snel zoeken

Land

Activiteit

Hoe lang

Vertrekmaand


snel zoeken
 

Activity International

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl
Home  > Nieuws
 > High School bezoek uit Nieuw-Zeeland (3 maart)

16/02/2017

nieuw-zeeland avondale college bezoek claireBen jij toevallig geïnteresseerd om een tijdje naar een High School in Nieuw-Zeeland te gaan? En vind je dat best wel een beetje spannend omdat je niet weet waar je terecht komt en Nieuw-Zeeland best wel een heeeeel eind van huis is?

Goed nieuws voor jou: op 3 maart krijgen we bezoek van Claire Leon-Brown van het Avondale College. Zij is international coördinator van Avondale College. Met deze High School werken wij samen en wat een ontzettend leuke, veelzijdige en goed georganiseerde school is dit!  Als je het leuk vindt, dan kun je even langskomen (met of zonder je ouders) zodat je alvast kennis kunt maken met haar. Je kunt al je vragen stellen en een gevoel krijgen van hoe de school is en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Echt een aanrader als je al plannen hebt!

Interesse? Geef je dan op via een mailtje aan Manon (coördinator High School). Haar mailadres is manon@activityinternational.nl. Vermeld in dit mailtje je naam en telefoonnummer. Zij zal dan contact met je opnemen en je verdere details van dit bezoek geven.

Tot 3 maart!

 

 

 

We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord