singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Activity International: 30 jaar!

Afgelopen oktober mochten wij – de medewerkers van Activity International – maar liefst 30 kaarsjes uitblazen! Voor ieder jaar dat we onze prachtige reizen hebben mogen aanbieden, hebben we één kaarsje aangestoken. En ook weer uitgeblazen..in één keer! En dus mochten we een wens doen! En die wens is dat we nog minstens 30 jaar door blijven gaan met wat we elke dag met liefde doen: herinneringen maken met jullie!

Feest je met ons mee?

We gaan komend jaar allerlei leuke feestaanbiedingen op de site zetten. Dus als je niets wilt missen, houd dan deze pagina (en onze Facebook en Insta pagina) goed in de gaten. We hebben alvast deze aanbiedingen voor je! 

Highschool USA: €300 korting op het USA Exchange Programma

Amerika is de nummer 1 bestemming als het om highschool gaat. En dat is niet zo gek, want Amerika is toch wel echt hèt land van de onbegrensde mogelijkheden en staat bekend om ‘the American way of life’. Met het High School Exchange programma ga je het allemaal beleven! Het USA Exchange programma is een cultureel uitwisselingsprogramma tussen jou (een Nederlandse scholier), een Amerikaans gastgezin én een Amerikaanse highschool. Je hoeft bij dit programma dus ook geen schoolgeld te betalen want het is een culturele uitwisseling! Je kunt door heel Amerika geplaatst worden. Van klein stadje tot een grote metropool. Van Washington tot LA…en alles daar tussenin. Je kunt al vanaf je 15e meedraaien op een Amerikaanse highschool. Vanwege onze 30e verjaardag geven we maar liefst €300 korting aan iedereen die dit USA Exchange programma boekt. Deze kortingsactie loopt vanaf 1 december 2018 tot en met 1 oktober 2019.

Een dag (baby) olifantjes verzorgen in Noord-Thailand!

Buiten het stadje Chiang Mai ligt een “Elephant Nursery”, op een prachtige, groene plek omgeven door de jungle. Hier leven op dit moment 3 moederolifanten met 3 baby’s en jij kunt hier een dagje naar toe! Als je via ons Vrijwilligerswerk in Noord-Thailand gaat doen, ga je aan de slag met projecten op het gebied van onderwijs. Als je een zwak hebt voor deze vertederende reuzen, kun je deze olifantenopvang bezoeken en een dagje doorbrengen met deze ongelooflijk intelligente dieren. Normaal kost zo’n dagje $100, maar omdat we 30 jaar bestaan is dit gratis bij het boeken van Vrijwilligerswerk in Noord-ThailandDeze actie is geldig in heel 2019.

Chocolade workshop in Peru en €50 korting.

In hartje Cusco vind je het leuke gezellige Chocolade Museum.  Hier vind je alle chocolade geheimen die er maar zijn en er worden ook verschillende workshops gegeven. In 45 minuten leer je over de geschiedenis van de cacao en maak je je eigen chocolaatje(100 gram). Je kunt daarbij kiezen uit maar liefst 15 verschillende smaken en met jouw favoriete vulling! Deze workshop en een korting van 50 euro krijg je als je vrijwilligerswerk in Peru gaat doen.  Deze actie is geldig als je in 2019 boekt en vertrekt voor 1 november 2019.

Gratis skydive met Skydive Australia

Surfers en avonturiers opgelet: dit is ook weer zo’n super super super toffe aanbieding die wij van onze collega’s in Australië hebben gekregen als verjaarscadeau en die we aan jou mogen weggeven: een 14.000 ft hoge skydive in Australië. Deze krijg je helemaal gratis en voor niets als je in 2019 het Surfcollege pakket in Australië boekt. Wie durft? Deze actie is geldig in heel 2019.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg

Highschool Nieuw-Zeeland klaar? Gratis tours ter waarde van 1000 NZD

Wat een toffe actie! Ga je een schooljaar naar de Nieuw-Zeelandse highschool Waiuku dan geven we een reischequecadeau van maar liefst 1000 NZD (dat is ongeveer 600 euro) cadeau. Daar kun je mooi het Zuidereiland mee ontdekken! Deze actie is geldig bij boeking én vertrek in 2019 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg

Kickstart Ecuador; boek 8 weken, betaal 7 weken.

Een rondreis met Spaans en vrijwilligerswerk is de perfecte combi! Veel van onze reizigers kiezen voor deze combi. Omdat je echt veel gaat zien en doen. Met een mountainbike de vulkaan af, een jungletour, salsalessen, naar het strand en surflessen in Montanita, cocktails drinken en nog veel meer. En als je het hele land gezien hebt, ga je aan de slag bij een van onze bijzondere vrijwilligerswerk projecten. Boek een 8 weekse reis, maar betaal maar 7 weken! Deze actie is geldig bij vertrek tussen maart en oktober 2019

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg

Kaapstad: naar Robben eiland, het eiland waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten.

Ga je in Kaapstad vrijwilligerswerk doen en boek je deze reis, dan wil je natuurlijk ook alles weten over held Nelson Mandela. 18 jaar lang heeft hij in de gevangenis op Robben eiland gezeten. Ga je vrijwilligerswerk in Kaapstad doen, dan geven wij je een excursie naar Robben eiland. Zodat je alles te weten kunt komen over deze bijzondere Zuid-Afrikaan en zijn leven. Hoe mooi is dat! Deze actie is geldig bij vertrek tussen 1 mei en 1 september 2019

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg

In Zambia de “zambezi river” op!

Als je een van de fantastische sociale projecten in Zambia gaat doen, wil je natuurlijk ook wat van het land en de “wildlife” zien. Dat kan als je de “zambezi river” op gaat. Er is van alles te zien; van krokodillen, nijlpaarden, vogels tot impala’s. Je gaat varen tijden “sunset” met een drankje erbij. En het leuke is; wij geven je een zambezi excursie gratis  als je tussen 1 mei en 1 september 2019 vertrekt. 

Gratis Kruger – Panorama Route

Wie zich een beetje in Zuid-Afrika heeft verdiept, weet dat ie de Panorama Route niet mag missen. Deze route is een van de highlights van Zuid-Afrika met bezienswaardigheden als God’s Window, Pilgrims Rest en de Three Rondawels at the Blyde River Canyon. Bij boeking van het Kruger Research and Conservation project krijg je deze ‘guided tour‘ er gratis en voor niets erbij! Deze actie is geldig bij vertrek tussen mei en eind september 2019 

#letsmakememories