single-faq.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Tijdens je tussenjaar hulp bij je studiekeuze

Wil je graag een tussenjaar nemen en weet je nog niet welke vervolgstudie je gaat doen? Kijk dan eens bij onze breakreizen. Reizen waarbij je hulp bij je studiekeuze krijgt.

Onze ‘break” reizen zijn speciaal samengesteld om jou middels een unieke ervaring te helpen met het maken van een studiekeuze. Op deze manier kun je het nuttige met het aangename combineren; je gaat op reis en tijdens je reis volg je een online coaching traject. Je kunt de breakreis doen in zowel Africa als in Latijns-Amerika.

Hulp bij je studiekeuze: de Africa Break

Tijdens deze 6-weekse Africa Break ga je met een groep jongeren een aantal dagen op safari in het Kruger Park in Zuid-Afrika waar je vrijwilligerswerk doet in Swaziland. Vervolgens ga je heerlijk genieten aan het tropische strand van Mozambique! Gedurende je reis krijg je een online coach die je helpt om jouw talenten te ontdekken! Lees hier alles over de Africa Break.

Hulp bij je studiekeuze: de Ecuador Break

Tijdens deze 6-weekse rondreis ga je met een groep jongeren allerlei leuke dingen doen, zoals het volgen van surflessen en het leren van Spaans. Daarnaast maak je allerlei gave excursies zoals het beklimmen van een vulkaan, een tocht door de jungle maar er is ook ruimte voor een paar heerlijke dagen aan het strand.  Tijdens je reis krijg je een online coach die je helpt om jouw talenten te ontdekken. Lees hier alles over de Ecuador Break.

#letsmakememories