single-event.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Infomiddag over al onze reizen

14/09/19

Speciaal voor iedereen met reisplannen organiseren we een informatiemiddag over alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk, backpacken, au pair, highschool, summercamp en wildlife- en natuurprojecten. Ook als je van plan bent een tussenjaar te nemen ben je van harte welkom! Naast presentaties en een infomarkt zullen ook oud-deelnemers aanwezig zijn om te vertellen over hun buitenlandavontuur! 

Programma (onder voorbehoud)

De infodag is opgedeeld in een infomarkt (van 13.00 tot 16.30) en verschillende presentatierondes. Het schema van de presentaties vind je hieronder. Tijdens de infomarkt kun je kennis maken met het team van Activity International en een heleboel ex-reizigers. Zij vertellen je alles over hun ervaringen in het buitenland.

Infodag reserveren

Presentatie-schema

Hieronder vind je het schema van de presentaties. Zowel voor- als na de presentaties kun je terecht op de informatiemarkt. Hier staat het team van Activity International, samen met ex-reizigers voor je klaar om je alles te vertellen over de verschillende mogelijkheden. Tijdens de infomatiemarkt krijg je ook informatie over verzekeringen en heb je de gelegenheid om je reis vast te leggen. Mooi meegenomen, iedereen die op de infodag boekt krijgt 40 Euro korting op zijn/haar reis!

 PresentatierondeMathildezaalHenrickzaal
1Tussenjaar (13.00 uur -13.30 uur )Wildlife (13.10 uur – 14.00 uur)
2Vrijwilligerswerk (14.15 uur -15.15 uur)Au pair (14.15 uur -15.15 uur)
3Backpacken (15.30 uur – 16.30 uur)High School (15.30 uur – 16.00 uur)*

* Informatie over High School. We willen deze bijeenkomst zo goed mogelijk afstemmen op jullie persoonlijke interesses. 

Tussenjaar

Zit je in je tussenjaar óf denk je eraan om een tussenjaar te nemen? Tijdens de presentatie vertellen we je alles over de mogelijkheid voor de invulling van je tussenjaar. Een aantal ervaren tussenjaar-reizigers komen aan het woord en we vertellen je alles over onze speciale tussenjaar-reizen. Ook interessant voor ouders!

Locatie & Bereikbaarheid.

De infodag vindt plaats bij Stadscafé De Observant in Amerfoort (Stadhuisplein 7, 3811 LM, Amersfoort). De Observant ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. De dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Stadhuisplein. Als deze vol is kunnen we Parkeergarage Sint Jorisplein aanraden.

 

 

Zet in mijn agenda

Hier is het:

Kaart wordt geladen...
#letsmakememories