snel zoeken

Land

Activiteit

Hoe lang

Vertrekmaand


snel zoeken
 

Activity International

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl
Home 

 > Nieuws


Buitenlandmogelijkheden vanaf 16 jaar!

13/02/2017

nieuw-zeeland springbank-high-schoolRegelmatig wordt ons gevraagd vanaf welke leeftijd je vrijwilligerswerk - of iets anders in het buitenland- kunt doen. Nou, dat kan al vanaf 16 jaar! Dat is goed nieuws voor alle schoolverlaters die vroeg vakantie hebben of nog geen zin hebben om aan een vervolgopelding te beginnen. We hebben een aantal projecten geselecteerd die geschikt zijn voor voor 16-jarigen (of ouder). Dat heeft te maken met de werkzaamheden, met de voorkennis en/of ervaring die je moet hebben voor sommige projecten of met de voorwaarden van onze partnerorganisaties in het buitenland. Voor alle 16- en 17- jarigen geldt dat er door de ouders/verzorgers een verklaring moet worden ingevuld (parental consent).

We hebben alle mogelijkheden die voor 16-jarigen (en ouder) geschikt zijn even voor je op een rijtje gezet. Er zit vast wel iets bij dat voldoet aan jouw dromen!

 

Lees nieuwsitem >>

Infomiddag Backpacken Down Under op 16 mei

10/04/2017

reserveer je plekHeb je plannen om binnenkort richting Australië of Nieuw-Zeeland te gaan? Dan mag je eigenlijk de infomiddag op 16 mei in Utrecht niet missen (14.30 -17.00 uur). Tijdens deze gezellige, informele en gratis infomiddag heb je de mogelijkheid om je eens lekker te oriënteren op de reis die je misschien wel wilt gaan maken.

De middag zal bestaan uit een infomarkt én een presentatie. Tijdens de presentatie over het werken, reizen en backpacken in Australië en Nieuw-Zeeland zal veel worden verteld over hoe je baantjes kunt vinden, waar je op moet letten als je een vliegticket boekt, over startpakketten, over verzekeringen. over veiligheid, vervoer, surfcursussen, cowboy cursussen met job-garantie...kortom alles over een wereldtijd Down Under! 

 

Lees nieuwsitem >>

We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord