singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

in Nieuw-Zeeland

Backpacken in Nieuw-Zeeland

Wow. Wat houden wij toch van backpacken in Nieuw-Zeeland! En het maakt helemaal niet uit of je nu een luxe backpacker bent met een trolley en een huurauto. Of een ruige backpacker die met z’n rugtas dagenland door de bergen wandelt. Er is voor ieder wat wils!

En wat Nieuw-Zeeland bij uitstek een bestemming maakt om langer te blijven? Je mag er met een Working Holiday Visum geld verdienen (tussen de 18 en 30 jaar). Zoek een baantje in Auckland, pluk kiwi’s of druiven, ga op een boerderij aan de slag en verdien een zakcentje. En dat geld komt goed van pas! Raften, bungy jumpen, skiĆ«n en duiken kan allemaal maar dat kost een flinke duit. Maar hiken door de natuur, zwemmen in zee, praten met de locals kost helemaal niet!

Hoogtepunten? Te veel om op te noemen!

Nieuw-Zeeland is zo afwisselend, de natuur is mooi en ruig. Als liefhebber van mooie landschappen kom je ogen te kort. De Bay of Islands waar je met dolfijnen kunt zwemmen. Bekijk de kokende modderpoelen van Rotarua. Hike de Tongariro Crossing – misschien wel de mooiste wandel dagtocht ter wereld. Kayak in Abel Tasman National Park. Beklim een gletsjer of ga op zoek naar walvissen. Juig voor de All Blacks tijdens een rugby wedstrijd. Het ie misschien niet het grootste land qua oppervlakte maar er is heel veel te zien en doen.

Activity International helpt

Wil je gaan backpacken in Nieuw-Zeeland dan helpen we je graag op weg. De Kickstart Ultimate NZ reis is onze favoriet. Op pad met een internationale groep en alvast een deel van Nieuw-Zeeland leren kennen. Leuk en praktisch want je krijgt ook hulp die de rest van je verblijf makkelijker maakt. Ook helpen we je graag met een vliegticket. Nieuw-Zeeland met Australiƫ combineren? Ook daar kunnen we mee helpen. Je hoeft alleen maar contact op te nemen en we staan voor je klaar met tips en advies.

#letsmakememories