single-event.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Infomiddag over al onze reizen in ons reiscafé

13/04/19

Heb jij plannen om een mooie reis te gaan maken? Droom jij van een buitenlandavontuur? Durf jij de stap (bijna) te zetten maar heb je nog wel wat vragen over je reis of gewoon zin om met ons je plannen te bespreken? Kom dan op 13 april van 13.00 – 16.00 uur langs in het gezellige Activity International reiscafé op ons nieuwe kantoor in de Spinnerij in Enschede. Naast een aantal korte presentaties kun je deze middag vooral bij ons terecht voor advies en informatie. Of je nou gaat backpacken tijdens een tussenjaar, vrijwilligerswerk gaat doen na je studie, op een highschool gaat studeren, au pair wordt of tijdens de zomervakantie op een summercamp gaat werken, je mag deze middag over alles – maar dan ook alles – je vragen stellen. We helpen je graag verder!

Verwacht geen strak geregisseerde programmering met een overload aan presentaties; daar zijn we niet zo van. Wij hebben meer een gezellige middag in gedachten – met een hapje en een drankje – en veel leuke mensen die reisplannen hebben en de wereld willen ontdekken. Niets leukers dan ervaringen en dromen uit te wisselen met een vers gezet kopje koffie.

Graag aanmelden!

Zou je ons HIER willen laten weten als je plannen hebt om te komen? Dan kunnen we daar rekening mee houden met het bakken van een echte Twentse krentewegge voor bij de koffie….

Spinnerij Enschede

Presentaties

Ondanks dat we de middag een kom-gezellig-binnen-in-ons-reiscafé-en-stel-je-vragen-karakter willen geven, hebben we toch een aantal bijeenkomsten met een korte presentaties ingepland waar we de belangrijkste algemene zaken op een rijtje hebben gezet. Zowel voor- als na deze presentaties kun je terecht in ons reiscafé. Hier lopen de medewerkers van Activity International samen met ex-reizigers rond om je alles te vertellen over de verschillende mogelijkheden. En dat onder het genot van een lekker kopje koffie met iets lekkers erbij. gezellig!

13.15 uur – 14.00 uurPresentatie over vrijwilligers- en wildlifeprojecten (wereldwijd)
14.00 uur – 14.45 uurPresentatie over au pair in Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika
14.30 uur – 15.15 uurPresentatie over kickstartpakketten (Australië, Nieuw-Zeeland, Costa Rica, Ecuador, Thailand)

 

Waar wordt de infodag gehouden?

Activity International
Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Zet in mijn agenda

Hier is het:

Kaart wordt geladen...
#letsmakememories