singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Activity International: 30 jaar!

Afgelopen oktober mochten wij – de medewerkers van Activity International – maar liefst 30 kaarsjes uitblazen! Voor ieder jaar dat we onze prachtige reizen hebben mogen aanbieden, hebben we één kaarsje aangestoken. En ook weer uitgeblazen..in één keer! En dus mochten we een wens doen! En die wens is dat we nog minstens 30 jaar door blijven gaan met wat we elke dag met liefde doen: herinneringen maken met jullie!

Feest je met ons mee?

We gaan komend jaar allerlei leuke feestaanbiedingen op de site zetten. Dus als je niets wilt missen, houd dan deze pagina (en onze Facebook en Insta pagina) goed in de gaten. We hebben alvast deze aanbiedingen voor je! 

Highschool USA: €300 korting op het USA Exchange Programma

Amerika is de nummer 1 bestemming als het om highschool gaat. En dat is niet zo gek, want Amerika is toch wel echt hèt land van de onbegrensde mogelijkheden en staat bekend om ‘the American way of life’. Met het High School Exchange programma ga je het allemaal beleven! Het USA Exchange programma is een cultureel uitwisselingsprogramma tussen jou (een Nederlandse scholier), een Amerikaans gastgezin én een Amerikaanse highschool. Je hoeft bij dit programma dus ook geen schoolgeld te betalen want het is een culturele uitwisseling! Je kunt door heel Amerika geplaatst worden. Van klein stadje tot een grote metropool. Van Washington tot LA…en alles daar tussenin. Je kunt al vanaf je 15e meedraaien op een Amerikaanse highschool. Vanwege onze 30e verjaardag geven we maar liefst €300 korting aan iedereen die dit USA Exchange programma boekt. Deze kortingsactie loopt vanaf 1 december 2018 tot en met 1 oktober 2019.

Een dag (baby) olifantjes verzorgen in Noord-Thailand!

Buiten het stadje Chiang Mai ligt een “Elephant Nursery”, op een prachtige, groene plek omgeven door de jungle. Hier leven op dit moment 3 moederolifanten met 3 baby’s en jij kunt hier een dagje naar toe! Als je via ons Vrijwilligerswerk in Noord-Thailand gaat doen, ga je aan de slag met projecten op het gebied van onderwijs. Als je een zwak hebt voor deze vertederende reuzen, kun je deze olifantenopvang bezoeken en een dagje doorbrengen met deze ongelooflijk intelligente dieren. Normaal kost zo’n dagje $100, maar omdat we 30 jaar bestaan is dit gratis bij het boeken van Vrijwilligerswerk in Noord-ThailandDeze actie is geldig in heel 2019.

Kickstart Ecuador; boek 8 weken, betaal 7 weken.

Een rondreis met Spaans en vrijwilligerswerk is de perfecte combi! Veel van onze reizigers kiezen voor deze combi. Omdat je echt veel gaat zien en doen. Met een mountainbike de vulkaan af, een jungletour, salsalessen, naar het strand en surflessen in Montanita, cocktails drinken en nog veel meer. En als je het hele land gezien hebt, ga je aan de slag bij een van onze bijzondere vrijwilligerswerk projecten. Boek een 8 weekse reis, maar betaal maar 7 weken! Deze actie is geldig bij vertrek tussen maart en oktober 2019

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 30-jaar-activity-international-1.jpg

In Zambia de “zambezi river” op!

Als je een van de fantastische sociale projecten in Zambia gaat doen, wil je natuurlijk ook wat van het land en de “wildlife” zien. Dat kan als je de “zambezi river” op gaat. Er is van alles te zien; van krokodillen, nijlpaarden, vogels tot impala’s. Je gaat varen tijden “sunset” met een drankje erbij. En het leuke is; wij geven je een zambezi excursie gratis  als je tussen 1 mei en 1 september 2019 vertrekt. 

Gratis Kruger – Panorama Route

Wie zich een beetje in Zuid-Afrika heeft verdiept, weet dat ie de Panorama Route niet mag missen. Deze route is een van de highlights van Zuid-Afrika met bezienswaardigheden als God’s Window, Pilgrims Rest en de Three Rondawels at the Blyde River Canyon. Bij boeking van het Kruger Research and Conservation project krijg je deze ‘guided tour‘ er gratis en voor niets erbij! Deze actie is geldig bij vertrek tussen mei en eind september 2019 

 

#letsmakememories