snel zoeken

Land

Activiteit

Hoe lang

Vertrekmaand


snel zoeken
 

Activity International

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl
Home 

 > Nieuws


Buitenlandmogelijkheden vanaf 16 jaar!

13/02/2017

nieuw-zeeland springbank-high-schoolRegelmatig wordt ons gevraagd vanaf welke leeftijd je vrijwilligerswerk - of iets anders in het buitenland- kunt doen. Nou, dat kan al vanaf 16 jaar! Dat is goed nieuws voor alle schoolverlaters die vroeg vakantie hebben of nog geen zin hebben om aan een vervolgopelding te beginnen. We hebben een aantal projecten geselecteerd die geschikt zijn voor voor 16-jarigen (of ouder). Dat heeft te maken met de werkzaamheden, met de voorkennis en/of ervaring die je moet hebben voor sommige projecten of met de voorwaarden van onze partnerorganisaties in het buitenland. Voor alle 16- en 17- jarigen geldt dat er door de ouders/verzorgers een verklaring moet worden ingevuld (parental consent).

We hebben alle mogelijkheden die voor 16-jarigen (en ouder) geschikt zijn even voor je op een rijtje gezet. Er zit vast wel iets bij dat voldoet aan jouw dromen!

 

Lees nieuwsitem >>

High School bezoek uit Nieuw-Zeeland (3 maart)

16/02/2017

nieuw-zeeland avondale college bezoek claireBen jij toevallig geïnteresseerd om een tijdje naar een High School in Nieuw-Zeeland te gaan? En vind je dat best wel een beetje spannend omdat je niet weet waar je terecht komt en Nieuw-Zeeland best wel een heeeeel eind van huis is?

Goed nieuws voor jou: op 3 maart krijgen we bezoek van Claire Leon-Brown van het Avondale College. Zij is international coördinator van Avondale College. Met deze High School werken wij samen en wat een ontzettend leuke, veelzijdige en goed georganiseerde school is dit!  Als je het leuk vindt, dan kun je even langskomen (met of zonder je ouders) zodat je alvast kennis kunt maken met haar. Je kunt al je vragen stellen en een gevoel krijgen van hoe de school is en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Echt een aanrader als je al plannen hebt!

Lees nieuwsitem >>

We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord