single-event.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Informatiemiddag (over al onze reizen)

13/04/19

Speciaal voor iedereen met reisplannen organiseren we een informatiemiddag over alles wat te maken heeft een bijzonder reis in het buitenland: vrijwilligerswerk, backpacken, au pair, highschool en wildlife- en natuurprojecten. Ook als je van plan bent een tussenjaar te nemen ben je van harte welkom! Naast presentaties en een infomarkt zullen ook oud-deelnemers aanwezig zijn om te vertellen over hun buitenlandavontuur!

Ambassadeurs Activity International

Reserveer je plek voor de infodag en zet je eerste stap richting jouw droomreis! Voor meer info & reserveren:

Infodag reserveren

Presentatie-schema (onder voorbehoud)

Hieronder vind je het schema van de presentaties. Zowel voor- als na de presentaties kun je terecht op de informatiemarkt. Hier staat het team van Activity International, samen met ex-reizigers voor je klaar om je alles te vertellen over de verschillende mogelijkheden. Tijdens de informatiemarkt (12.30 – 16.00 uur) krijg je ook informatie over verzekeringen en heb je de gelegenheid om je reis vast te leggen. Mooi meegenomen, iedereen die op de infodag boekt krijgt 40 Euro korting op zijn/haar reis!

1Tussenjaar: 12.45 -13.15 uurWildlife: 13.15-14.00 uur
2Vrijwilligerswerk: 14.15 -15.15 uurAu pair: 14.30-15.30 uur
3Backpacken: 15.30 -16.30 uurVrijwilligerstraining 16.00-16.30 uur

* Wil je meer informatie over highschool? Maak een persoonlijke afspraak hiervoor bij ons op kantoor. 

Korte vrijwilligerstraining

Iedereen die via ons vrijwilligerswerk gaat doen in het buitenland, zal voor vertrek een hele leuke en leerzame training gaan volgen bij stichting Muses. Deze trainiing is verplicht voor iedereen die met volwassenen en kinderen gaat werken.

Tijdens de infodag geven we een korte workshop waarin we paar onderwerpen aansnijden die tijdens de uitgebreide Muses training aan bod komen. Wedden dat je daarna niet kan wachten om deel te nemen aan de echte training : )

Zet in mijn agenda

Hier is het:

Kaart niet beschikbaar
#letsmakememories