singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

JANlikes

JANlikes: impactvolle reizen voor de avontuurlijke reiziger met levenservaring

Je droomt er al een tijdje van maar het is er tot nu toe niet van gekomen: een avontuurlijke reis maken in combinatie met vrijwilligerswerk, en misschien wel in je eentje. Een reis waarbij je geen concessies hoeft te doen omdat je partner, je gezin of je vriendinnen iets anders willen dan jij. Een reis die jou persoonlijk iets brengt en die ook nog eens bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Een reis waarbij je een kleine bijdrage kan leveren aan een mooiere wereld en waarbij je contacten opdoet met lokale mensen en andere reizigers zoals jij. Een reis waarin je ook vrijwilligerswerk gaat doen. Dát wil je…maar om nou zelf de Floortje Dessing uit te hangen en naar het einde van de wereld te reizen? Nou nee. Je hebt uiteindelijk wel je verantwoordelijkheden in Nederland. Ik ken jouw gevoel als geen ander en ik kan je helpen!

Wie zit er achter JANlikes?

It’s me, Janine Wegman en ik ben al meer dan 20 jaar een enthousiaste reiziger! Ik ben  jarenlang voor Activity International de wereld over gereisd om mooie bestemmingen uit te zoeken en samenwerkingen aan te gaan met lokale organisaties die prachtige vrijwilligersprojecten hebben geïnitieerd. Mijn doel was om jongeren op een verantwoorde manier kennis te laten maken met andere culturen en ze een steentje te laten bijdragen aan een beter leven voor de lokale bevolking. Dat is meer dan gelukt! Maar inmiddels ligt mijn focus niet alleen meer op jongeren maar op iedereen (m/v/x) die net als ik een passie heeft voor reizen en voor het ontdekken van andere culturen. Die nieuwsgierig is en die open-minded is. Die levenservaring heeft, zin heeft om nieuwe landen te ontdekken en wil bijdragen aan een wereld waarin meer begrip voor elkaar is.

Activity International en JANlikes: een gouden combinatie

Samen met het team van Activity International, kan ik je helpen met je buitenlandavontuur. Met mijn opgedane kennis en jarenlange reiservaring heb ik een aantal reizen geselecteerd die ik zelf fantastisch vind en die ook zo maar eens bij jou kunnen passen. Het eveneens reislustige en ervaren team van Activity International helpt je om alle administratieve dingen te regelen die nou eenmaal nodig zijn als je op reis gaat (voorbereiding, visumaanvragen, vaccinaties, vliegtickets etc). Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met de voorpret van je reis en ik weer door kan gaan met wat ik het liefst doe: voor jou op zoek naar toffe reizen – al dan niet in combinatie met vrijwilligerswerk.

De reizen van JANlikes:

De reizen die ik voor je heb geselecteerd, hebben allemaal vrijwilligerswerk als onderdeel. Deze vrijwilligersprojecten ken ik als geen ander. Ik heb de projecten zelf bezocht en ik ken de lokale organisaties die dit regelen persoonlijk. Het zijn stuk voor stuk fantastische mensen om mee samen te werken. Als reiziger van JANlikes bepaal je zelf of je alleen op reis gaat of met een vriend(in) en je bepaalt zelf hoelang je wilt blijven. Je kunt zelf ook bepalen wat voor soort vrijwilligerswerk je zou willen doen; je kunt aan de slag bij sociale projecten, onderzoeksprojecten en natuurprojecten. Zoals het Wildlife Rehab and Research in Namibië, en in Zuid-Afrika het Kruger Research and Conservation project en het wildlife fotografie project..

Let’s travel and make memories!
Als een echte reisjunk kan ik, als ik op reis ben en op een vrijwilligersproject aan het werk ben, vaak niet stoppen met het vertellen over wat ik allemaal meemaak. Over de leuke mensen die ik ontmoet, en over de bijzondere plekjes op de wereld. En natuurlijk wil ik je graag de foto’s en filmpjes van de reis laten zien. Wil je meer weten over de “memories” die ik heb gemaakt en nog ga maken? Volg me dan op Instagram, Facebook of op LinkedIn.

Mijn droom is om andere reizigers te inspireren en een impact te maken op de projecten die ik bezoek. Best een grote droom besef ik…vol energie ga ik hieraan beginnen. Als parttime reiziger ga ik projecten (weer) bezoeken, ga vrijwilligerswerk doen en neem jullie mee op mijn reizen. Altijd vanuit positiviteit en in voor nieuwe avonturen”

Janine Wegman – JANlikes

JANlikes de onderstaande reizen:

#letsmakememories