singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Activity International: 30 jaar!

Afgelopen oktober mochten wij – de medewerkers van Activity International – maar liefst 30 kaarsjes uitblazen! Voor ieder jaar dat we onze prachtige reizen hebben mogen aanbieden, hebben we één kaarsje aangestoken. En ook weer uitgeblazen..in één keer! En dus mochten we een wens doen! En die wens is dat we nog minstens 30 jaar door blijven gaan met wat we elke dag met liefde doen: herinneringen maken met jullie!

Feest je met ons mee?

We gaan komend jaar allerlei leuke feestaanbiedingen op de site zetten. Dus als je niets wilt missen, houd dan deze pagina (en onze Facebook en Insta pagina) goed in de gaten. We hebben alvast deze aanbiedingen voor je! 

Highschool USA: €300 korting op het USA Exchange Programma

Amerika is de nummer 1 bestemming als het om highschool gaat. En dat is niet zo gek, want Amerika is toch wel echt hèt land van de onbegrensde mogelijkheden en staat bekend om ‘the American way of life’. Met het High School Exchange programma ga je het allemaal beleven! Het USA Exchange programma is een cultureel uitwisselingsprogramma tussen jou (een Nederlandse scholier), een Amerikaans gastgezin én een Amerikaanse highschool. Je hoeft bij dit programma dus ook geen schoolgeld te betalen want het is een culturele uitwisseling! Je kunt door heel Amerika geplaatst worden. Van klein stadje tot een grote metropool. Van Washington tot LA…en alles daar tussenin. Je kunt al vanaf je 15e meedraaien op een Amerikaanse highschool. Vanwege onze 30e verjaardag geven we maar liefst €300 korting aan iedereen die dit USA Exchange programma boekt. Deze kortingsactie loopt vanaf 1 december 2018 tot en met 1 oktober 2019.

Australië; het Great Barrier Reef vanuit de lucht?!

Ja je leest het goed! Je kunt deze adembenemende plek vanuit een vliegtuigje bekijken, hoe cool is dat?
Stel je maar eens voor: je zit in een klein vliegtuigje met 6 of 7 anderen, en onder je trekken witte stranden en de prachtige kleuren van de zee aan je voorbij. En nu heb je de kans om dit gratis te doen. Boek je de reis langs de Oostkust of de City to Reef reis voor 20 januari 2019, dan maak je kans op deze vlucht. De eerste 10 boekers krijgen deze vlucht gratis, gewoon omdat we jarig zijn. Vanuit Airlie Beach stijg je op en zie je alle Whitsunday Islands. Onze Australië coördinator Luuk heeft het ook gedaan en hij vond het enorm tof!

Gratis naar de Blue Mountains; meet the kangaroos!

Boek je Kickstart Ultimate OZ voor 20 januari 2019, dan krijg je een gratis dagtrip naar de Blue Mountains erbij. Vanuit Sydney trek je de natuur van Australië in: je spot kangaroo’s bij deze prachtige tour, je loopt naar de spectaculaire Wentworth Falls en de uitzichtpunten van de al even mooie Jamison Valley. En als laatste naar de beroemde 3 Sisters lookout om heel veel foto’ s te maken als herinnering (of voor instagram natuurlijk), voordat je terugrijdt naar Sydney. Als afsluiting van deze toffe dag met de groep een lekker en welverdiend drankje.

4 weken vrijwilligerswerk in Cambodja (en maar 3 weken betalen)

Proef de cultuur van Cambodja terwijl je de bevolking helpt met sociale projecten als Engelse les geven en helpen bij activiteiten als schilderen, muziek maken, sporten en nog veel meer! In je vrije tijd kan je de schoonheid van het land ontdekken op eigen houtje: hallo paradijs met witte stranden en eeuwenoude tempels! Klinkt dit als muziek in je oren? Dan heb je geluk, want ter ere van onze 30e verjaardag bieden we – in samenwerking met onze partnerorganisatie in Cambodja – bij boekingen van 4 weken vrijwilligerswerk in Cambodja, 1 week gratis aan!  Hoe dan? Omdat onze partnerorganisatie heeft aangeboden om geen kosten voor accommodatie en maaltijden voor deze week in rekening te brengen. Lief he! Deze actie is geldig van 1 januari 2019 tot 31 augustus 2019.  

2 weken gratis verblijven op Flores!

Altijd al eens het mooie eiland Flores willen leren kennen? En denk je eraan om onze vrijwilligersreis op Flores te gaan doen? Lees dan snel verder want wij geven 1 week introductie en 1 week vrijwilligerswerk kado aan een enthousiaste en gemotiveerde reiziger! Het enige dat je hoeft te doen is ons te mailen (vóór 1 maart 2019) en vertellen waarom jij vrijwilligerswerk op Flores wilt doen en deze prijs moet winnen. Mail naar onze Flores coordinator Yvette (yteeselink@activityinternational.nl). Deze reis is exclusief ticket, vertrek in 2019. Wil je langer blijven dan 2 weken, dan kun je natuurlijk extra weken bijboeken.  

Een dag (baby) olifantjes verzorgen in Noord-Thailand!

Buiten het stadje Chiang Mai ligt een “Elephant Nursery”, op een prachtige, groene plek omgeven door de jungle. Hier leven op dit moment 3 moederolifanten met 3 baby’s en jij kunt hier een dagje naar toe! Als je via ons Vrijwilligerswerk in Noord-Thailand gaat doen, ga je aan de slag met projecten op het gebied van onderwijs. Als je een zwak hebt voor deze vertederende reuzen, kun je deze olifantenopvang bezoeken en een dagje doorbrengen met deze ongelooflijk intelligente dieren. Normaal kost zo’n dagje $100, maar omdat we 30 jaar bestaan is dit gratis bij het boeken van Vrijwilligerswerk in Noord-ThailandDeze actie is geldig in heel 2019.

1 week gratis in Saltycrax hostel Kaapstad 

Dol op alles wat met het strand te maken heeft, zoals hoge golven, voeten in het zand en de stralende zon op je gezicht voelen? Dan is Surf and adventureclub Kaapstad het perfecte project voor jou! In het bruisende Kaapstad krijg je surfles en help je bij de Adventure Club, een naschoolse opvang voor kinderen, waar je de kinderen lesgeeft en helpt bij allemaal toffe (sport)activiteiten. En nu ons cadeautje: als je besluit om 4 weken (of langer) deel te nemen aan dit project, geven wij je na de afloop daarvan 1 week gratis verblijf in het Saltycrax Backpackershostel. 
Deze actie is geldig als je voor 1 maart 2019 boekt en vertrekt voor 1 november 2019.

Chocolade workshop in Peru en €50 korting.

In hartje Cusco vind je het leuke gezellige Chocolade Museum.  Hier vind je alle chocolade geheimen die er maar zijn en er worden ook verschillende workshops gegeven. In 45 minuten leer je over de geschiedenis van de cacao en maak je je eigen chocolaatje(100 gram). Je kunt daarbij kiezen uit maar liefst 15 verschillende smaken en met jouw favoriete vulling! Deze workshop en een korting van 50 euro krijg je als je vrijwilligerswerk in Peru gaat doen.  Deze actie is geldig als je in 2019 boekt en vertrekt voor 1 november 2019.

Gratis skydive met Skydive Australia

Surfers en avonturiers opgelet: dit is ook weer zo’n super super super toffe aanbieding die wij van onze collega’s in Australië hebben gekregen als verjaarscadeau en die we aan jou mogen weggeven: een 14.000 ft hoge skydive in Australië. Deze krijg je helemaal gratis en voor niets als je in 2019 het Surfcollege pakket in Australië boekt. Wie durft? Deze actie is geldig in heel 2019.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg

Sri Lanka: weekendje naar Kandy en €100  korting

Als je het ons vraagt is Sri Lanka een van de mooiste landen waar je kunt rondreizen en vrijwilligerswerk kunt doen. Wij zijn echt fan van het land en de prachtige projecten waar je aan de slag kunt. Daarom zijn we extra blij dat we dit cadeautje van onze partnerorganisatie in Sri Lanka voor onze verjaardag kregen: we mogen iedereen €100 korting geven die vrijwilligerswerk gaat doen in Sri Lanka in de maanden april, mei en  juni 2019. En in het weekend ga je gratis naar Kandy, de “cultural capital” van Sri Lanka. Een “must see” volgens ons en de Lonely Planet. Weekend in Kandy is inclusief 1 overnachting.

Monkey Rehab project: vanaf 3 weken = 1 week gratis 

Als vrijwilliger meehelpen op het Monkey Rehab project is voor veel dierenliefhebbers een droom die uitkomt. Wie kan er nou zeggen dat ie een babyaapje de fles heeft gegeven? Of met een jonge baviaan in zijn nek gewandeld heeft? Dat is toch fantastisch? Vanwege onze 30ste verjaardag mogen we 1 week gratis bij dit prachtige project aanbieden. Wat heerlijk, een weekje extra bij deze bijzondere dieren in het heerlijke Zuid-Afrika! Daar ga je geen spijt van krijgen. De enige voorwaarde is dat je minimaal 3 weken boekt en vertrekt in de maanden april, mei of juni 2019

Olifantenproject in Thailand: 30% korting

Dit project is zeer geschikt voor echte olifantenliefhebbers die zich met hart en ziel willen inzetten voor deze dieren. Het welzijn van de olifant staat voorop en van de vrijwilligers wordt volledige commitment gevraagd. Veel dagen zullen gevuld worden met het observeren van de olifanten in de olifantenopvang in de bergen van Thailand. Je zult leren hoe je hun gedrag kunt analyseren en de juiste betekenis aan dit gedrag te geven. Erg interessant en indrukwekkend. En uiteindelijk niet zo moeilijk als je eenmaal met deze grote goedzakken hebt kennis gemaakt. Wat een fantastische dieren zijn het toch!

Als je voor 21 januari boekt en vertrekt in de komende maanden (uiterlijk mei 2019), dan krijg je maar liefst 30% korting. En dat scheelt al gauw honderden euro’s! 

Au Pair in Amerika worden? Maak ons enthousiast en…

We gaan gratis voor je aan de slag om een leuk Amerikaans gastgezin te vinden! Mail (vóór 1 mei 2019) onze coördinator Yvette (yteeselink@activityinternational.nl) waarom jij graag in 2019 au pair in Amerika wilt worden. We geven 3 meiden de bemiddelings-  en reserveringskosten cadeau ter waarde van € 135 (standaard/extraordinaire) of € 235 euro (Educare). Dus open je laptop en schrijf een enthousiaste mail!

Highschool Nieuw-Zeeland klaar? Gratis tours ter waarde van 1000 NZD

Wat een toffe actie! Ga je een schooljaar naar de Nieuw-Zeelandse highschool Waiuku dan geven we een reischequecadeau van maar liefst 1000 NZD (dat is ongeveer 600 euro) cadeau. Daar kun je mooi het Zuidereiland mee ontdekken! Deze actie is geldig bij boeking én vertrek in 2019 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg

Kickstart Ecuador; boek 8 weken, betaal 7 weken.

Een rondreis met Spaans en vrijwilligerswerk is de perfecte combi! Veel van onze reizigers kiezen voor deze combi. Omdat je echt veel gaat zien en doen. Met een mountainbike de vulkaan af, een jungletour, salsalessen, naar het strand en surflessen in Montanita, cocktails drinken en nog veel meer. En als je het hele land gezien hebt, ga je aan de slag bij een van onze bijzondere vrijwilligerswerk projecten. Boek een 8 weekse reis, maar betaal maar 7 weken! Deze actie is geldig bij vertrek tussen maart en oktober 2019

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg

Kaapstad: naar Robben eiland, het eiland waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten.

Ga je in Kaapstad vrijwilligerswerk doen en boek je deze reis, dan wil je natuurlijk ook alles weten over held Nelson Mandela. 18 jaar lang heeft hij in de gevangenis op Robben eiland gezeten. Ga je vrijwilligerswerk in Kaapstad doen, dan geven wij je een excursie naar Robben eiland. Zodat je alles te weten kunt komen over deze bijzondere Zuid-Afrikaan en zijn leven. Hoe mooi is dat! Deze actie is geldig bij vertrek tussen 1 mei en 1 september 2019

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg

In Zambia de “zambezi river” op!

Als je een van de fantastische sociale projecten in Zambia gaat doen, wil je natuurlijk ook wat van het land en de “wildlife” zien. Dat kan als je de “zambezi river” op gaat. Er is van alles te zien; van krokodillen, nijlpaarden, vogels tot impala’s. Je gaat varen tijden “sunset” met een drankje erbij. En het leuke is; wij geven je een zambezi excursie gratis  als je tussen 1 mei en 1 september 2019 vertrekt. 

Gratis Kruger – Panorama Route

Wie zich een beetje in Zuid-Afrika heeft verdiept, weet dat ie de Panorama Route niet mag missen. Deze route is een van de highlights van Zuid-Afrika met bezienswaardigheden als God’s Window, Pilgrims Rest en de Three Rondawels at the Blyde River Canyon. Bij boeking van het Kruger Research and Conservation project krijg je deze ‘guided tour‘ er gratis en voor niets erbij! Deze actie is geldig bij vertrek tussen mei en eind september 2019 

Maak kans op “greater good” training…
en ontdek je talenten!

Wil jij jouw unieke talenten ontdekken en omzetten in directe doelen en acties? Deze 3 daagse training is geschikt voor iedereen die stappen wil maken in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. En is erg waardevol wanneer je op het punt staat een keuze te maken in een (nieuwe) baan of studie. Kijk voor meer informatie op Greater Good. In samenwerking met Greater Good geven wij 1 training (ter waarde van 325 euro) kado. Het enige dat je hoeft te doen is te mailen (janine@activityinternational.nl) voor 1 maart 2019 en aangeven waarom jij dit graag wilt winnen. Deze actie is ook super leuk voor oud deelnemers! Mail ons snel!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg
#letsmakememories