single-event.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Infomiddag over al onze reizen

19/06/21

Speciaal voor iedereen met reisplannen organiseert Activity International een infomiddag over alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk, backpacken, au pair, een tussenjaar en wildlife- en natuurprojecten.

Programma infomiddag Activity International

Vanwege Covid-19 zijn we toch nog genoodzaakt de infodag van 19 juni anders in te richten. Helaas geen presentaties voor grote groepen en geen infomarkt. Hoe wel precies? We plannen een persoonlijke afspraak met jou en je ouders / vrienden op ons kantoor in Enschede. Zo kunnen we advies op maat geven en ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. En mochten de regels strenger zijn dan kunnen we makkelijk de persoonlijke afspraak omzetten naar een online meeting.

Locatie en bereikbaarheid

De informatiebijeenkomsten vinden plaats in De Spinnerij in Enschede – een hele toffe oude fabriek (spinnerij) uit 1911 – die is omgebouwd tot bedrijvenpand.

Adres van de Spinnerij is:
Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede.

Je kunt hier gratis parkeren.

Meld je aan!

Als je op 19 juni een persoonlijk gesprek wilt, meld je dan aan. Je kunt daarvoor onderstaand formulier gebruiken. En als je al een brandende vraag hebt, dan kun je die ook alvast stellen. Wij zullen je vervolgens op de hoogte houden hoe laat we elkaar kunnen treffen. Zo kunnen we de infodag veilig en binnen de richtlijnen van het RIVM toch door laten gaan. Alvast bedankt!

    Zet in mijn agenda

    Hier is het:

    Kaart wordt geladen...
    #letsmakememories