single-faq.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Gaan de meeste mensen alleen op reis?

Alleen op reis? Eigenlijk ben je nooit alleen! Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt helpen we je met alles waar jij hulp bij nodig hebt. Je krijgt veel informatie van ons en samen zorgen we ervoor dat je goed voorbereidt op reis gaat.

Alleen op reis

Veel reizigers gaan via ons voor het eerst alleen op reis. Vaak is het zelf iemands eerste verre reis. Superleuk natuurlijk, maar we begrijpen dat dat ook spannend is. Voor jezelf, maar ook voor de thuisblijvers. Het is voor ons belangrijk dat jij (maar ook je ouders) met een comfortabel gevoel aan je reis begint, en die reis begint al bij het oriënteren. Dus stel ons jullie vragen zo vaak als je wilt of kom eens naar een informatiedag.  Eenmaal in het buitenland zijn er lokale mensen die jou ter plekke begeleiden, natuurlijk mag je ons ook altijd contacten mocht je ergens hulp bij nodig hebben.

Als je in het buitenland bent

Eenmaal aangekomen op bestemming wordt je opgevangen door onze partnerorganisatie en kom je terecht is een superleuke groep met mede reizigers die vaak ook alleen op reis zijn. Hierdoor staan mensen open voor elkaar en maak je heel makkelijk contact met andere mensen van over de hele wereld! Zolang je goed voorbereidt op reis gaat en ter plekke goede begeleiding hebt, raden wij het alleen op reis gaan écht aan! We vinden het juist stoer, als je alleen het avontuur aangaat. Vet!

Een overzicht van mooie reizen die heel geschikt zijn wanneer je alleen op reis gaat vind je hier.

Alleen op reis

#letsmakememories