single-faq.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van een tussenjaar, hoe doen anderen dat?

Als je besloten hebt om een tussenjaar te gaan nemen, dan is een volgende stap het invullen van een tussenjaar. Jouw tussenjaar!

Eerst werken

De meeste jongeren kiezen ervoor om in hun tussenjaar eerst een tijd te gaan werken om het benodigde geld bij elkaar te sparen (kijk indien mogelijk ook je familieleden lief aan). En gaan later een mooie reis maken. De lengte van die reis hangt er af van de bestemming en de financiële mogelijkheden.

Kies je voor een lange of korte reis?

Sommige van onze reizen hebben een bepaalde duur, bijvoorbeeld “Ecuador Break” die 6 weken duurt. Je hebt altijd de mogelijkheid om langer te blijven, mocht je dat willen. Bij de vrijwilligersprojecten en wildlifeprojecten kun je vaak zelf kiezen voor hoeveel weken je wilt gaan. Beginnende bij 2 weken. Zo kun je je reis dus qua geld en lengte helemaal invullen zoals jij dat wil en wat voor jou lukt. Om uit te zoeken wat voor jou mogelijk is mag je gerust contact met ons opnemen. We denken graag met je mee!

Ga je je reis in tijdens je tussenjaar maken? Kijk dan ook op deze pagina voor een overzicht van alle tussenjaar mogelijkheden.

Invullen van een tussenjaar

#letsmakememories