snel zoeken

Land

Activiteit

Hoe lang

Vertrekmaand


snel zoeken
 

Activity International

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl
Home 

 > Nieuws


Buitenlandmogelijkheden vanaf 16 jaar!

13/02/2017

nieuw-zeeland springbank-high-schoolRegelmatig wordt ons gevraagd vanaf welke leeftijd je vrijwilligerswerk - of iets anders in het buitenland- kunt doen. Nou, dat kan al vanaf 16 jaar! Dat is goed nieuws voor alle schoolverlaters die vroeg vakantie hebben of nog geen zin hebben om aan een vervolgopelding te beginnen. We hebben een aantal projecten geselecteerd die geschikt zijn voor voor 16-jarigen (of ouder). Dat heeft te maken met de werkzaamheden, met de voorkennis en/of ervaring die je moet hebben voor sommige projecten of met de voorwaarden van onze partnerorganisaties in het buitenland. Voor alle 16- en 17- jarigen geldt dat er door de ouders/verzorgers een verklaring moet worden ingevuld (parental consent).

We hebben alle mogelijkheden die voor 16-jarigen (en ouder) geschikt zijn even voor je op een rijtje gezet. Er zit vast wel iets bij dat voldoet aan jouw dromen!

 

Lees nieuwsitem >>

18 maart infodag in Antwerpen

28/02/2017

Ben je leuke buitenlandplannen aan het maken en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kom dan op zaterdag 18 maart gezellig bij ons langs in Antwerpen. We zijn daar van 13.00 tot 16.00 uur en vertellen alles over backpacken in Australië en Nieuw-Zeeland en over vrijwilligerswerk in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Uiteraard komen ook de wildlife- en natuurprojecten aan bod en kun je al je vragen stellen.

De informatiedag vindt plaats in het ViaVia Reiscafé in Antwerpen. Een super gezellig café waar je na afloop prima kunt borrelen of een hapje kunt eten terwijl je nog even al je reisplannen kunt doorkletsen.

Zin om te komen? Check dan even onze site voor het programma en de routebeschrijving.
 

Lees nieuwsitem >>

Zomerinspiratie: check onze top 5!

06/03/2017

Weet jij al wat je gaat doen tijdens je zomervakantie? Wordt het een paar weken bakken op het strand van Lloret de Mar? Ga je de hele zomer werken om je bankrekening wat aan te vullen? Of ben je op zoek naar een mooie reiservaring waarbij je ook nog een beetje nuttig bezig bent? Laat ons je inspireren met onze Zomer Top 5!

Lees nieuwsitem >>

Aanmelden Summercamp USA verlengd tot 1 april!

06/03/2017

Goed nieuws voor iedereen die het wel ziet zitten om komende zomer op een Summercamp in the USA te werken: je kunt je nog aanmelden tot 1 april

Dus heb jij geweldige sportvaardigheden, outdoorvaardigheden en/of ervaring met het begeleiden van kinderen? Ben je tussen de 19 en 27 jaar? Ben jij de komende zomer beschikbaar voor op zijn minst 9 weken? Spreek je Engels en kun je vertrekken voor 15 juni? Als dat zo is, solliciteer dan op het leukste zomerbaantje ter wereld, namelijk... Counselor op een summercamp in Amerika!

Lees nieuwsitem >>

17 juli = extra startdatum Kruger to Cape

06/03/2017

vrijwilligerswerk swaziland building_project.jpgVan het Krugerpark tot aan de parelwitte stranden van Mozambique, met Swaziland als thuisbasis. In een paar weken tijd maak je kennis met veel wildlife, cultuur, vrijwilligerswerk en strand. Op safari met nachtelijke gamesdrives en bushwalks in het Krugerpark, meehelpen bij het Neighbourhood Care project in Swaziland, een tocht door het prachtige Swaziland, snorkelen met walvishaaien in de Indische oceaan en uitrusten op de witte palmboomstranden van Mozambique. Klinkt goed! Deze combinatie van vrijwilligerswerk en safari laat het je allemaal meemaken.

Lees nieuwsitem >>

Nieuw: Discover Costa Rica

07/03/2017

ultimate east coast surfingWil jij surfen op een van de beste surfplekken ter wereld, meehelpen met het beschermen van schildpadden, de Spaanse taal leren en ook nog is het land ontdekken? Boek dan ons 4-weekse programma in Costa Rica! Een perfecte manier om rond te reizen en vrijwilligerswerk te doen.

Deze geweldig 4 weken worden als volgt ingevuld: de eerste twee weken heb je elke dag (behalve de weekenden) Spaanse lessen gecombineerd met surfen. De derde week ga je vrijwilligerswerk doen bij één van de drie projecten waar je helpt bij het beschermen van schildpadden. De laatste week ga je op een 4-daagse road trip naar Monte Verde National Park. Wedden dat jij het na 4 weken roerend met ons eens bent: wat is Costa Rica een fantastisch land!

Lees nieuwsitem >>

We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord