singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

My Travel Coach

De reis naar jouw studiekeuze met My Travel Coach

​Stel je hebt een tussenjaar en je staat op het punt om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Je gaat op reis! En je gaat niet zomaar een weekje op pad, nee, je gaat een echte wereldreis maken. Je gaat nieuwe mensen leren kennen, allerlei avonturen meemaken, je gaat ver buiten je comfortzone en je bent helemaal klaar voor het mooiste avontuur van je leven….
Maar weet jij al wat je gaat doen als je straks weer thuiskomt? Is het geen goed idee om tijdens je reis hulp te krijgen bij je studiekeuze zodat je je hierover geen zorgen meer hoeft te maken als je straks weer thuiskomt?  Ja toch?!  Daarom is er My Travel Coach. En Activity International werkt sinds kort met hen samen. Leuk!

My Travel Coach Bonaire Break

My Travel Coach gaat met jou mee op reis; we spreken elkaar online op afgesproken momenten en wij gaan samen met jou op zoek naar jouw studiekeuze. Wij zorgen voor de lijst met open dagen, de aanmeldingscriteria, de adressen. Kortom; alle belangrijke stappen die je moet zetten voor je aan een studie kunt beginnen. Wij brengen je als het ware tot voor de deur van de door jouw gekozen studie zodat jij onbezorgd van je tussenjaar reis kunt genieten.

Samenwerking met Activity International

Wij zijn fan van My Travel Coach! En ook wij komen jaarlijks honderden jongeren tegen die tijdens hun tussenjaar graag op reis willen. Die de wereld willen ontdekken, grenzen willen verleggen. Zichzelf willen ontdekken en andere dingen willen leren dan louter en alleen de vakken die je op school krijgt. Wij bieden al bijna 30 jaar het soort reizen aan waar tussenjaar jongeren blij van worden en waarmee ze – met goede begeleiding – de droomreis van hun leven maken. Wij weten hoe dat moet, we weten waar dat kan, hoe dat veilig kan en hoe je daar het beste op voor kunt bereiden. We’ve seen that, been there and done that!

Waar wij geen verstand van hebben is van studiekeuzes en het ontdekken van jouw talenten. Hoe leuk was het dat we Marit van My Travel Coach (en Bonaire Break)  tegenkwamen. Een prachtige aanvulling op elkaar: zij de coaching, wij de reizen. En dus hebben – zoals gezegd –  prachtige ‘Break Reizen’ samengesteld Bali BreakAfrica Break en Ecuador Break. En daar komen binnenkort vast wat reizen bij! Dus houdt onze site in de gaten….

#letsmakememories