single-event.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Infomiddag over al onze reizen in ons reiscafé

18/04/20

Heb jij plannen om een mooie reis te gaan maken? Droom jij van een buitenlandavontuur? Durf jij de stap (bijna) te zetten maar heb je nog wel wat vragen over je reis of gewoon zin om met ons je plannen te bespreken? Kom dan op 18 april van 13.00 – 16.00 uur langs op de infomiddag in het gezellige Activity International reiscafé op ons nieuwe kantoor in de Spinnerij in Enschede.

Advies, informatie, tips en meer!

Naast een aantal korte presentaties kun je deze middag vooral bij ons terecht voor advies en informatie. Of je nou gaat backpacken tijdens een tussenjaar of vrijwilligerswerk gaat doen na je studie. Op een highschool studeren of au pair worden tijdens de zomervakantie.. Je mag deze middag over alles – maar dan ook alles – je vragen stellen. We helpen je graag verder!

Presentaties op deze infomiddag

Ondanks dat we de middag een kom-gezellig-binnen-in-ons-reiscafé-en-stel-je-vragen-karakter willen geven, hebben we toch een aantal bijeenkomsten met een korte presentaties ingepland waar we de belangrijkste algemene zaken op een rijtje hebben gezet. Zowel voor- als na deze presentaties kun je terecht in ons reiscafé. Hier lopen de medewerkers van Activity International samen met ex-reizigers rond om je alles te vertellen over de verschillende mogelijkheden. En dat onder het genot van een lekker kopje koffie met iets lekkers erbij. gezellig!

13.15 uur – 14.00 uurPresentatie over vrijwilligers- en wildlifeprojecten (wereldwijd)
14.00 uur – 14.45 uurPresentatie over au pair in Australië en Amerika
14.30 uur – 15.15 uurPresentatie over kickstartpakketten (Australië, Nieuw-Zeeland, Costa Rica, Ecuador, Thailand)


Waar wordt de infodag gehouden?

Activity International
Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Laat ons weten of je komt op de infomiddag!

Zou je ons willen laten weten of je van plan bent om te komen op de infomiddag? En zou je ons willen laten weten via onderstaand formulier in welke presentaties je geïnteresseerd bent? Alvast bedankt!

Zet in mijn agenda

Hier is het:

Kaart wordt geladen...
#letsmakememories