singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Ambassadeurs

Mogen we je even voorstellen aan ambassadeurs van Activity International? Deze avonturiers hebben allemaal een prachtige buitenlandervaring achter de rug en zijn zo enthousiast over hun ervaring dat ze er graag over willen vertellen! En daar maken wij uiteraard graag gebruik van want wie kunnen er nou beter vertellen hoe het is om een tijdje naar het buitenland te gaan dan deelnemers zelf?! Daarom presenteren we met trots – in willekeurige volgorde – onze fantastische club met ambassadeurs!

Ambassadeurs Activity International

Anniek Stortelers, ambassadeur vrijwilligerswerk in Thailand én Zambia
Hallo, mijn naam is Anniek! Ik heb inmiddels 2 x vrijwilligerswerk via Activity International gedaan. In 2015 ben ik voor het eerst op reis geweest met Activity international. De eerste keer ben ik een aantal weken naar Thailand geweest, de 2e keer ben ik ene maand naar Zambia geweest om vrijwilligerswerk te doen. Lees hier haar hele reisverhaal.

Annelinde Holwerda, ambassadeur backpacken in Australië
Ik vond het ronduit eng om in mijn eentje naar Australië te gaan. Maar tegelijkertijd was het mijn grootste droom, sinds ik die serie op televisie gezien had. Na een paar weken in Down Under wist ik dat het mijn beste keuze ooit was. En nu, een jaar later, kan ik amper beschrijven hoe geweldig ik het heb gehad. Lees hier haar hele reisverhaal.

Iris Brusse, ambassadeur Au Pair in Australië
Afgelopen zaterdag mijn afscheidsfeestje gehad. Ik heb het erg leuk gehad, maar het was stiekem ook wel een beetje lastig. Ik heb zoveel mogelijk cadeautjes meegenomen en alle kaarten. Alles krijgt een mooi plekje op mijn eigen kamer in Aussie. Het afscheid nemen op Schiphol ging ‘makkelijker’ dan ik van tevoren had gedacht.Lees hier haar hele reisverhaal.

Maureen Vaes, ambassadeur Au Pair in Amerika
Daar liep ik dan het eerste weekend samen met mijn hostmom en de oudste van de drie kinderen in een supermarkt. Het was groots, overweldigend, vermoeiend, maar ik was er! Dat overweldigende gevoel ebde langzaam weg terwijl ik gewend raakte aan de omgeving, een band opbouwde met de kinderen, andere au pairs leerde kennen. Lees hier haar hele reisverhaal.

Lieke Olimulder, ambassadeur Au Pair in Amerika (Hawaii!)
Tijdens mijn jaar heeft de familie mij zoveel mooie dingen laten zien en ervaren. Ik heb meer mogen leren over het eiland Oahu, de hawaiiaanse cultuur maar ook de Amerikaanse cultuur. Mijn familie nam me mee naar andere eilanden op vakantie en ik heb met hen de feestdagen mogen vieren. Vooral Halloween vond ik super. Lees hier haar hele reisverhaal.

Rosalie De Roy van Zuijdewijn, ambassadeur Sri Lanka Experience
De eerste drie weken van het vrijwilligerswerk bracht ik door in Bataramula, een plaats/wijk net buiten Colombo. Daar verbleef ik in een enorm huis gelegen in een jungle tuin. Deze periode heb ik ‘s morgens bij het Vajira orphanage gewerkt, daar gaf ik vier keer een les Engels aan verschillende klassen.Lees hier haar hele reisverhaal.

Arianne van Rijn, ambassadeur Ghana
“Only once you have carried your own water, will you learn the value of every drop” Het reizen naar Ghana, het werken met lokale mensen en het wonen bij een Ghanese familie hebben mijn kijk op de wereld veranderd. In juli 2012 begon mijn grote avontuur: vijf weken alleen op reis, naar het verre en onbekende Ghana. Lees hier haar hele reisverhaal.

Julka Marcek, ambassadeur Tanzania
Mijn hele leven heb ik geroepen: “In mijn tussenjaar ga ik naar Afrika!”. Toen ik daadwerkelijk een tussenjaar had, wilde ik mijn droom waarmaken. Ik had alleen geen flauw idee waar te beginnen, op internet worden zóveel gave projecten aangeboden in allerlei landen… Wat ik wel wist, is dat ik met een organisatie wilde gaan die duurzaam vrijwilligerswerk aanbied. Lees hier haar hele reisverhaal.

Chantal Weel, ambassadeur Zambia
Er moest een hoop geregeld worden: paspoort aanvragen, tickets boeken, een backpack aanschaffen, vaccinaties regelen, reisverzekering…13 september was het eindelijk zover en vlogen we naar Londen. Na een tussenstop vlogen we door naar Johannesburg en Livingstone. We werden opgehaald door Benny, onze buschauffeur die ons ook naar projecten bracht. Lees hier haar hele reisverhaal.

Britt Obdam, ambassadeur van Discover Ecuador
“Reizen, naar welke bestemming dan ook is erg leerzaam, in het begin zag ik er erg tegenop om alleen naar de andere kant van de wereld te gaan, achteraf is dit mij helemaal meegevallen, ik heb mij geen moment onveilig gevoeld. Ik zou juist aanraden om dit alleen te doen”. Lees hier haar hele reisverhaal.

Annick Liefting, ambassadeur van Ghana
Men zegt altijd: “Begin je verhaal bij het einde, dan komt de rest vanzelf”. Alleen is dan de grote vraag, waar eindigt mijn Ghanese avontuur? Er gaat geen dag voorbij dat ik niet denk aan mijn kinderen uit het kindertehuis, de bizarre dingen die ik heb meegemaakt of mijn lieve Ghanese gastfamilie! Lees hier haar hele reisverhaal.

Anne Smudde: ambassadeurs vrijwilligerswerk Zambia
Het mooiste van het vrijwilligerswerk in Zambia is de glimlach die je krijgt als je belangeloos iets doet voor andere mensen, mensen die het echt waarderen. De glimlach van de bejaarden uit het Old People’s Home die we krijgen als we een rondje lopen. De glimlach van een kind dat eindelijk een som kan uitrekenen, na een week elke dag uitleggen en samen uitrekenen. Lees hier haar hele reisverhaal.

#letsmakememories