activity International. En dan helpen we je ook graag met een vliegticket naar Nieuw-Zeeland. Bereid je voor op een lekkere lange vlucht mét een tussenstop ergens in Zuidoost Azië, Australië of Dubai. Want rechtstreekse vluchten bestaan (nog) niet. De tussenstop is meestal in Azië. Denk dan aan steden zoals Bangkok, Dubai. Hongkong, Kuala Lumpur of Singapore. Als je een flexibel vliegticket boekt kun je daar – als je wilt – een paar dagen verblijven en de stad gaan ontdekken.

Vliegtickets Nieuw-Zeeland en meer

Via Activity International kun je vliegtickets Nieuw-Zeeland boeken als je ook een reis bij ons boekt. Ons doel? Om jou met een goed backpacker-vliegticket naar Nieuw-Zeeland te laten reizen. Zodat je op een voordelige, veilige en comfortabele manier je avontuur kunt starten!  Want let op: niet elk ticket is een goed backpacker ticket! Goedkoop is niet altijd een goede koop. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de geldigheid van je ticket en of je ticket wijzigbaar is na vertrek. Of hoeveel bagage je mee mag nemen en of er opvang wordt geregeld als je eventueel vertraging hebt of als er een vlucht gecanceld wordt. Wij kunnen je hiermee helpen met een goed en flexibel ticket!

Na het boeken van jouw Kickstart Nieuw-Zeeland of Avondale / Waiuku highschool avontuur kan je zonder kosten bij een voorstel aanvragen voor jouw vliegticket.

Maar je mag het natuurlijk ook zelf regelen. Dan kan je uit meer airlines kiezen, maar houd het bovenstaande wel in de gaten. Kijk dan eens op de volgende sites: Momondo zoekt en vergelijk veel verschillende tickets. Hier vinden wij vaak de scherpste prijs en je kunt makkelijke verschillende data vergelijken. World Ticket Centre is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets. Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan WTC jou voordelige tarieven aanbieden. Ook Vliegwinkel.nl heeft een overzichtelijke site waar je makkelijk vluchten kunt boeken en verschillende airlines met elkaar kunt vergelijken.

Vliegtickets Nieuw-Zeeland via Activity International

Bij ons kan je kiezen voor 2 verschillende tickets:

  1. Jaarretour Cathay Pacific
  2. Jaarretour Qantas

Voorwaarden tickets

Cathay Pacific staat vaak in de top van de beste luchtvaartmaatschappijen. Vanaf Amsterdam vlieg je via Hongkong naar Nieuw-Zeeland. Wij hebben de voorkeur voor Auckland. Waarom deze stad? Omdat wij uit ervaring weten dat dit de beste plek is om je avontuur in Nieuw-Zeelandte beginnen. Hier maak je makkelijk vrienden, er is vrij snel werk te vinden en het is een prima plek om reisspullen aan te schaffen of een auto te kopen.

Wil je absoluut stoppen in Bali of Thailand? Boek dan zelf in Nieuw-Zeeland een enkele reis naar 1 van deze bestemmingen en pak vervolgens weer je vlucht op vanaf 1 van deze plekken.

Voorwaarden retourticket Cathay Pacific

Ons ticket met Cathay Pacific is altijd 12 maanden geldig en je kunt na vertrek de data wijzigen. Een datumwijziging is gratis (max. 3 in totaal).

Qantas is dé Australische luchtvaartmaatschappij. Vanwege de intensieve samenwerking tussen Qantas en Emirates, vlieg je vanuit Amsterdam of Brussel via Dubai naar Australië en dan door naar Nieuw-Zeeland.

Aan het einde van je verblijf kan je terugvliegen via veel Australische steden. Wil je stoppen in Azië op de terugweg (Bali, Thailand, Singapore). Dat kan! Aan jou de keuze.

De exacte prijs van het ticket wordt bepaald door o.a. de extra vluchten die je bijboekt (stop Azië, stop Australië) en de datum. Ook geldt er in onze zomer en rond de kerst een hoogseizoenstoeslag.

Stel zelf je ticket samen – Jij bepaalt hoe je gaat! Stel zelf je route samen en creëer jouw reis. Zo kan je van Amsterdam naar Sydney en 4 maanden later van Melbourne naar Auckland. Na een rondreis door Nieuw-Zeeland vlieg je van Christchurch naar Perth om de westkust en Red Centre te ontdekken. En van Sydney vlieg je via een stop in Zuidoost Azië weer terug naar huis. Hoe mooi wil je het hebben! En dit is slechts één van de vele routemogelijkheden. Wij helpen jou graag om jouw perfecte reis samen te stellen.

Voorwaarden retourticket Qantas

Ons ticket naar met Qantas is altijd 12 maanden geldig en je kunt na vertrek de data en route nog wijzigen. Een datumwijziging is gratis (max. 4 in totaal). Voor een routewijziging betaal je € 150. Ook kan je voor een scherp tarief binnenlandse vluchten bijboeken.

#letsmakememories