singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

in Australië

Backpacken in Australië

Het lijkt er op dat backpacken is uitgevonden in Australië. En dat Australië is gemaakt om te backpacken! Want backpacken in Australië is populair en het word je ook vrij makkelijk gemaakt. Met name langs de oostkust ben je niet snel alleen en maak je makkelijk nieuwe vrienden. Niet alleen Australiërs of Nederlandse backpackers, maar reizigers van over de hele wereld. Hier vind je ook talloze hostels waar je goedkoop kunt verblijven, er is voldoende betaalbaar vervoer en er zijn hoogtepunten ter over. Wat dacht je van Sydney, prachtige surf stranden, Byron Bay, tropische eilanden, de Great Barrier Reef en unieke wildlife.

Australië is een veilige bestemming om in te backpacken. Ja, er zijn wat giftige dieren maar die zijn echt banger voor jouw. Ook is de zon fel en zijn de afstanden groot. Maar Australië is een stabiel land met veel voorzieningen en super aardige inwoners. Inentingen zijn niet nodig, geld pinnen gaat makkelijk en bijna overal kan je contact met thuis houden via wifi of in een internet café. De voorzieningen zijn uitstekend, zelf op afgelegen plekken. En wil je rust, kijk dan eens naar de Outback of westkust. Voor iedere backpacker wat wils.

Geld verdienen!

Eén van de voornaamste redenen voor de populariteit van Backpacken in Australië is het feit dat je hier geld kunt verdienen tijdens je reis. Je kunt namelijk tot je 31e verjaardag een Working Holiday Visum aanvragen waarmee je mag werken in Australië. Lees hier meer over.

Ik wil gaan! En nu?

Een visum, vliegticket, startpakket van 7 dagen, reisverzekering en je bent klaar voor jouw avontuur Down Under. Wij helpen je graag! Wat meer zekerheid voor vertrek uit Nederland? Ga aan de slag als au pair of vind een baantje in een hotel of restaurant.

En heel misschien wil jij je Australië avontuur wel combineren met Nieuw-Zeeland. Vraag ons gerust om meer informatie:

#letsmakememories