singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

My Travel Coach

De reis naar jouw studiekeuze

​Stel je hebt een tussenjaar en je staat op het punt om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Je gaat op reis! En je gaat niet zomaar een weekje op pad, nee, je gaat een echte wereldreis maken. Je gaat nieuwe mensen leren kennen, allerlei avonturen meemaken, je gaat ver buiten je comfortzone en je bent helemaal klaar voor het mooiste avontuur van je leven….
Maar weet jij al wat je gaat doen als je straks weer thuiskomt? Is het geen goed idee om tijdens je reis hulp te krijgen bij je studiekeuze zodat je je hierover geen zorgen meer hoeft te maken als je straks weer thuiskomt?  Ja toch?!  Daarom is er My Travel Coach. En Activity International werkt sinds kort met hen samen. Leuk!

My Travel Coach Bonaire Break

My Travel Coach

My Travel Coach gaat met jou mee op reis; we spreken elkaar online op afgesproken momenten en wij gaan samen met jou op zoek naar jouw studiekeuze. Wij zorgen voor de lijst met open dagen, de aanmeldingscriteria, de adressen. Kortom; alle belangrijke stappen die je moet zetten voor je aan een studie kunt beginnen. Wij brengen je als het ware tot voor de deur van de door jouw gekozen studie zodat jij onbezorgd van je tussenjaar reis kunt genieten.

Even voorstellen: Travel Coach Marit

“Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Marit Kloosterziel en ik werk al jaren als studiecoach. Ik heb jarenlang in het onderwijs gewerkt en heb mij gespecialiseerd in het (online) begeleiden van jongeren in hun zoektocht naar een goede studiekeuze. Ik werk met de Motivatie kompas methode omdat ik ontdekt heb (bij ruim 150 deelnemers) dat deze methode erg goed werkt. Hij wordt niet voor niets ook steeds meer toegepast bij Universiteiten en Hogescholen. Als afronding van het traject ontvang je je eigen Motivatie kompas certificaat. Dit document kan je helpen bij de aanmelding bij de studie van jouw keuze. Je laat hiermee zien dat je ook goed hebt nagedacht over jouw studiekeuze en echt gemotiveerd bent om aan deze studie te beginnen.

My Travel Coach

Ik hoop dat jouw reis helemaal aan al je verwachtingen gaat voldoen. Tijdens zo’n reis doe je allemaal nieuwe ervaringen op en stap je vaak uit je comfortzone. Dat is soms best spannend, maar je zult zien dat het je ook heel veel oplevert; je krijgt nieuwe inzichten, je ontdekt waar je interesses liggen, wat je natuurlijke talenten zijn en ook wat je liever niet doet. Dat zijn allemaal belangrijke zaken waar ik als coach ook heel veel mee kan. We zullen regelmatig contact hebben en je zult merken dat jij steeds meer zicht krijgt in welke studie bij je past. Ik heb veel zin om samen met jou op reis te gaan en kijk er naar uit om samen de reis naar jouw studiekeuze te maken! ”

Samenwerking met Activity International

Wij zijn fan van My Travel Coach! En ook wij komen jaarlijks honderden jongeren tegen die tijdens hun tussenjaar graag op reis willen. Die de wereld willen ontdekken, grenzen willen verleggen. Zichzelf willen ontdekken en andere dingen willen leren dan louter en alleen de vakken die je op school krijgt. Wij bieden al bijna 30 jaar het soort reizen aan waar tussenjaar jongeren blij van worden en waarmee ze – met goede begeleiding – de droomreis van hun leven maken. Wij weten hoe dat moet, we weten waar dat kan, hoe dat veilig kan en hoe je daar het beste op voor kunt bereiden. We’ve seen that, been there and done that!

Waar wij geen verstand van hebben is van studiekeuzes en het ontdekken van jouw talenten. Hoe leuk was het dat we Marit van My Travel Coach (en Bonaire Break)  tegenkwamen. Een prachtige aanvulling op elkaar: zij de coaching, wij de reizen. En dus hebben – zoals gezegd –  prachtige ‘Break Reizen’ samengesteld Bali BreakAfrica Break en Ecuador Break. En daar komen binnenkort vast wat reizen bij! Dus houdt onze site in de gaten….

#letsmakememories